- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Aynı derdi paylaşmayan bilemez kuzum herkes kendi elinde doğurmanın sanıyo bana da doğur bi tane doğur bitane dedi durdu komşu nasip Rabbim verirse dedim Allah verir yap bi tane dedi o an haykırmak geldi içimden ne biliyonuz ki evlendim evleneli korunmuyorum ama olmuyo diye ilk düşüğümde eşimin amca kızına gidememiştim hamile görürüm karnı burnunda dayanamam ağlarım diye bu ayın 1'de doğurdu bugün gittim evine gözün aydına kucağıma almaya çekindim korktum sağolsun al kucağına durma uzak dedi dua da etti hem sevindim hem içim buruklaştı Rabbim kimseye güldürmesin arkadan konuşturmasın yüze gülüp içinden fesatlık düşmalık edenlerden muhafaza eylesin kuzum inşallah sana da bu ay Rabbim ihsan eder hayrlısı ile bebeğine kavuşursun cennet kokulunun mis gibi kokusu ile uyuyup uyanırsın inşallah hiç bi iş yapmaz minik yaramazının oyun oynarken dağıttığı oyuncakları toplarsın inşallahBen de burda bir konu acmistim,bu surecte herkes birileriyle imtihan oluyor,alt komsum hamile kalinca her gun yemek goturmeliymisim goturmedigim icinde tum okula kendisini kiskandigimi ima etmis.Allah islah etsin dedim ama cok yipranip uzuldum.
Ya tabiki hamilelik haberi alinca insan o kisi adina cok seviniyor ama insan kendi adina da uzuluyor bu demek degilki kiskaniyoruz o insanlari.
Sunu anladim gercekten insanlar cok acimasizlar sanki bizim elimizde biz istemiyoruz bebek dogurmayi
Aklımda laboratuar da çalışıyorsun diye kalmış canım genetik tahlil sonucum çıktı bi bakar mısın diyecektim ön tanı da over de sorun varda ne anlama geliyor dicektimYok kuzumm ben diş hemsiresiyim... noldu ki
Canim ne guzel dua etmissin Allah bin kere razi olsun,insallah Allah sana da hayirli evlatlar nasip eder en kisa zamanda.Aynı derdi paylaşmayan bilemez kuzum herkes kendi elinde doğurmanın sanıyo bana da doğur bi tane doğur bitane dedi durdu komşu nasip Rabbim verirse dedim Allah verir yap bi tane dedi o an haykırmak geldi içimden ne biliyonuz ki evlendim evleneli korunmuyorum ama olmuyo diye ilk düşüğümde eşimin amca kızına gidememiştim hamile görürüm karnı burnunda dayanamam ağlarım diye bu ayın 1'de doğurdu bugün gittim evine gözün aydına kucağıma almaya çekindim korktum sağolsun al kucağına durma uzak dedi dua da etti hem sevindim hem içim buruklaştı Rabbim kimseye güldürmesin arkadan konuşturmasın yüze gülüp içinden fesatlık düşmalık edenlerden muhafaza eylesin kuzum inşallah sana da bu ay Rabbim ihsan eder hayrlısı ile bebeğine kavuşursun cennet kokulunun mis gibi kokusu ile uyuyup uyanırsın inşallah hiç bi iş yapmaz minik yaramazının oyun oynarken dağıttığı oyuncakları toplarsın inşallah
Komşun insafliymis yine.Benim okuldaki öğretmen arkadaş kendi veli toplantısında benim anne olamadığım için sevkatten yoksun olduğumu söylemiş.Ortak bi velimiz var o söyledi.Kendisi sınıf disiplini sağlayamaz ama benim disiplini sağlama sebebim de anne olamamammis.Sert de değilimdir.Öğrencilerim her teneffüs etrafimi sarar sarilmak sohbet etmek için.Ne diyeyim ben bu kadına.Ben de burda bir konu acmistim,bu surecte herkes birileriyle imtihan oluyor,alt komsum hamile kalinca her gun yemek goturmeliymisim goturmedigim icinde tum okula kendisini kiskandigimi ima etmis.Allah islah etsin dedim ama cok yipranip uzuldum.
Ya tabiki hamilelik haberi alinca insan o kisi adina cok seviniyor ama insan kendi adina da uzuluyor bu demek degilki kiskaniyoruz o insanlari.
Sunu anladim gercekten insanlar cok acimasizlar sanki bizim elimizde biz istemiyoruz bebek dogurmayi
Rabbim razı ve memnun olsun kuzum inşallah amin en kısa zaman da isteyen herkese ihsan etsin Mevlam canım sağlıklı akıllı ahlaklı imanlı olsunlar varsın olsun biraz geç gelsinler nazlı meleklerimiz ♥Canim ne guzel dua etmissin Allah bin kere razi olsun,insallah Allah sana da hayirli evlatlar nasip eder en kisa zamanda.
Ben suna cok inaniyorum Allah vermeyecegi seyi de istetmezmis. Elbet evlat sahibi olacaz ben inaniyorum ama bu sureclerden de gecmemiz gerekiyor demekki belkide gunahlarimizin affolunmasi icin bir firsattir.
Senin hissettigin duygulari bende yasadim ultrasyonda bebeginin daha olusmamis halini bile atan oldu,gercekten kiskanclik asla ama asla degil ama insan gormek istemiyor duygular depresiyor ya da imreniyor insan yoksa art niyet yok.Anacimm bizim bebisler nazli biraz
bence o okadar sene okumuş öğretmen olmuş ama cahilliğinden hala kurtulamamış aslında tam aksine hemen bulan kıymet bilmez bizler zora ulaştığımız için daha bi şefkatli ve merhametli oluyoz bence boşver Allah bırak cahille aynı seviyeye düşmeKomşun insafliymis yine.Benim okuldaki öğretmen arkadaş kendi veli toplantısında benim anne olamadığım için sevkatten yoksun olduğumu söylemiş.Ortak bi velimiz var o söyledi.Kendisi sınıf disiplini sağlayamaz ama benim disiplini sağlama sebebim de anne olamamammis.Sert de değilimdir.Öğrencilerim her teneffüs etrafimi sarar sarilmak sohbet etmek için.Ne diyeyim ben bu kadına.
Canının acıyacağını üzüleceğini bildiği halde bu lafı sana getirene Rabbim akıl fikir versin bu sözleri söyleyen arkadaşına da merhemat hidayet ihsan etsin anne mi bilmiyorum veren Allah alan Allah hiç kimse sevinmesin bende var diye hiç kimse kınamasın onda yok diye her şey tepe taklak dönüverir kalbi kırılan insanın kalbine akan gözyaşları mazlumun ahı olur gökleri titretirKomşun insafliymis yine.Benim okuldaki öğretmen arkadaş kendi veli toplantısında benim anne olamadığım için sevkatten yoksun olduğumu söylemiş.Ortak bi velimiz var o söyledi.Kendisi sınıf disiplini sağlayamaz ama benim disiplini sağlama sebebim de anne olamamammis.Sert de değilimdir.Öğrencilerim her teneffüs etrafimi sarar sarilmak sohbet etmek için.Ne diyeyim ben bu kadına.
Inanin ne ah ettim ne de içimden kotu bisey gecirdim.Gittim direk bunlari soylemissin ayip değil mi dedim.Ben soylemedim dedi ama inanmiyorum.Bundan önce de başka meselelerde defalarca yalanina tanik oldum çünkü.Allahla kendi arasinda.Ama en azindan icimde tutmadim.Uzulmuyor muyum? Hem de çok.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Bu ara çok kotuyum.Tüp bebekten son negatifimi alali bir ay olmadi daha. Ama vardır Rabbimin bir bildiği.Dua edelim hep birlikte.Allahim kucaklarimizi doldursun hayırlı sağlıklı imanlı bebeklerle.Canının acıyacağını üzüleceğini bildiği halde bu lafı sana getirene Rabbim akıl fikir versin bu sözleri söyleyen arkadaşına da merhemat hidayet ihsan etsin anne mi bilmiyorum veren Allah alan Allah hiç kimse sevinmesin bende var diye hiç kimse kınamasın onda yok diye her şey tepe taklak dönüverir kalbi kırılan insanın kalbine akan gözyaşları mazlumun ahı olur gökleri titretir
Komşun insafliymis yine.Benim okuldaki öğretmen arkadaş kendi veli toplantısında benim anne olamadığım için sevkatten yoksun olduğumu söylemiş.Ortak bi velimiz var o söyledi.Kendisi sınıf disiplini sağlayamaz ama benim disiplini sağlama sebebim de anne olamamammis.Sert de değilimdir.Öğrencilerim her teneffüs etrafimi sarar sarilmak sohbet etmek için.Ne diyeyim ben bu kadına.
Aynen canim ben de oyle dusunuyorum, zor ulastigimiz icin cok daha kiymetli olacaklar ve Allahin mucizesinn kadrini bizler daha iyi bilicez,bi de ben soyle dusunuyorum bebeklerimiz daha gelmeden bize sabri,duayi ogretiyorlar hayirli anacimm bizim bebislerbence o okadar sene okumuş öğretmen olmuş ama cahilliğinden hala kurtulamamış aslında tam aksine hemen bulan kıymet bilmez bizler zora ulaştığımız için daha bi şefkatli ve merhametli oluyoz bence boşver Allah bırak cahille aynı seviyeye düşme
Amin canim amin en kisa zamanda insallah sira sira bebislerimiz olur.Rabbim razı ve memnun olsun kuzum inşallah amin en kısa zaman da isteyen herkese ihsan etsin Mevlam canım sağlıklı akıllı ahlaklı imanlı olsunlar varsın olsun biraz geç gelsinler nazlı meleklerimiz ♥
amiiiin Allah razi olsun cok tesekkur ederimmm cumlemize insallahAsksevgihuzur için yasin okudum allah kabul etsin, Rabbim eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
allah razi olsun canim olsun rabbim kabyl etsin insallahAsksevgihuzur canım EL CABBAR EL HALIK ES SEMİ EL LATİF EL MUCİB EL HAKİM EL VEKİL EL KADİR EL MÜKTEDİR ELVARİS tesbihlerini çektim bi leke gördüm hala kanamam yok ama yarı da olmaz inşallah güsül alır yasinini okurum inşallah Allah kabul etsin hayırlı salih ve saliha evlatlar nasib etsin inşallah
Yok canım doğruluk payı hiç yok :)) geçen ay bende denedim, tamamen dibine çöktü ama ben hamile değildim :)) hiç yapıp canını sıkma :)Kızlar günlerim yaklaştıkça meraktan duramiyorum acaba bu ay hamile kaldım mı diye az önce internetten birşey okudum şeffaf bir kaba idrarını alıyorsun üzerine 5 6 damla limon damlatiyorsun eğer limon tortusu bardağın dibine cokerse hamilesin diyorsizce doğruluk payı varmidir..Kafayı yedim ben
Allah kabul etsin canım inşallahamiiiin Allah razi olsun cok tesekkur ederimmm cumlemize insallah
Yok canım doğruluk payı hiç yok :)) geçen ay bende denedim, tamamen dibine çöktü ama ben hamile değildim :)) hiç yapıp canını sıkma :)[/QUOTE
Bende yaptım dibine çöktü canım:))herşeyden medet umuyorsun cnm acaba birşey var mı diye beklemek gerçekten çok zor..
aynen hem hayırlı hemde kıymetli yavrularımız kimnederse desin hem gunahımızı hafifletiyo hemde sevab alıyoz demin tekrar geldi kaynanam bu aydamı olmadı yok dedim sen yine işi bozdun dedi bende sizin yazdıklarınızdan sonra cesaretlenip ne işi ya adet oldun doğru töbe estafullahda benmi yaratıyom dedim töbe töbe dedim anladı o hemen sustu hayırlısı şununda çocuğu pldu buda hamile diye offf içimden dedimki nasıl bi kadınsın ya beni en iyi sen anlamalısın çümkü 3 yıl çocuğu olmamış annesinin 7 ablasınında 6 yıl çocukları olmamış ama yinede hiç ders almamış boş ver şeyma dedim sadece şöyle dua ettim Allah .ALLAH IM NE OLUR GUNAHKAR KULLARINA ACITMA BENİ BANA SADECE SEN ACI ÇÜMKÜ EN BÜYÜK KÜDRET SAHİBİ SENSİN YARATAN VEREN ALAN SENSİN SENİN MERHAMETİN HERKEZDEN VE HERŞEYDEN BİYÜKTÜR ANCAK SEN BANA ACIRSAN BANA EVLAT BAĞAŞLAYA BİLİRSİN AMİNAynen canim ben de oyle dusunuyorum, zor ulastigimiz icin cok daha kiymetli olacaklar ve Allahin mucizesinn kadrini bizler daha iyi bilicez,bi de ben soyle dusunuyorum bebeklerimiz daha gelmeden bize sabri,duayi ogretiyorlar hayirli anacimm bizim bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?