2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kuzum zaten doktor da demiş ya diğer çekim hatalı diye, damara vermişler sıvıyı. Şimdiki tam çekim olduğu için böyle etkisi olmuştur.

Canım öncelikle sana tavsiyem stres yapma ve kafanı iyice bir boşalt, bir iki gün bir yerlere git hatta buralardan uzaklaş kafandan çocuk fikrini çıkart. Kafanı topla hemen ameliyat olma enine boyuna düşün. Sonra adetin bittikten iki gün sonra soğan suyunu tam olarak yap eksiksiz mutlaka faydası olacaktır. Yakıyı da beline vur, süt buharını da yapabilirsin. Yalnız çok oturma ve çok kaynak olmasın buna dikkat et, arı sütü polen ye çok faydalı
Ama öncelikle beyninden çocuğum olacak mı fikrini çıkart lütfen

En zoru sondaki o bütürlü olmuyo nereye gidersem benle beraber geliyo illet gibi bu gün kayın babam baya kızdı zaten ne acelen var diyo kafayı yemilsin çocuk çocuk diye boş ver hayatın tadını çıkar olucak olucak oluncada gelip bana baba bunlar durmuyo deme ya kız olur büyür bi anlayış sızın eline düşerse sen yine kahrolucan yada erkek olur anasına babasına asi olyrsa ne yapcandi hayırlısını iste şükret sabret Allah görüyo elbet vardır diyo bi hayır ama habana demiş ha duvara çıkmıyo ne yapayım elimde değilki ağlıyom bazen oturuyom herkes gülerjen ben ağlamaya başlıyom delirdim galiba kafayı yiycrm

Kuzu böyle bir kayın peder bulmuşsun daha ne istiyorsun allah aşkına. Gerçekten hayırlısını iste, tamam hepimiz düşünüyoruz ama bu kadar beyninde yer etmesin. Düşünsene bu kadar isterken hayırsız, Allah korusun hastalığı olan bir evlat sahibi olmakta var, o zaman daha çok üzüleceksin. Rabbim hayırlı ise hepimize nasip etsin inşallah. Eğer kafanda bu kadar yer ediyorsa bence bi de çalışmayı düşün en azından çalışırken aklın boşalır.sen bu stresin le de engel olursun

Aslında haklısın çalışmak iyi gelcek yada arapça öğrenmeyi çok istiyom belki kursa devam ederim çok sağol canım benim ya konuşmak paylaşmak çok iyi geli Allah sizdende kayın babamdanda razı olsun onu çok seviyom zaten Rabbim illaki bi kapı açar elbet bakdıkça şükredeceğimiz evlatlarımız olur inşallah

İnşallah kuzum tabiki olacak çünkü biz Allah'tan istiyoruz, ne demiş isteyin vereyim... Bizde inanarak istiyoruz, bu eller boş çevrilmeyecek inşallah yaşında daha çok küçük evliliğinin tadını çıkart, kursa git işe git gezmeye git ama kendini kapama

Çok soğol canım benim iyki varsınız sizleri seviyorum iyi geceler

Inşallah bu sefer olcak Rabbim bu yolda olanın istiyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın mevlam bizimde ağlayan göz yaşlarımızı dindirip şükür etceğimiz evlatlar nasib eysin inşallah

Pdr_ci Aziz kızı Meltem niyetine okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha salat-ı tefriciye çekiyor
umut-16 Ayşe Duygu
@esrayg0 Emine kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor

S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule niyetine Meryem süresi 100'er tane tesbihatlarımı çektim Pdr_ci Aziz kızı Meltem niyetine Meryem süresi 100'er tane tesbihatlarımı çektim Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah Allahü teala sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz hayrlı yazıları hayrlı kaderleri yazılmış su gibi duru uzun ömrü olan anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayam akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında namazlı kuranlı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah tez vakitte

• GÜNAYDINNNNNN topiğimizin GÜZEL TATLI MÜKEMMEL ANNE ADAY ADAYLARI günümüz aydın ömrümüz hayrlı uzun rızkımız bereketli evimiz huzurlu neşeli kucaklarımız kuzucuklarımız ile dolsun taşsın inşallah
  • Ruhiyeti haliniz ELİNDE TEFİ YERİNDE KEYFİ BOŞVER BİTER Mİ ? DÜNYANIN DERDİ olsun sizi sinir edip üzmeye çalışanlara BİZ ÜÇ KİŞİ DAHA MUTLUYUZ BEN KEYFİM Bİ DE KAHYASI deyip umursamadığınız ömrünüz olsun inşallah

kısmet böyleymiş cnm napalım bidahaki aylarda inşallah hepimiz hamiş oluruz burda :)
ya ben gece 11 de geldi ilk damla az az geldi leke leke dün artık cuma gidicem ne olursa bitmesinde regl başka bşi istemiyorum şuan

hahahaha süpersinn cnm bnm öptüm kocamannn

Günaydınnnnnn kuzuuu

Allah razı olsun canımm Allah sana da burdaki herkese de bebişler versin inşallah. Diline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…