Rabbim kabul etsin canım benim, Allah razı olsun, çok teşekkürler
Amiinnn
- GÜNAYDINNNNNN topiğimizin GÜZEL TATLI MÜKEMMEL ANNE ADAY ADAYLARI günümüz aydın ömrümüz hayrlı uzun rızkımız bereketli evimiz huzurlu neşeli kucaklarımız kuzucuklarımız ile dolsun taşsın inşallah
- Ruhiyeti haliniz ELİNDE TEFİ YERİNDE KEYFİ BOŞVER BİTER Mİ ? DÜNYANIN DERDİ olsun sizi sinir edip üzmeye çalışanlara BİZ ÜÇ KİŞİ DAHA MUTLUYUZ BEN KEYFİM Bİ DE KAHYASI deyip umursamadığınız ömrünüz olsun inşallah
Evet güncelleyelim bence de. Okuyan arkadaşlara sıra daha çabuk gelsinZeytin_yesili Kuzu listeyi güncellemeyecek miyiz?
CanımcımmmEvet güncelleyelim bence de. Okuyan arkadaşlara sıra daha çabuk gelsin
İnşallah canım benimde dört beş gün leke olmuştu ya sonradan adete döndü o adete döndüğü günü ilk say demişti sekreterkısmet böyleymiş cnm napalım bidahaki aylarda inşallah hepimiz hamiş oluruz burda :)
ya ben gece 11 de geldi ilk damla az az geldi leke leke dün artık cuma gidicem ne olursa bitmesinde regl başka bşi istemiyorum şuan
Nasıl güncelleme kandil için mi canım kimler yasin okuyacak soralım ona göre yazalımZeytin_yesili Kuzu listeyi güncellemeyecek miyiz?
Aynen canım isimsi266 isimli arkadaş için söylemiştim, hatırlıyorum çıkartın dediğini de tam emin olamayınca bişey söylemek istemedimKuzular zaten okuyanlar liste de okumayanları siliyorum isimsi266 misafirlerim var beni çıkartın dedi beybısım okumuş not aldım çünkü ama iki üç gündür mesajlara okudum hepsini yazmamış belki net paketi bitti diye bekliyorum gelir diye
Yasin mi okuyacağız dört tane mi? 707 ya varis de çeksek ya niyeyse ben bu aralar takıldımNasıl güncelleme kandil için mi canım kimler yasin okuyacak soralım ona göre yazalım
Bu kıza çok yüklenmeyinnn ders çalışıyorrrYasin mi okuyacağız dört tane mi? 707 ya varis de çeksek ya niyeyse ben bu aralar takıldım
Yavru nolacak benim halim ya kaldı 18 günBu kıza çok yüklenmeyinnn ders çalışıyorrr4 yasin çok oldu ya bana da. 2 şer tane okusak olma mı ki ?
Allah razı olsun canım çok mutlu oluyom biri bana dua edincewagen ablacım senin için Tefriciyeleri okudum Allahım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı kuranli Salih ve Saliha ikizler nasip etsin evinden huzur mutluluk bereket neşe saygı sevgi eksik olmasın
Canim 41 e tamamlamak icin 4 tane okuyalim dedik 2 ser taneyle tamamlayamayiz.Bu kıza çok yüklenmeyinnn ders çalışıyorrr4 yasin çok oldu ya bana da. 2 şer tane okusak olma mı ki ?
41 yasini şerifi tamamlayalım canım inşallah 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir çekelim kuzumYasin mi okuyacağız dört tane mi? 707 ya varis de çeksek ya niyeyse ben bu aralar takıldım
Canım ben tesbihatlarida salevati serifide cekerimYasin-i şerif topluyoruz canlarım 7 gün var kandile okuyacakla
707 Ya Varis "celle celaluh"
707 Ya Halik "celle celaluh"
745 Ya Muktedir "celle celaluh"
1000 Salevat-ı şerif kimler okuyabilir müsait ?
Canım ben resbihleri çekerim buğün üçüncü günüm temizlenirsem inşallah yasinleride okurumYasin-i şerif topluyoruz canlarım 7 gün var kandile okuyacakla
707 Ya Varis "celle celaluh"
707 Ya Halik "celle celaluh"
745 Ya Muktedir "celle celaluh"
1000 Salevat-ı şerif kimler okuyabilir müsait ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?