amin canım katarız tabi isminii yaz arkadaş eklesin nekadardır istiyonKizlar bende yeni uye oldum. Beni de dualariniza. Katarsaniz sevinirim.rabbim. butun dualarimizi kabul etsin aminnn.
Ne guzel dua canim Allah her seyi goruyo belki kayinvalide oyle dedikce gunahlarin dokuluyo seninde oyle dusun,ama ben bir anneye yakistiramiyorim hem de kendiside o yollardan gecmis daha anlayisli olmasi lazim.aynen hem hayırlı hemde kıymetli yavrularımız kimnederse desin hem gunahımızı hafifletiyo hemde sevab alıyoz demin tekrar geldi kaynanam bu aydamı olmadı yok dedim sen yine işi bozdun dedi bende sizin yazdıklarınızdan sonra cesaretlenip ne işi ya adet oldun doğru töbe estafullahda benmi yaratıyom dedim töbe töbe dedim anladı o hemen sustu hayırlısı şununda çocuğu pldu buda hamile diye offf içimden dedimki nasıl bi kadınsın ya beni en iyi sen anlamalısın çümkü 3 yıl çocuğu olmamış annesinin 7 ablasınında 6 yıl çocukları olmamış ama yinede hiç ders almamış boş ver şeyma dedim sadece şöyle dua ettim Allah .ALLAH IM NE OLUR GUNAHKAR KULLARINA ACITMA BENİ BANA SADECE SEN ACI ÇÜMKÜ EN BÜYÜK KÜDRET SAHİBİ SENSİN YARATAN VEREN ALAN SENSİN SENİN MERHAMETİN HERKEZDEN VE HERŞEYDEN BİYÜKTÜR ANCAK SEN BANA ACIRSAN BANA EVLAT BAĞAŞLAYA BİLİRSİN AMİN
amin kuzum aminNe guzel dua canim Allah her seyi goruyo belki kayinvalide oyle dedikce gunahlarin dokuluyo seninde oyle dusun,ama ben bir anneye yakistiramiyorim hem de kendiside o yollardan gecmis daha anlayisli olmasi lazim.
Benim kv 2 yil olmamis o nedenle okadar iyi anliyorki beni, bir gun bile bana sormadi Allah bin kere razi olsun,senin kv Allah hayirla islah etsin.
Amin amin canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim öyle güzel dua etmişsin ki okuyunca gözlerim doldu valla ilaç gibi geldi yüreğimi ferahlattı inşallah hepimizin ki sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olurRabbim bütün sıkıntılarından inşiraha çıkartsın kuzum inşallah dermansız dert verip derman aratmasın kendinden başka kapıya muhtaç bırakmasın inşallah mükafatını ecrini misli ile versin inşallah Rabbim biri kız biri oğlan ikiz bebekler ihsan etsin elleri ayakları düzgün sağlıklı hastalıksız kusursuz ahlaklı imanlı Allah yolunda yürüyen evlatlar eylesin bebelerini sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik ve doğum ihsan etsin inşallah Rabbim büyük inşallah benim sana ettiğim duayı hakkında hayrlı eyleyip versin sana canım kimsenin kucağına bebek arabasına baktırmasın amin
Anladim kuzum doktor a göstermedin mi balim sonucunu tel over de mi sıkıntı yaziyoAklımda laboratuar da çalışıyorsun diye kalmış canım genetik tahlil sonucum çıktı bi bakar mısın diyecektim ön tanı da over de sorun varda ne anlama geliyor dicektim
Kafayı yiyen sadece sen değilsin canım bende varımKızlar günlerim yaklaştıkça meraktan duramiyorum acaba bu ay hamile kaldım mı diye az önce internetten birşey okudum şeffaf bir kaba idrarını alıyorsun üzerine 5 6 damla limon damlatiyorsun eğer limon tortusu bardağın dibine cokerse hamilesin diyorsizce doğruluk payı varmidir..Kafayı yedim ben
İnş çift çizgiyi görürsün canım rabbim yardımcın olsunKafayı yiyen sadece sen değilsin canım bende varımbende netten gördüm yaptım çok komik kızlar gülün biraz sadece sizlere söylüyorum kimseye söylemedim eşime bile İdrarına çamaşır suyu damlatıyorsun kabarıp köpürürse hamilemişsin yaptım köpürmekten taştı bardaktan evde gebelik testi var yapmaya cesaretim yok
İnşallah canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun şu mübarek aylarda dualarımızı kabul etsin hepimiz hamile olalımİnş çift çizgiyi görürsün canım rabbim yardımcın olsun
Daha mikrobiyoloji tahlil sonucu mu almadım canım ayın 12'de 4 tahlil gene yapılacak hepsini topla öyle gel dedi dr mayıs ortasını bulur tahlilleri toplamam 3 tahlil de mutasyon saptanmış olarak gözüküyo canımAnladim kuzum doktor a göstermedin mi balim sonucunu tel over de mi sıkıntı yaziyo
Anladimm kuzumm senin düşügün mu olmuştuDaha mikrobiyoloji tahlil sonucu mu almadım canım ayın 12'de 4 tahlil gene yapılacak hepsini topla öyle gel dedi dr mayıs ortasını bulur tahlilleri toplamam 3 tahlil de mutasyon saptanmış olarak gözüküyo canım
İki kimyasalım var canımAnladimm kuzumm senin düşügün mu olmuştu
Benim tam yumurtlama donemime denk geldi guzel tevafuk oldu,simdden okuyan herkesten Allah razi olsun.Hanife kızı Özgün'ün hayrlısı ile sağlıklı hayrlı ve sorunsuz olarak hamile kalması , sağlıkla hayrla bebeğini kucağına alması ve elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı Allah yılunda yürüyen evladı ,evlatları olması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim kabul ve makbul etsin amin
wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Murabbaa
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
D Dost1963
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?