2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

M Meyra_naz beklemek gerçekten zor canım ama napalım bekleyip sabredeceğiz. İnş senin doğru çıkar da bu ay hamilelik haberini alırsın canım :)

Kizlar bende yeni uye oldum. Beni de dualariniza. Katarsaniz sevinirim.rabbim. butun dualarimizi kabul etsin aminnn.

wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Murabbaa
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
D Dost1963
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19

Ne guzel dua canim Allah her seyi goruyo belki kayinvalide oyle dedikce gunahlarin dokuluyo seninde oyle dusun,ama ben bir anneye yakistiramiyorim hem de kendiside o yollardan gecmis daha anlayisli olmasi lazim.
Benim kv 2 yil olmamis o nedenle okadar iyi anliyorki beni, bir gun bile bana sormadi Allah bin kere razi olsun,senin kv Allah hayirla islah etsin.

amin kuzum amin

Amin amin canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim öyle güzel dua etmişsin ki okuyunca gözlerim doldu valla ilaç gibi geldi yüreğimi ferahlattı inşallah hepimizin ki sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olur

Aklımda laboratuar da çalışıyorsun diye kalmış canım genetik tahlil sonucum çıktı bi bakar mısın diyecektim ön tanı da over de sorun varda ne anlama geliyor dicektim
Anladim kuzum doktor a göstermedin mi balim sonucunu tel over de mi sıkıntı yaziyo

Kafayı yiyen sadece sen değilsin canım bende varım bende netten gördüm yaptım çok komik kızlar gülün biraz sadece sizlere söylüyorum kimseye söylemedim eşime bile İdrarına çamaşır suyu damlatıyorsun kabarıp köpürürse hamilemişsin yaptım köpürmekten taştı bardaktan evde gebelik testi var yapmaya cesaretim yok

M Meyra_naz beklemek gerçekten zor canım ama napalım bekleyip sabredeceğiz. İnş senin doğru çıkar da bu ay hamilelik haberini alırsın canım :)
İnş çift çizgiyi görürsün canım rabbim yardımcın olsun

Anladim kuzum doktor a göstermedin mi balim sonucunu tel over de mi sıkıntı yaziyo
Daha mikrobiyoloji tahlil sonucu mu almadım canım ayın 12'de 4 tahlil gene yapılacak hepsini topla öyle gel dedi dr mayıs ortasını bulur tahlilleri toplamam 3 tahlil de mutasyon saptanmış olarak gözüküyo canım

Kerim kızı Merve ye bi yasin okudum.Rabbim kabul etsin insallahh hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

Anladimm kuzumm senin düşügün mu olmuştu

Kizlar netim yok arada bi girip yazdim hep ama yazamadiklarimda oldu agziniza saglik allah razi oldun hepinizden rabbim tez vakitte ikizler hatta ucuzler nasi0 etsin saglikli hayirli evlat olarak insallaaaahhhh . Bu ay icimde oyle bi umut varki degisigimm bilmiyorum sebebi ne . Zor bi surec he0 direndim herkese yeru geldi lafini verdim yeri geldi ne umutlarla husrana ugradimm yasim kucuk 13 14 sene olmayan insanlar var dedim kendimi teselli ettim ama hepde gidi0 tedavi olmayi aklimdan cikarmadan hemen gittim . Persembe gunu kontrole gidecegim yumurtaliklarim iyiyse catlatma ignesi ddeneyecegiz esimin ameliyatindan sonraki ilk deneme bakalim ne gostercek umarim hersey guzel olur rabbim hic birimizi evlatsiz birakmasinn oyle zor surrcler ki ama napalim agir olsun k8 imtihan olsun rabbim sevdigi kullarina dert verirmis demekki unuttugu kullarindan degiliz vardir dermani dualarimiz kabul olsunn okudugumuz yasinler once gunluk kimeyse ona sonra da tum hamile kalmak isteyipde kalamayanlara gitsinnnn Allahimmda kabul etsin insallaaah . Hayirli geceler diliyorum her sey gonlunuzce bol bebisli olsun insallaaaahhh

Hanife kızı Özgün'ün hayrlısı ile sağlıklı hayrlı ve sorunsuz olarak hamile kalması , sağlıkla hayrla bebeğini kucağına alması ve elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı Allah yılunda yürüyen evladı ,evlatları olması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim kabul ve makbul etsin amin
wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Murabbaa
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
D Dost1963
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19

Benim tam yumurtlama donemime denk geldi guzel tevafuk oldu,simdden okuyan herkesten Allah razi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…