2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Bende okurum canım inş. Çok güzel anlami var canım Rabbim kabul eder inş "
Kim ki iki rekat namaz kılıp her rekatında Fatiha ve bir de İhlas okuyup selam verdikten sonra bu duayı okursa dünya ve ahirete ait ne isterse tüm istediklerine nail olur. Canım Meryem süresini bitirince herkes ilk gün namaz kılıp kendine okusa sonra da hergun bu kişiye okusak olur mu

Kuzum kan tepeme çıkıyo resmen dilim bağlanıyo sinirden bir şey diyemiyom sonradan sarıyom aklımda lafları tutam öyle gidem diyorum ben de of ya bide arkadaşım için susuyom o da annesine ağzını açıp bi şey demiyo olay nasıl oldu biliyon mu aslında neden bama taktı bunları yapıyo abisinin oğlu var iki tane istedi ki büyük yeğenini ben alam küçüğünü kızı biz elti olalım karşı çıktım yapmadım sonra ben eşimle nişanlandım arkadaşım ben demirbaş olacam apartmanın kız kalacam dedi şaka ile karışık eee bende doğal olarak sen kız kalcan ama bende anneliği tadacam dedim o gün başladı ya çocuğun olmazsa ne yaparsın demeye devam ediyo işte

Arkadaşının annesi ile görüşmek zorunda değilsin, arkadaşın iyi biri ise onunla görüş. Eğer sorarsa da nazik bir dille kırıldığını ifade et. Cahille bir olma değmez diyeceğim ama bunu insanlar bilerek yapıyor cahillik falan değil. Büyük ihtimalle kıskanıyor, bir insan ancak kendinde olmayan bir şeyi başkasın da olduğu zaman haset eder ve bunu iğneleyici olarak dile getirir içini soğutmak için.
Tavrını kesinlikle koy mesafeni koru. Böyle hassas bir konuda insanların akıl vermesini, inadına üzerine gitmesini asla geçerli ve haklı bulmuyorum. Aklınca konuşuyor ama kul hakkına girdiğini bilmiyorum hanımefendi, Allah büyük bu söyledikleri bir gün başına gelecektir. Ki bir insan ayrıca isteyerek de çocuk yapmaya bilir bu kimseyi ilgilendirmez haddi değil bir kere. Bundan sonra selam bile verme derim ben, mutlaka farkedip soracaktır. İşte o zaman içine oturacak bir şey söylersin bakakalır, gerçi anlayacağını sanmıyorum.

Şu insanları anlayamıyorum ya, Allah bize bu imtihanı layık görmüş, biz sınanırken kulları da imtihanı zorlaştırıyor. Ama bu da rabbimin imtihanı, çok sevdiği kulları bakalım isyan edecek mi nasıl davranacak diye bu insanları karşımıza çıkarıyor.

Rabbim kalplerine merhamet bize de güç versin kuzum

Amin canım inşallah arkadaşım bekar bir o kadar da dünya iyisi dünya tatlısı her gün arar hal hatır sorar bana dua eder bebeğim olsun diye kardeşim desem yeri o kadar birbirimizi severiz bağlıyız evlenene kadar ara sıra da olsa bi yatakta uyuduk yedik içtik

Kadına bak ya bi de bekar kızı var. Acaba kızının çocuğunun olacağının garantisi mi varmış çok merak ettim. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler

ASSOSyal Elif'im kuzum dediğim dr arayıp randevu aldın mı büşra çok iyi dr dedi bugün gitti ama adetli iken muayene etmiyomuş alttan ona göre gitmek gerekiyomuş bir de tek tek soru sorup kaydediyormuş 0 ücret belediye polikliniğimiş tavsiye eden ablayı aradım az önce iyi yaptın dedi doğal tedavi ilacı verecek bana yazınca sizlere de söylerim duruma göre yaparsınız tabi yaptıklarımızdan biri mi bilmiyorum

Kadına bak ya bi de bekar kızı var. Acaba kızının çocuğunun olacağının garantisi mi varmış çok merak ettim. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler
İnşallah Rabbim affeder kuzum arkadaşım evlenirse inşallah ilk geceden hamile kalır çok isterim bebeği olsun diye çünkü biliyom valla benden güzel iyi anne olur

Yok kuzum henüz değil ama ben regl iken gidip hormon tahlili yaptırmak istiyordum onu da mı yapmıyor acaba

Yok kuzum henüz değil ama ben regl iken gidip hormon tahlili yaptırmak istiyordum onu da mı yapmıyor acaba
Büyük ihtimal yapar kuzum büşra da kanamalı gitti test yapmış biri üste görme olabilir diye beta hcg diğerini yazdı ama unuttum ay inşallah hepimize vesile olur dr

Bi demlik çayı tek başıma bitirdim kociş duysa fena kızacak yasakladı az iç bi iki bardak günde dedi bebek için perhiz bir ay kadar hiç içmedim çay ama içince bi bardak fena gerisi geliyo çay gibisi var mı beee milli içecek oh mis mis

ASSOSyal bi ara buluşup reelde tanışsak mı ya nasipte varsa büşranın da uygun olduğu bi gün valla ben sizi çok merak ediyorum ama ben bursayı bilmiyorum annem ya da eşim getirip götürüyo beni otobüsten inince tarif ederseniz hangi otobüse binicem diye öyle gelebilirim bana gelirseniz ben sizi çarşıya iner alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…