Yetişirsin inşallah kuzum. Şimdi baya siteye baktım da baya etkili bir duaymış. Nihat hatipoğlu da söylüyor üstelik bediüzzaman hazretleri risalelerde de bu duadan bahsetmiş. Hayde kızlar herkesten cevap bekliyoruz
Bende okurum canım inş. Çok güzel anlami var canım Rabbim kabul eder inş "Çatlama kız geldimm. Kızlar benim teklifim kenzul arş duasını okuyalım birbirimize. Öok etkili bir dua. Bunu la ilgili peygamberimizin hadisi var. Ayrıca bir diper adı da dilek duası gibi adlandırılabilirmiş. Bir isteğimiz olduğunda önce niyetini yapıyoruz sonra da bunu okuyoruz. Kısım kısım hep yani bazı sitelerde yzun bazı sitelerde kısa hali var. Ben annemden. bugün dua kitabı aldım orada en kapsamlı olanı var. Meryem suresiyle aynı uzunlukta sayılır ama sanırım her cümlenin başında besmele çekiliyormuş. Ondan tam emin değilim. Şunu da ekleyeceğim: annemin hocası kendi oğlu için bu duayı okumuş hep atansın diye. Türkiye de sadece 10 kişinin alınacağı bir bölüm ve onlardan biri de hocanın oğlu olmuş. Duanın gücüne bakın yaa. Ne dersiniz?
Kuzum kan tepeme çıkıyo resmen dilim bağlanıyo sinirden bir şey diyemiyom sonradan sarıyom aklımda lafları tutam öyle gidem diyorum ben de of ya bide arkadaşım için susuyom o da annesine ağzını açıp bi şey demiyo olay nasıl oldu biliyon mu aslında neden bama taktı bunları yapıyo abisinin oğlu var iki tane istedi ki büyük yeğenini ben alam küçüğünü kızı biz elti olalım karşı çıktım yapmadım sonra ben eşimle nişanlandım arkadaşım ben demirbaş olacam apartmanın kız kalacam dedi şaka ile karışık eee bende doğal olarak sen kız kalcan ama bende anneliği tadacam dedim o gün başladı ya çocuğun olmazsa ne yaparsın demeye devam ediyo işteBence uzakdur ha olurda tekrar aynı hareketle yanaşırsa hattini bildir ben burdan sizden cesaretlenip artık kv ne derse terbiyesizlik yapmadan hattini bildiriyom şu aralar dokunmuyo bana aman nazar değmesin bidokunsun artık yeterya onun yüzünden taktım taktım şeker çıktı 21 yaşında bende ya
Arkadaşının annesi ile görüşmek zorunda değilsin, arkadaşın iyi biri ise onunla görüş. Eğer sorarsa da nazik bir dille kırıldığını ifade et. Cahille bir olma değmez diyeceğim ama bunu insanlar bilerek yapıyor cahillik falan değil. Büyük ihtimalle kıskanıyor, bir insan ancak kendinde olmayan bir şeyi başkasın da olduğu zaman haset eder ve bunu iğneleyici olarak dile getirir içini soğutmak için.25 yıllık bi arkadaşım var annesi bana takmış durumda kahretmesin ki geçen bi hata yaptım çok uzun bi ara sonra evlerine gittim bi ton laf soktu kilo almışsın karpuz gibi çıkmış toton dedi 48 kiloyum sadece üzerimde boydan elbise vardı hamilelik elbisesi mi üstünde ki güzelmiş dedi ki hamile olmadığımı düşük yaptığımı biliyo hamile kalınca bunu giyersin dedi laf halama geldi halanın da zor oldu çocuğu dedi sorun eniştemdemiş dedim nasıl oluyo halan da olmasa ikinci çocuk niye olmadı dedi eşime anlattım nasıl bi insan ben onu iyi biliyodum dedi evine gitme boşver yavrumuz olunca evine götürme dedi ama laf söylücem deyince hayır Allaha bırak diyo en güzeli ama içimi soğutmam lazım benim yaaa
Amin canım inşallah arkadaşım bekar bir o kadar da dünya iyisi dünya tatlısı her gün arar hal hatır sorar bana dua eder bebeğim olsun diye kardeşim desem yeri o kadar birbirimizi severiz bağlıyız evlenene kadar ara sıra da olsa bi yatakta uyuduk yedik içtikArkadaşının annesi ile görüşmek zorunda değilsin, arkadaşın iyi biri ise onunla görüş. Eğer sorarsa da nazik bir dille kırıldığını ifade et. Cahille bir olma değmez diyeceğim ama bunu insanlar bilerek yapıyor cahillik falan değil. Büyük ihtimalle kıskanıyor, bir insan ancak kendinde olmayan bir şeyi başkasın da olduğu zaman haset eder ve bunu iğneleyici olarak dile getirir içini soğutmak için.
Tavrını kesinlikle koy mesafeni koru. Böyle hassas bir konuda insanların akıl vermesini, inadına üzerine gitmesini asla geçerli ve haklı bulmuyorum. Aklınca konuşuyor ama kul hakkına girdiğini bilmiyorum hanımefendi, Allah büyük bu söyledikleri bir gün başına gelecektir. Ki bir insan ayrıca isteyerek de çocuk yapmaya bilir bu kimseyi ilgilendirmez haddi değil bir kere. Bundan sonra selam bile verme derim ben, mutlaka farkedip soracaktır. İşte o zaman içine oturacak bir şey söylersin bakakalır, gerçi anlayacağını sanmıyorum.
Şu insanları anlayamıyorum ya, Allah bize bu imtihanı layık görmüş, biz sınanırken kulları da imtihanı zorlaştırıyor. Ama bu da rabbimin imtihanı, çok sevdiği kulları bakalım isyan edecek mi nasıl davranacak diye bu insanları karşımıza çıkarıyor.
Rabbim kalplerine merhamet bize de güç versin kuzum
Kadına bak ya bi de bekar kızı var. Acaba kızının çocuğunun olacağının garantisi mi varmış çok merak ettim. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişlerAmin canım inşallah arkadaşım bekar bir o kadar da dünya iyisi dünya tatlısı her gün arar hal hatır sorar bana dua eder bebeğim olsun diye kardeşim desem yeri o kadar birbirimizi severiz bağlıyız evlenene kadar ara sıra da olsa bi yatakta uyuduk yedik içtik
Amiinn. Amiinn canımİnşallah kuzum yağan rahmet yağmuru hürmetine şaban-ı şerif ayı hürmetine habibullah hürmetine Rabbim dualarımızı makbul ve kabul etsin inşallah kucaklarımızı doldursun
İnşallah Rabbim affeder kuzum arkadaşım evlenirse inşallah ilk geceden hamile kalır çok isterim bebeği olsun diye çünkü biliyom valla benden güzel iyi anne olurKadına bak ya bi de bekar kızı var. Acaba kızının çocuğunun olacağının garantisi mi varmış çok merak ettim. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler
Ammiinn . Aminnn tatlımEki Görüntüle 1991979
Eki Görüntüle 1991980
Dualarımızın kabul olması dileğiyle CANLAAARR
wagen masal3487 M Meyra_naz Zeytin_yesili Ayse saridogan Pdr_ci @denizzz3 @busra_brt S SUDESUDE09 esra011 umut-16 @nergismor @hilalcikk
Yok kuzum henüz değil ama ben regl iken gidip hormon tahlili yaptırmak istiyordum onu da mı yapmıyor acabaASSOSyal Elif'im kuzum dediğim dr arayıp randevu aldın mı büşra çok iyi dr dedi bugün gitti ama adetli iken muayene etmiyomuş alttan ona göre gitmek gerekiyomuş bir de tek tek soru sorup kaydediyormuş 0 ücret belediye polikliniğimiş tavsiye eden ablayı aradım az önce iyi yaptın dedi doğal tedavi ilacı verecek bana yazınca sizlere de söylerim duruma göre yaparsınız tabi yaptıklarımızdan biri mi bilmiyorum
Bi an şok oldum ya neyse çabuk geçtihayırlı cumalar canım
Büyük ihtimal yapar kuzum büşra da kanamalı gitti test yapmış biri üste görme olabilir diye beta hcg diğerini yazdı ama unuttum ay inşallah hepimize vesile olur drYok kuzum henüz değil ama ben regl iken gidip hormon tahlili yaptırmak istiyordum onu da mı yapmıyor acaba
Allah bilir be kuzuİnşallah Rabbim affeder kuzum arkadaşım evlenirse inşallah ilk geceden hamile kalır çok isterim bebeği olsun diye çünkü biliyom valla benden güzel iyi anne olur
Aa süpermiş ya o zaman, büşra da girip yazmadıBüyük ihtimal yapar kuzum büşra da kanamalı gitti test yapmış biri üste görme olabilir diye beta hcg diğerini yazdı ama unuttum ay inşallah hepimize vesile olur dr
Whatsapp'tan yazdı canım ben dr merak ediyordum nasıl diye bilgilendirmek için baya yorgunmuş bugün koşuşturmaca çalışıyor bi de eve gidince uyumuş hemenAa süpermiş ya o zaman, büşra da girip yazmadı
İnşallah cnm Rabbim hepimizin dualarının kabul etsin insallahEki Görüntüle 1991979
Eki Görüntüle 1991980
Dualarımızın kabul olması dileğiyle CANLAAARR
wagen masal3487 M Meyra_naz Zeytin_yesili Ayse saridogan Pdr_ci @denizzz3 @busra_brt S SUDESUDE09 esra011 umut-16 @nergismor @hilalcikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?