Bakalım ilk sen mi ben mi gidicem :)Whatsapp'tan yazdı canım ben dr merak ediyordum nasıl diye bilgilendirmek için baya yorgunmuş bugün koşuşturmaca çalışıyor bi de eve gidince uyumuş hemen
Çayı bende çok severim kuzu ya ama bende kansızlık var daha çok kansız bırakacak diye çok içmeye korkuyorum, bu aralar o yüzden türk kahvesine sardım bende :)Bi demlik çayı tek başıma bitirdim kociş duysa fena kızacak yasakladı az iç bi iki bardak günde dedi bebek için perhiz bir ay kadar hiç içmedim çay ama içince bi bardak fena gerisi geliyo çay gibisi var mı beee milli içecek oh mis mis
Havalar ısınsın biraz daha yoğunluğumuz azalsın güzel olur kuzu :)ASSOSyal bi ara buluşup reelde tanışsak mı ya nasipte varsa büşranın da uygun olduğu bi gün valla ben sizi çok merak ediyorum ama ben bursayı bilmiyorum annem ya da eşim getirip götürüyo beni otobüsten inince tarif ederseniz hangi otobüse binicem diye öyle gelebilirim bana gelirseniz ben sizi çarşıya iner alırım
Hımmm anlaşılan takmış o seni kafaya deliya o senle arkadaşın arasında olan bişiy o ne karışırya yaşından biraz utanır insan neyse kuzum boş ver takma kafaya değersiz insanları boşuna kafana takıpta yorma güzel cannı olcak inşallah bizimde bebişlerimizKuzum kan tepeme çıkıyo resmen dilim bağlanıyo sinirden bir şey diyemiyom sonradan sarıyom aklımda lafları tutam öyle gidem diyorum ben de of ya bide arkadaşım için susuyom o da annesine ağzını açıp bi şey demiyo olay nasıl oldu biliyon mu aslında neden bama taktı bunları yapıyo abisinin oğlu var iki tane istedi ki büyük yeğenini ben alam küçüğünü kızı biz elti olalım karşı çıktım yapmadım sonra ben eşimle nişanlandım arkadaşım ben demirbaş olacam apartmanın kız kalacam dedi şaka ile karışık eee bende doğal olarak sen kız kalcan ama bende anneliği tadacam dedim o gün başladı ya çocuğun olmazsa ne yaparsın demeye devam ediyo işte
İnşallah kuzum çok güzel olur hem havalar ısınır hem ramazan geçer bende de kansızlık vardı canım folbiol içiyorum ya galiba ondan değerlerim çok az düzeldi ben ayın 11'de gidiyorum kuzum dr'aBakalım ilk sen mi ben mi gidicem :)
Çayı bende çok severim kuzu ya ama bende kansızlık var daha çok kansız bırakacak diye çok içmeye korkuyorum, bu aralar o yüzden türk kahvesine sardım bende :)
Havalar ısınsın biraz daha yoğunluğumuz azalsın güzel olur kuzu :)
Allah razi olsun canim.Rabbim kabul etsin insallah.hidayet kızı deniz için meryem suresini okudum allahım kabul eylesin başta deniz olmak üzere buradaki hepimize yarabbi evlat kokusunu tattırsın saglıla büyütmeyi nasip etsin inşallahZeytin_yesili
İyi geceker canım çok geçmiş olsun inşallah şifa olur sıcak su yaaAy Allahim dua yazacakken ne yazmisim yorgunluktan.Iyi geceler hepinize.
Hadi hayırlısı bakalım kuzum, merak ediyorum neler olacak ama sen üniversite ye gideceksin dimi? Bende üç kutu Kan ilacı bitirdimİnşallah kuzum çok güzel olur hem havalar ısınır hem ramazan geçer bende de kansızlık vardı canım folbiol içiyorum ya galiba ondan değerlerim çok az düzeldi ben ayın 11'de gidiyorum kuzum dr'a
Aynen öyke biz gece kuşları hep ayaktayız ayyy kuş dedimde aklıma geldi buğün bi kuşçuk bizim çatı katındaki bolkona kondu neyse bende camdan izliyom uçtu uçtu mermere kondu yumurtladı tabi yumurta orda duramadı düştü kırıldı baya izledi gitti üzüldü canım benimya belki bebişi olcaktı o kittikten sonra çıktım balkona bi baktım meğersem bu küçük camın kenarına yuva yapmış oraya yetişmeye çalışmış yetişmeyincede saldı heralde oda kırıldı çok üzüldümya yuvasını bozmadım inşallah tekrar gelirde yavrularını yanımda çıkarır banada umut olur
Ee seni sahalarda görmek güzel tabi beybiii :) bi daha gelmez bence daha güvenli bir yer arar. Sen naptın çiçek işini :)Aynen öyke biz gece kuşları hep ayaktayız ayyy kuş dedimde aklıma geldi buğün bi kuşçuk bizim çatı katındaki bolkona kondu neyse bende camdan izliyom uçtu uçtu mermere kondu yumurtladı tabi yumurta orda duramadı düştü kırıldı baya izledi gitti üzüldü canım benimya belki bebişi olcaktı o kittikten sonra çıktım balkona bi baktım meğersem bu küçük camın kenarına yuva yapmış oraya yetişmeye çalışmış yetişmeyincede saldı heralde oda kırıldı çok üzüldümya yuvasını bozmadım inşallah tekrar gelirde yavrularını yanımda çıkarır banada umut olur
Kocişededik aramış bulamamış oda gitmiş yapay almış gelmiş bide diyoki yapay daha iyi sen şimdi çiçek soldu açmadı diye ağlarsın yok çiçek solarsa benim elimde herşey çürüyo bide kendini suçlarsın alsana yapay ne solar nede çoğalırdiyo biraz bozuldum ama azıcıkda haklı galibiEe seni sahalarda görmek güzel tabi beybiii :) bi daha gelmez bence daha güvenli bir yer arar. Sen naptın çiçek işini :)
Bence çok sempatik, adam sana şirinlik yapıyo işte daha ne istiyon ayol :))Kocişededik aramış bulamamış oda gitmiş yapay almış gelmiş bide diyoki yapay daha iyi sen şimdi çiçek soldu açmadı diye ağlarsın yok çiçek solarsa benim elimde herşey çürüyo bide kendini suçlarsın alsana yapay ne solar nede çoğalırdiyo biraz bozuldum ama azıcıkda haklı galibi
Öykemidersi kız ben 2 yıl olcak nerdeyse yanındayım hiç sempatik olduğunu düşünmemişyim hahaha:)))) aybide bunun gece konuşması var uykuda ölürsün gülmekten gün içinde ne yaşamış anlatırBence çok sempatik, adam sana şirinlik yapıyo işte daha ne istiyon ayol :))
Aaa resmen haksızlık yapmışsın adama kız :))Öykemidersi kız ben 2 yıl olcak nerdeyse yanındayım hiç sempatik olduğunu düşünmemişyim hahaha:)))) aybide bunun gece konuşması var uykuda ölürsün gülmekten gün içinde ne yaşamış anlatır
Doğru söylüyonAaa resmen haksızlık yapmışsın adama kız :))
Ben benim herife çiçeği göstersem yemek mi yapıcaz bundan der :)) çiçeğin yanından bile geçmez :))
Bak işte bu da fırsat adamın senden gizli iş çevirmesi imkansız, gece oldu mu hepsini bir bir dinlersin binersin tepesine sonra :)))
Bak dinle ablanı hayat tecrübesi konuşuyor burda
Ayy inanmıyorum ya, yazık kız adama, resmen aşık tmm dır bu olmuş olmuş, korkma artıkDoğru söylüyondemin konuşmaya başladı hemen şeymayı seviyonmu diyom yok ben sadece karım şeymayı seviyom diyo haha nasıl korkmuşsa adam uykuda bile şaşmıyo ğülmekten karnım ağırdıya
Onayı aldım salıyom çayıraAyy inanmıyorum ya, yazık kız adama, resmen aşık tmm dır bu olmuş olmuş, korkma artık
Sıkıntı yok yolu öğrenmiş geri gelirOnayı aldım salıyom çayıra
Süpersinya azıcık dişleri göstermeklazımdemi arada yoksa bunlar akıllanmazSıkıntı yok yolu öğrenmiş geri gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?