2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Whatsapp'tan yazdı canım ben dr merak ediyordum nasıl diye bilgilendirmek için baya yorgunmuş bugün koşuşturmaca çalışıyor bi de eve gidince uyumuş hemen
Bakalım ilk sen mi ben mi gidicem :)

Çayı bende çok severim kuzu ya ama bende kansızlık var daha çok kansız bırakacak diye çok içmeye korkuyorum, bu aralar o yüzden türk kahvesine sardım bende :)

Havalar ısınsın biraz daha yoğunluğumuz azalsın güzel olur kuzu :)

Hımmm anlaşılan takmış o seni kafaya deliya o senle arkadaşın arasında olan bişiy o ne karışırya yaşından biraz utanır insan neyse kuzum boş ver takma kafaya değersiz insanları boşuna kafana takıpta yorma güzel cannı olcak inşallah bizimde bebişlerimiz

İnşallah kuzum çok güzel olur hem havalar ısınır hem ramazan geçer bende de kansızlık vardı canım folbiol içiyorum ya galiba ondan değerlerim çok az düzeldi ben ayın 11'de gidiyorum kuzum dr'a

Ben bugün Taner okuyamadim kizlar ilk defa.cok fena kulunc agrim vardi.Kaplicaya gittim okuldan sonra.Aylardir cekiyorum bu kulunc agrisini.Tup bebekti tedaviydi derken gerginlikten iyice artmisti.Sicak su iyi geldi biraz.Yarin telafi ederim inşallah dualari.Sakin liste dışı birakmayin beni.

İnşallah kuzum çok güzel olur hem havalar ısınır hem ramazan geçer bende de kansızlık vardı canım folbiol içiyorum ya galiba ondan değerlerim çok az düzeldi ben ayın 11'de gidiyorum kuzum dr'a
Hadi hayırlısı bakalım kuzum, merak ediyorum neler olacak ama sen üniversite ye gideceksin dimi? Bende üç kutu Kan ilacı bitirdim

Kaldık mı başbaşa kızlar @samane wagen
Aynen öyke biz gece kuşları hep ayaktayız ayyy kuş dedimde aklıma geldi buğün bi kuşçuk bizim çatı katındaki bolkona kondu neyse bende camdan izliyom uçtu uçtu mermere kondu yumurtladı tabi yumurta orda duramadı düştü kırıldı baya izledi gitti üzüldü canım benimya belki bebişi olcaktı o kittikten sonra çıktım balkona bi baktım meğersem bu küçük camın kenarına yuva yapmış oraya yetişmeye çalışmış yetişmeyincede saldı heralde oda kırıldı çok üzüldümya yuvasını bozmadım inşallah tekrar gelirde yavrularını yanımda çıkarır banada umut olur

Ee seni sahalarda görmek güzel tabi beybiii :) bi daha gelmez bence daha güvenli bir yer arar. Sen naptın çiçek işini :)

Ee seni sahalarda görmek güzel tabi beybiii :) bi daha gelmez bence daha güvenli bir yer arar. Sen naptın çiçek işini :)
Kocişededik aramış bulamamış oda gitmiş yapay almış gelmiş bide diyoki yapay daha iyi sen şimdi çiçek soldu açmadı diye ağlarsın yok çiçek solarsa benim elimde herşey çürüyo bide kendini suçlarsın alsana yapay ne solar nede çoğalırdiyo biraz bozuldum ama azıcıkda haklı galibi

Bence çok sempatik, adam sana şirinlik yapıyo işte daha ne istiyon ayol :))

Bence çok sempatik, adam sana şirinlik yapıyo işte daha ne istiyon ayol :))
Öykemidersi kız ben 2 yıl olcak nerdeyse yanındayım hiç sempatik olduğunu düşünmemişyim hahaha:)))) aybide bunun gece konuşması var uykuda ölürsün gülmekten gün içinde ne yaşamış anlatır

Aaa resmen haksızlık yapmışsın adama kız :))

Ben benim herife çiçeği göstersem yemek mi yapıcaz bundan der :)) çiçeğin yanından bile geçmez :))
Bak işte bu da fırsat adamın senden gizli iş çevirmesi imkansız, gece oldu mu hepsini bir bir dinlersin binersin tepesine sonra :)))

Bak dinle ablanı hayat tecrübesi konuşuyor burda

Doğru söylüyon demin konuşmaya başladı hemen şeymayı seviyonmu diyom yok ben sadece karım şeymayı seviyom diyo hahanasıl korkmuşsa adam uykuda bile şaşmıyo ğülmekten karnım ağırdıya

Doğru söylüyon demin konuşmaya başladı hemen şeymayı seviyonmu diyom yok ben sadece karım şeymayı seviyom diyo hahanasıl korkmuşsa adam uykuda bile şaşmıyo ğülmekten karnım ağırdıya
Ayy inanmıyorum ya, yazık kız adama, resmen aşık tmm dır bu olmuş olmuş, korkma artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…