İşi bilicen işe gitmeyecen gülümSüpersinya azıcık dişleri göstermeklazımdemi arada yoksa bunlar akıllanmaz
Evet meryem suresi kadar ortalama. Dilimiz alışık olmadığı içün zor gelebilir. Tabi herkes onaylarsa okuruzCanım evet kesinlikle çok önemli ve etkili bir duâ ama çok uzun diye biliyorum ben onu. Dilek için çok okuyan var ve kabul da oluyo kesinlikle inanıyorum bende
Ondandır kuzum ya bende de öyle oluyodu hep bi ıslaklık. Ama bu son denememde olmadı hiç, düzenli yapmadım ondandır galibaAyyy böyle güzel dualar duyunca bi heycan basıyo beni ben soğan suyu içeyim bu ay bide ya ben 2 ay denedim bi ara aşırı akıntım oldu af edersinizde idrargibi hatta bi gece bi kalktım altıma kaçırmışım sandım acaba söküyomu ondanmı
Meryem suresi bitince okucaz kuzuKenzül ars ben okurum ama Meryem suresi bitince okusak olur mu ? Okunacak cüzlerim oluyor yetistiremeyebilirim
Aminnn canımmEki Görüntüle 1991979
Eki Görüntüle 1991980
Dualarımızın kabul olması dileğiyle CANLAAARR
wagen masal3487 M Meyra_naz Zeytin_yesili @Halitim Pdr_ci D denizzz3 B busra_brt S SUDESUDE09 esra011 umut-16 @nergismor hilalcikk
Canım meltem bide büşra ya whatsapptan yazdım 4 tane okuyabilirler mi diye onların cevabına göre haber veririm olur mu
kuzumm işte girebiliyorum ben sadece dünde işte değildimmm burdayım çok özledim senideee ayrıca bi eksiklik bi neşe kaybı oluyor senle konuşmayıncaa inşşşş gelmez o kırmızılarrr
varım diyooooorrrr ama kandilden sonra kuzum çok yüklenmeyelim yetişmiyo kendi adımcaÇatlama kız geldimm. Kızlar benim teklifim kenzul arş duasını okuyalım birbirimize. Öok etkili bir dua. Bunu la ilgili peygamberimizin hadisi var. Ayrıca bir diper adı da dilek duası gibi adlandırılabilirmiş. Bir isteğimiz olduğunda önce niyetini yapıyoruz sonra da bunu okuyoruz. Kısım kısım hep yani bazı sitelerde yzun bazı sitelerde kısa hali var. Ben annemden. bugün dua kitabı aldım orada en kapsamlı olanı var. Meryem suresiyle aynı uzunlukta sayılır ama sanırım her cümlenin başında besmele çekiliyormuş. Ondan tam emin değilim. Şunu da ekleyeceğim: annemin hocası kendi oğlu için bu duayı okumuş hep atansın diye. Türkiye de sadece 10 kişinin alınacağı bir bölüm ve onlardan biri de hocanın oğlu olmuş. Duanın gücüne bakın yaa. Ne dersiniz?
ASSOSyal bi ara buluşup reelde tanışsak mı ya nasipte varsa büşranın da uygun olduğu bi gün valla ben sizi çok merak ediyorum ama ben bursayı bilmiyorum annem ya da eşim getirip götürüyo beni otobüsten inince tarif ederseniz hangi otobüse binicem diye öyle gelebilirim bana gelirseniz ben sizi çarşıya iner alırım
Ustalık eserim olacaksın benim yavru kuşDaha öğreneceğim çok şeyvar deneyimli ustalardan ben çırakmışım da henüz desene
Aaa bir beybi benim için dua etmiş, ne mutlu bana, gıyaben edilen dualar candır. Rabbim kabul etsin allah razı olsun tatlımHalim kızı elif niyetine meryem süresini okudum hediye ettim allah kabul eylesin inşallah çifter çifter olur inşallahZeytin_yesili
Günaydın aynen öyleUstalık eserim olacaksın benim yavru kuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?