- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Allah razi olsun canimDil-i bitab Hüseyin kızı saliha niyetine Meryem süresi okudum 100 tane tesbihatları çektim
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe niyetine Meryem süresi okudum 100 tane tesbihatları çektim
Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah yağan yağmur hürmetine sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı itaatkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki aklı başında ahlaklı su gibi duru uzun ömrü olan anaya babaya vatana hayrlı imanlı namazında abdestin de evlatlar ihsan etsin Rabbim inşallah
Meryem suresi mı okumuştu canımM Meyra_naz canım ukala-07 nickli arkadaşımız sana duaları okumuş bi daha geri dönüş yapmamış listeden çıkartmışım o yüzden üstünde kalmasın hak
wagen masal3487 betülbaşak nickli üye sizlere okumuş bir daha geri dönüş yapmamış listeden çıkartmışım üstünüz de kalmasın hak wagen canım isimsi266 da okumuş sana bir daha not almamışım geriye dönüp bakacam mesajlara gözden kaçırdığım var mı diye hak kalmasın üstümüz de
Yaa zaten liste bittikten sonra başlayacağız bunaavarım diyooooorrrr ama kandilden sonra kuzum çok yüklenmeyelim yetişmiyo kendi adımca
Tamam canim yasin mi okumus meryem suresimi?M Meyra_naz canım ukala-07 nickli arkadaşımız sana duaları okumuş bi daha geri dönüş yapmamış listeden çıkartmışım o yüzden üstünde kalmasın hak
wagen masal3487 betülbaşak nickli üye sizlere okumuş bir daha geri dönüş yapmamış listeden çıkartmışım üstünüz de kalmasın hak wagen canım isimsi266 da okumuş sana bir daha not almamışım geriye dönüp bakacam mesajlara gözden kaçırdığım var mı diye hak kalmasın üstümüz de
Tamm canım ben onlarada okurumda yasinmi okumuşlar meryem süresimiM Meyra_naz canım ukala-07 nickli arkadaşımız sana duaları okumuş bi daha geri dönüş yapmamış listeden çıkartmışım o yüzden üstünde kalmasın hak
Evet canımMeryem suresi mı okumuştu canım
Kuzum meryem süresiTamm canım ben onlarada okurumda yasinmi okumuşlar meryem süresimi
Tmdir o zaman la problem :)Meryem suresi bitince okucaz kuzu
Çok güldüm buna yaDoğru söylüyondemin konuşmaya başladı hemen şeymayı seviyonmu diyom yok ben sadece karım şeymayı seviyom diyo haha nasıl korkmuşsa adam uykuda bile şaşmıyo ğülmekten karnım ağırdıya
Ayyy kuzum hiç sorma sabah anlatıyom bilinç altıma yerleşmiş diyo nasıl bi baskı yaptıysam artık iyi yapmışım amama:)))))Çok güldüm buna ya
Kız noldu bizim rejim :)Kuzular günaydın kavaltıma buyur etmezmisiniz afyet bal şekerolsun şifa olsun inşallahEki Görüntüle 1992136
Bugün ödül verdim kendime çokKız noldu bizim rejim :)
Davatsiz misafirmi kuzumKızlar benim misafir geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?