Canim isimsiye meryem suresi beybisim tesbihatKuzum ben bu mesaji anlamadim kac kisiye meryem suresi okuyacam,iki kisisye mi?kusura bakma senide ugrastiriyoruz.
Önemli değil canım helal olsunBu arada ben dün okuyamadım bugün okurum dedim de bugün de okuyamayacağım malesef gece gideriz eve tekrar. Yarın hepsini okuyacam inşallah hakkınızı helal edin yaa
Aynen formülü versene Cankuş ben de uygulamak istiyom benim adamaAyyy kuzum hiç sorma sabah anlatıyom bilinç altıma yerleşmiş diyo nasıl bi baskı yaptıysam artık iyi yapmışım amama:)))))
Düğün sezonu açıldı malrseffffBende dugun evindeyim gelin alincak aksama da salondayiz ay kocisim iste annemlerle oturcam keskem kocisin vardiyesi denk gelseydi yaaa
Ay hiç sorma ya bizim koyde de dün başladı üç gün devam edicek gitmedim ama sesi yeterince rahatsız etti haftaya da var üç günn yaz geldi ya tm artık davul zurna eksik olmaz cidden baydiriciKızlaaarrr ben de kaynanamın köyünde bi düğündeyim biri de gelip beni kurtarsın lütfennnefret ederim düğünlerdenn hele de köy düğünleri bitmek bilmiyorr
Niye başkaları gibi 3 saatte değil de 3 günde bitiyor bu köy düğünleri. Vallaha kafam şişti resmen. Bi haftasonumuz vardı o da gettiAy hiç sorma ya bizim koyde de dün başladı üç gün devam edicek gitmedim ama sesi yeterince rahatsız etti haftaya da var üç günn yaz geldi ya tm artık davul zurna eksik olmaz cidden baydirici
Evet kuzuDavatsiz misafirmi kuzum
Oyna deyip kalkmaya zorlanmayinca dugunler guzel ya hisim akraba bir arada bulunuyoz en azindan gorusuyozDüğün sezonu açıldı malrseffff
Kız tanısam sıkıntı yok da herkes yabancı bana . Kaynanamın tarafı tee.Oyna deyip kalkmaya zorlanmayinca dugunler guzel ya hisim akraba bir arada bulunuyoz en azindan gorusuyoz
O sikinti iste canim ya bos bos oturmak kimseyi tanimamak insan komsunun dugunun de bile tanidik varmi onun yanina oturayim diye bakiyoKız tanısam sıkıntı yok da herkes yabancı bana . Kaynanamın tarafı tee.
Kız formülü çok basit git gel kimi seviyonde illede isminle söylesin ezber yapıyo bi müddet sonra kim sorsa beni seviyonmu diye dil alıştığından direk senin adını alıp söylüyoAynen formülü versene Cankuş ben de uygulamak istiyom benim adama
Aynen öyle kuzucuk, bi biteydiiiO sikinti iste canim ya bos bos oturmak kimseyi tanimamak insan komsunun dugunun de bile tanidik varmi onun yanina oturayim diye bakiyo
Ben burdayım kuzu düğün nasıl geçiyo :)))Bu aksam cok sessiz buralar kuzular nerdesiniz ses verinuf yaaa girnatacilar basladi kafa kazan resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?