2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Niye başkaları gibi 3 saatte değil de 3 günde bitiyor bu köy düğünleri. Vallaha kafam şişti resmen. Bi haftasonumuz vardı o da getti ben de oturdum tesbihlerinizi çektim boş oturmim dedim
Doymuyilar galiba oynamaya

Kız formülü çok basit git gel kimi seviyonde illede isminle söylesin ezber yapıyo bi müddet sonra kim sorsa beni seviyonmu diye dil alıştığından direk senin adını alıp söylüyo
Kesinlikle denicem

Huseyin kızı Saliha icin Meryem suresi ve dualari 100er kez okudum.Rabbim kabul etsin.Allahim hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

Kızlar Meryem suresinden sonra kenzul ars okuyalim diye konusmussunuz.Ben de katilmak isterim ama bir bakmam lazim.Benim kurani kerim cok zayif.Heceleyip duruyorum.Bir daha ogrencilerim okumaya gectiklerinde hecelerlerse kizmiycam onlara.simdi anladim kuzucuklatimi.Ne zormus ya okumayi hizlandirmak.

Berat gecesi hacet namazi kilip dua etmek isterseniz kuzular
Eshab-ı kiramdan Osman bin Huneyf hazretleri anlatır: Gözleri görmeyen bir kimse, gözlerinin açılması için Resulullaha ricada bulundu. Peygamber efendimiz buyurdu ki:
(Abdest al, iki rekât namaz kıl ve şöyle dua et: “Allahümme innî es’elüke ve eteveccehü ileyke bi-Nebiyyike Muhammedin Nebiyyirrahmeti.” Sonra, gözlerinin açılması için, “Yâ Rabbi, Resulünün hürmeti için gözlerimi aç!” diye dua et!) [Nesaî]

O kişinin, namaz kılıp dua ettikten sonra, gözlerinin açıldığını gördük. (Tergib)

b- Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Allah’tan veya insanlardan bir isteği bulunan, güzelce abdest alıp iki rekât namaz kılsın! Sonra Allahü teâlâya hamd etsin, Resulüne salevat getirip, şu duayı okusun!
(Lâ ilâhe illâllah-ül-halîm-ül-kerîm. Sübhânallahi Rabb-il-arş-il-azîm. Elhamdü lillâhi Rabbil âlemin. Es’elüke mûcibâti rahmetike ve azâimi mağfiretike vel ganîmete min külli birrin vesselâmete min külli ismin lâ teda’ lî zenben illâ gafertehü velâ hemmen illâ ferrectehü velâ hâceten hiye leke rıdan illâ kadaytehâ yâ erhâmerrâhimîn.) [Halebî]

Kız azıcık gurur yerler aktında kalıyo ama olsun değer yani alıştıktan sonra kendi diyi veriyo
Haha ben esime sen beni sevmiyon asik degilsin diyom surati dusuyo deme bana bunlari ya diyo boylemi hissediyon diyo bende hissedene degil hissettirene bak diyorum kizariyo suratini asip uzuluyo ay kiz bende az degilim ha adami cildirtmaya ustume yok

Zeytin_yesili kuzummm adaşım hepi börtdey tu yu
Yeni yaşın güzellikler, pamuk elli pamuk ayaklı ikiz bebişler getirsin sana kalbin gibi hep güzel insanlarla karşılaş iyi ki varsın iyi ki doğmuşsun ve iyi ki yollarımız kesişmiş beybisim sevdiklerinle birlikte musmutlu senelere canımcım

Amin amin ecmain Rabbim razi memnun ve hosnut olsun kuzum benim icin istediklerinin mislini sana ikram etsin Mevlam insallah tez vakitte
Bende seni iyi ki tanimisim iyi ki yollarimiz gonullerimiz birlesmis kuzum Rabbime sukur dua kardesligimizi nasip etti insallah dua bebeklerimizi de nasip eder

Aynen yaa, kızamazsın artık kuzucuklara kenzül arş bir öneri sadece. Daha tam kesinleşmedi canım

Amiiinn inşallah tatlım, zaten dua bebekleri topiği olmasını çok istiyorum ben

Günaydın kızlar sabah sabah acıklı olacak ama sizinde bilmenizi istediğim bi olay anlatacağım dün akşam saati bi adam geldi bu arada ben vestelde çalışıyorum adam bana buhar kazanlı ütü olup olmadığını sordu var dedim ve gitti 2 dakika sonra eşiyle geldi eşi rahatsızdı belli elinde koltuk değnekleriyle yürüyordu ütünün fiyatı için neredeyse 15 dakika pazarlık ettiler e benimde hesap vermem gereken kişiler olduğu için indirim yapmadım daha sonra kadın bana inanırmısin bilmem ama şuan 150 tl yi limiti aşacak param yok evde bebeğim bekliyor hem onun kıyafetleri için hemde eşim gömlekle işe gidiyor onun için normalde bende çalışıyordum ama kaza geçirdim çalışamıyorum dedi bende tamam dedim 150 tl saydım k.kartini çektim yetersiz limit adam ben atm ye gideyim dedi gitti tabi biz o sırada kadınla sohbet ediyoruz hayat zor geçim zor diye adam geldi tamam cekebilirsin dedi çektim yine yetersiz limit adam yine gitti ve yine gitti kadına dedim ki sizi çok iyi anlayabiliyorum bnm eşimde çoğu kez kartları takla attırdı demeye kalmadı kadın hüngür hüngür ağlamaya başladı su verdim özürdilerim dedim eşi geldi annesinin verdiği nakit parayı verince kadın adama napıyorsun biz bu ay ne yicez dedi adam ütü bırakırken kadin bana dediki biz bu bebeğe kavuşmak için borca girip tüp bebek yaptıracaktık ve o ay hamile oldugumu öğrendim çok mutluydum ama şimdi halimize bak bilseydim istemezdim çocuk dedi çok kötü oldum orda parayida almıştım adam rencide olmasın diye geri de veremedim içime battı o para

Ay canım yaa, senlik bir durum yok ama sen de işini yapmışsın. Benim anlayamadığım madem bütçe sıkıntılı 150 liralık ütüyü neden alıyorlar, daha uyguna var diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…