2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Hanife kızı özgünün niyetine EL CABBAR EL HALIK ES SEMİ EL LATİF EL MUCİB EL HAKİM EL VEKİL EL KADİR EL MÜKTEDİR ELVARİS tesbihatlarini çektim bagisladim Allahım kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Allah razi olsun canim,Hepimize insallah en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip eder rabbim.

kızlar benim kırmızılar hala gelmedi düm sabah bi kahve leke gördüm bide wc gidince peçeteyi afedersinizde vejinaya hafiif bastırınca azıcık pembe sarı arası bi şey değiyo okadar tetbir amaçlı petle yattım ama yok benbeyaz duruyo pet inşallah hamileyimdir eger hamileysem söz listedeki herkese 3 yasin okuycam adak adadımya hahaha :)))))gerçi degilsemde okuycam

İnş güzel haberlerini alırız cnm ne zaman test yapican

İnş güzel haberlerini alırız cnm ne zaman test yapican
valla testen çok korkuyom çümkü herseferinde tekçizgi görünce mafoluyom ya cuma adet olmassam inşallah olmam ama belkide anca sökülüyo çümkü kendimi en kötüye hazırlamalıyım üzülmemek için umutlanmak hayel kurmak yok pazartesi kesin kanvercem evdeki testleri yapmıycamdiye kendime söz vermiştim geçen ay ayyy inşallah vardır ya dua edin ne olur siz benim daima duamdasınız

Hanife kızı özgün

Tmm canım allah şimdiden kabul etsin inşallah :) okuyunca yazacağım

Teyit edeyim dedim de garanti olsun diye :) Güldeniz listeden çıktı herhalde o zaman,
Listeden çıkartmadım güldeniz'i canım 2 gündür okudum diye bildirmedi bende okuyan arkadaşlara haksızlık olmasın diye sırasını atladım hakka girmeyelim dedim

Kuzum inşallah Rabbim umudunu sevince çevirsin inşallah hayrlı müjdeni tez vakitte almayı ihsan etsin inşallah sağlıklı hayrlı sorunsuz hamilelik ihsan etsin sağlıklı ahlaklı imanlı evlatlar nasip etsin ♥

amin canım benim sanada sadece senin kalbin kadar güzel bievlat nasib etsin canım benim çok güzeldua etmişsin varsa hayırlısı yoksa vardır bundada bi hayır diyip yola devam yapcak hiç bişiy yok Allah tezve hayırlı bişekilde istiyen herkese nasib edsin banada bera berinde inşallah

Rabbim razı memnun ve hoşnut olsun canım inşallah muradına tezinden kavuştursun cümlesiyle beraber

İnşallah canım hamilesindir dikkat et kendine ben bugün sabah gördüm kırmızıları moralim çok bozuldu hüngür hüngür ağlamak geliyor içimden ama derdi veren Rabbim sabırını da veriyor elhamdulillah umudumuz bâki Yasin okuyamıycam tesbihatları kaç tane çekmeliyim?

İnş canım inş vardır bebegin seninledir şuan..Canm bu sayfa açılmadan önce Rabbim sen hiçbir anne adayının kucağını boş bırakma diye dua ediyordum..Şuan hepinizin isminede ayrı ayrı dua ediyoruz birbirimizi tanımadan dualarda buluşuyoruz Allahim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

Kuzum Rabbim inşallah tez vakitte yüzünü güldürür inşallah sabrının mükafatını 3'çüz bebekle verir hepsini çekmek zorunluluğu yok kuzum hangisini çekebilirsen

masal3487 kuzum dün akşam fitil kullandım pembe ike karışık turuncu akıntım geldi adet işareti de olabilir bugün bekleyecem gelmezse yarın gusledip yasin okuyacam senin adına bugünde tesbih çekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…