Evet orasida muamma bende olsam marka farketmeksizin en ucuzunu alırım ama vicdan daha ağır basınca onu o an düşünemedim yoksa ucuz ürünlerimizde vardı ne bilim sanırım gerçekten zorlamamak gerek hepimizin inşallah hayırlısıyla olur bebekleri kismetiyle gelirler inşallahAy canım yaa, senlik bir durum yok ama sen de işini yapmışsın. Benim anlayamadığım madem bütçe sıkıntılı 150 liralık ütüyü neden alıyorlar, daha uyguna var diye biliyorum
Kuzym bilemedim de durum sanki farklı gibi. Neyse fesat düşünmimEvet orasida muamma bende olsam marka farketmeksizin en ucuzunu alırım ama vicdan daha ağır basınca onu o an düşünemedim yoksa ucuz ürünlerimizde vardı ne bilim sanırım gerçekten zorlamamak gerek hepimizin inşallah hayırlısıyla olur bebekleri kismetiyle gelirler inşallah
Al benden de o kadar kuzu he, burada kendime geliyorum üzülmeyi bırakıyorum, Rabbim sadece hayırlı olanı nasip etsin inşallahKuzym bilemedim de durum sanki farklı gibi. Neyse fesat düşünmimaminn inşallah tez vakitte gelirlerr bizi de bu hasretten kurtarırlar. Yeminlen sizi görmesem dünyada bu dert sadece bana özel verildi diye hissediyorum hep. Allh sabır versin hepimize
Amin amin inşallah tünaydın kuzucumEki Görüntüle 1992456
GÜNAYDIN canlar, bir pazar sabahına böyle pofuduk ayaklı bir minnak tarafından uyandırılmanızı diliyorum
Kuzum kimseden ses cikmadi tefriciyye icinZeytin_yesili kuzum tefrice kimin sırası
Canım şuan da 7 kişi çekiyor yazıyor listede biz 444 tane çektik amaKuzum kimseden ses cikmadi tefriciyye icinmasal3487 Nevzat kizi Özgün sira
Ya anlamadim tefriciye neden karistiki?ben gecen hafta dahil olayim dedim ama saman alevi diger hafta dahil edelim dedi,gecen hafta senin icin okundu sende bu hafta baskasi icin mi okuyacaksin anladimmasal3487 canım ben arkadağımız için450 tane okudum arkadaşları etiketle gerçekten okuya bilecekler okusun
Valla bende pek anlamadım okurum diyenlerin bazıları bildirim yapmadı bide 7 kişi 444 tane okusa tamamlanmazki ben 600 700 okurum bi haftada gerçekten okuya bilenler dahil olsun çok çok dağıtalım netleşsinYa anlamadim tefriciye neden karistiki?ben gecen hafta dahil olayim dedim ama saman alevi diger hafta dahil edelim dedi,gecen hafta senin icin okundu sende bu hafta baskasi icin mi okuyacaksin anladim
Aynen canim okuyanlar yazsinlar ben Allahtan bir sey olmazsa okurum insallah.Valla bende pek anlamadım okurum diyenlerin bazıları bildirim yapmadı bide 7 kişi 444 tane okusa tamamlanmazki ben 600 700 okurum bi haftada gerçekten okuya bilenler dahil olsun çok çok dağıtalım netleşsin
Ben de tefriciye çekiyorum canım 50 tane şimdilikCanım şuan da 7 kişi çekiyor yazıyor listede biz 444 tane çektik ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?