2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ay canım yaa, senlik bir durum yok ama sen de işini yapmışsın. Benim anlayamadığım madem bütçe sıkıntılı 150 liralık ütüyü neden alıyorlar, daha uyguna var diye biliyorum
Evet orasida muamma bende olsam marka farketmeksizin en ucuzunu alırım ama vicdan daha ağır basınca onu o an düşünemedim yoksa ucuz ürünlerimizde vardı ne bilim sanırım gerçekten zorlamamak gerek hepimizin inşallah hayırlısıyla olur bebekleri kismetiyle gelirler inşallah

Kuzym bilemedim de durum sanki farklı gibi. Neyse fesat düşünmim aminn inşallah tez vakitte gelirlerr bizi de bu hasretten kurtarırlar. Yeminlen sizi görmesem dünyada bu dert sadece bana özel verildi diye hissediyorum hep. Allh sabır versin hepimize

Al benden de o kadar kuzu he, burada kendime geliyorum üzülmeyi bırakıyorum, Rabbim sadece hayırlı olanı nasip etsin inşallah

hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
niyetine okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma salat-ı tefriciye çekiyor "4 tane Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekti"
masal3487 Nevzat kızı Özgün " 6 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halık 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salavat-ı şerif çekti"
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe salat-ı tefriciye cekiyo "707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salavat-ı şerif çekti"
@Halitim Recep kızı Ayşe "4 tane yasin-i şerif okuyacak 707 Ya Varis Ya Halık 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor "2 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
ASSOSyal Halim kızı Elif " 5 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh çekti 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
B busra_brt Salih kızı Büşra salat-ı tefriciye çekiyor "4 tane Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Halik Ya Varis 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem salat-ı tefriciye çekiyor "4 tane Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat'ı şerif çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu
@nergismor Hüseyin kızı Saliha salat-ı tefriciye çekiyor "5 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif salat-ı tefriciye çekiyor " 6 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh çekti 1000 salevat-ı şerif çekti:

İnşallah çok mutlu olacağınız yüzünüzden gülümseme kalbinizden ferahlık içinizden huzurun eksik olmayacağı bir gün geçirirsiniz
İnşallah sizi çekemeyenler anten takar da uyduları bozulur cızırtılar kulaklarını tırmalar çatır çatır çatlarlar

masal3487 canım ben arkadağımız için450 tane okudum arkadaşları etiketle gerçekten okuya bilecekler okusun
Ya anlamadim tefriciye neden karistiki?ben gecen hafta dahil olayim dedim ama saman alevi diger hafta dahil edelim dedi,gecen hafta senin icin okundu sende bu hafta baskasi icin mi okuyacaksin anladim

Ya anlamadim tefriciye neden karistiki?ben gecen hafta dahil olayim dedim ama saman alevi diger hafta dahil edelim dedi,gecen hafta senin icin okundu sende bu hafta baskasi icin mi okuyacaksin anladim
Valla bende pek anlamadım okurum diyenlerin bazıları bildirim yapmadı bide 7 kişi 444 tane okusa tamamlanmazki ben 600 700 okurum bi haftada gerçekten okuya bilenler dahil olsun çok çok dağıtalım netleşsin

Kızlar ben daha önce de yazmıştım da yüne yazayım ben tefriciye işinden çıkıyorum çünkü yetişemiyorum malesef. Kümsenin hakkına girmek istemem. Çok uzunmuş ya ben kısa bişey sanmıştım

Valla bende pek anlamadım okurum diyenlerin bazıları bildirim yapmadı bide 7 kişi 444 tane okusa tamamlanmazki ben 600 700 okurum bi haftada gerçekten okuya bilenler dahil olsun çok çok dağıtalım netleşsin
Aynen canim okuyanlar yazsinlar ben Allahtan bir sey olmazsa okurum insallah.

Kizlar ben gecen hafta 4r4 tane cektim tefrice arkadas icin.Oyle paylasim yapilmisti dusen sayi 444 tu.Okudum geri de bildirdim.Ama ben de bu hafta yokum tefricede.Zaten bugunu sayma 3 gun kaldi.persembe sormustum kimseden ses cikmadi o yuzden baslamamistim.sanirim hic kimse baslamadi zaten.3 gunde de uetistiremem.Carsamba kandil zaten.isterseniz bu hafta atlayalim.sonra yeniden kararlastiralim.

hilalcikk niyetine Meryem süresini okudum tesbihleride çektim Allahım kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…