Geçen haftaKizlar ben gecen hafta 4r4 tane cektim tefrice arkadas icin.Oyle paylasim yapilmisti dusen sayi 444 tu.Okudum geri de bildirdim.Ama ben de bu hafta yokum tefricede.Zaten bugunu sayma 3 gun kaldi.persembe sormustum kimseden ses cikmadi o yuzden baslamamistim.sanirim hic kimse baslamadi zaten.3 gunde de uetistiremem.Carsamba kandil zaten.isterseniz bu hafta atlayalim.sonra yeniden kararlastiralim.
Aynen canim,yaparsab beni de eklersen sevinirim.Kizlar salati tefriciyye listesini baska yapalim gercekten cok karisti liste
Canım beni yazmamissinSALAT-I TEFRİCİYYE LİSTESİ@nergismor Hüseyin kızı Saliha
@wagen Türkan kızı Şeyma
@masal3487 Nevzat kızı Özgün
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz
@umut-16 Ayşe Duygu
@Saman Alevi Ömer kızı Elif
@ASSOSyal Halim kızı Elif
Tamam kuzum yazarim simdi etiketleyemiyorum sanirim telde sorun olduCanım beni yazmamissin
Kuzu tefriceyeden beni de çıkar, bu iki hafta yoğun olucam benTamam kuzum yazarim simdi etiketleyemiyorum sanirim telde sorun oldu
Tamam kuzumKuzu tefriceyeden beni de çıkar, bu iki hafta yoğun olucam ben
Kuzum şimdi kişi başı nekadar düşüyo benim için eksik nekadarSALAT-I TEFRİCİYYE LİSTESİ
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
umut-16 Ayşe Duygu
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
Kuzum senden baslayalim tekrardan cunku baya karisti liste okudum bildirimi yapilmadi cogu kisiden okumayanlar olduKuzum şimdi kişi başı nekadar düşüyo benim için eksik nekadar
Tamam canım benim için sıkıntı yok kişi başı kaç düşüyosa listedede okuyanlar varsa onlar sadece geriye kalan sayıyı okusun 444 okuyanlarKuzum senden baslayalim tekrardan cunku baya karisti liste okudum bildirimi yapilmadi cogu kisiden okumayanlar oldu
Canım herkes 635 okusun o gün sıra kimdeyse kendine 1 tane eksik okusun olmaz miKuzular listeye gore 635 tane salat-i tefriciyye dusuyo bir 4445 yapiyo bir kisi eksik okuyacak duayi eksik okuyan yazsin hepten eksik cekmeyelim
Bence süper fikirCanım herkes 635 okusun o gün sıra kimdeyse kendine 1 tane eksik okusun olmaz mi
Nasıl yani tatlım. Ben 645-444 =201 mi okuyayımTamam canım benim için sıkıntı yok kişi başı kaç düşüyosa listedede okuyanlar varsa onlar sadece geriye kalan sayıyı okusun 444 okuyanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?