2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Geçen hafta wagen için 444 tefriciye okudum . Bu hafta da devam edeceğimizi biliyordum 50 tane okudum. Saman alevi listede beni tefriciye okuyor diye eklemişti ama şimdi yine okunuyor görünmüyorum. Gerçekten karıştı. Tefriciye listesi ayrı mı yapılsa ki?

Kizlar salati tefriciyye listesini baska yapalim gercekten cok karisti liste

umut-16 canım liste geriler de kalıyo bende geriye dönük gidip bulduğum için salat-ı tefriciyye okuyo yazısına dikkat edemiyorum

SALAT-I TEFRİCİYYE LİSTESİ
@wagen Türkan kızı Şeyma
@masal3487 Nevzat kızı Özgün
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz
@ASSOSyal Halim kızı Elif
@umut-16 Ayşe Duygu
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
@Saman Alevi Ömer kızı Elif

Son düzenleme:
Canım beni yazmamissin

Kizlar listeye katilmak ya da musait degilim cikmak istiyorum diyen varsa bildirin bu hafta gecti haftaya baslayalim tekrardan wagen seymadan baslayip cunku toplanmadi 4444 tane eksik kaldi duasi

Son düzenleme:
Kuzum şimdi kişi başı nekadar düşüyo benim için eksik nekadar
Kuzum senden baslayalim tekrardan cunku baya karisti liste okudum bildirimi yapilmadi cogu kisiden okumayanlar oldu

Kuzular listeye gore 635 tane salat-i tefriciyye dusuyo bir 4445 yapiyo bir kisi eksik okuyacak duayi eksik okuyan yazsin hepten eksik cekmeyelim

Kuzum senden baslayalim tekrardan cunku baya karisti liste okudum bildirimi yapilmadi cogu kisiden okumayanlar oldu
Tamam canım benim için sıkıntı yok kişi başı kaç düşüyosa listedede okuyanlar varsa onlar sadece geriye kalan sayıyı okusun 444 okuyanlar

Slm, ben maalesef adet oldum kandil için okuyamicam kusura bakmayın sadece 5 yaşın okumuştum

Bugünkü arkadaşa da bitince okurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…