Kandil için ne okumamız gerekse eksiğini ben tamamlayabilirim canım.Slm, ben maalesef adet oldum kandil için okuyamicam kusura bakmayın sadece 5 yaşın okumuştum
Canim peki tefriciyeleri pazardan pazara mi okuycazSALAT-I TEFRİCİYYE LİSTESİ
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
umut-16 Ayşe Duygu
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
Canım 635-444=191 tane okucaz bende okumuştum 444 taneNasıl yani tatlım. Ben 645-444 =201 mi okuyayım
E2 ostrojen hormonun nasil canim.Daha once de yazilmisti burda ben o zaman yazamamistim.Benim bildigim incirde ostrojen hormonu var.diyetisyenim soylemisti.Bana kadin dogumcu tavsiye etmisti inciri.Ama diyetisyenim de incir bana yasak oldugu icin yerine keten tohumunu koymuştu.yanliz ostrojen hormonun yuksekse zarari olabilir.daha da artirirsa sakincali olabilir bence.Bi arkadas yazmisti goguslerimdeki hassasiyet uzun sure gecmemisti diye.fazlaliktandi muhtemelen.hormon dengesini bozulunca uzun sure duzelmiyor çünkü.doktoruna bi sor istersen.Kızlar zeytinyagiyla inciri yapicamda yaptıktan kaç gün sonra yemeye başlıyoruz bide günde kaç tane yicez
Canım benim hormonlarda birşey yok ben eşime yedirecektim 2 .Aşılamaya baslicaz sperm içinde iyi geliyor diye duymuştumE2 ostrojen hormonun nasil canim.Daha once de yazilmisti burda ben o zaman yazamamistim.Benim bildigim incirde ostrojen hormonu var.diyetisyenim soylemisti.Bana kadin dogumcu tavsiye etmisti inciri.Ama diyetisyenim de incir bana yasak oldugu icin yerine keten tohumunu koymuştu.yanliz ostrojen hormonun yuksekse zarari olabilir.daha da artirirsa sakincali olabilir bence.Bi arkadas yazmisti goguslerimdeki hassasiyet uzun sure gecmemisti diye.fazlaliktandi muhtemelen.hormon dengesini bozulunca uzun sure duzelmiyor çünkü.doktoruna bi sor istersen.
İnş canım bende yanlış birşey yapmak istemiyorum o yüzden fikir almak istedim ilk aşılamada sperm yıkandıktan sonra 7 milyon sperm kaldı doktor iyi dedi ama başkalarının yazılarını okudum bana az geldi belki incir iyi gelirErkek icin ben ari sutu polen yesil sogan ve nohutu duymustum.incir de varmis demekki.inşallah sifa olsun canim.inşallah ise yarar sonucu guzel olur.
Çok sağol canım Allah razı olsun 1000 salavat adetken okunan tesbihatler okumicak mis başka ne vardı unuttumKandil için ne okumamız gerekse eksiğini ben tamamlayabilirim canım.
Benim bi arkadasim yesil sogan yedirmisti esine.Bir de keciboynuzunu kaynatip suyunu icirmisti.Faydasi olmustu.Sayilari artmisti.istersen dene keci boynuzunu.İnş canım bende yanlış birşey yapmak istemiyorum o yüzden fikir almak istedim ilk aşılamada sperm yıkandıktan sonra 7 milyon sperm kaldı doktor iyi dedi ama başkalarının yazılarını okudum bana az geldi belki incir iyi gelir
Aynen öyle canım ikikez okursan hakka girerimNasıl yani tatlım. Ben 645-444 =201 mi okuyayım
Amin canımHayırlı akşamlar benim için okuyan arkadaslarim ağzınıza sağlık Allah sizden razı olsun benim için ettiğiniz duaların kat katını versinAllahim size her şey gönlünüzce olsun Allah her zaman yar ve yardımcınız olsun Hz peygamber sallallahu aleyhi vesellem in Rabbimizdeen istediği her şeyi Rabbim sizlere de lutfetsin sığındığı her şeyden sizleri de muhafaza etsin Dualarınız mustecap ibadetleriniz makbul olsun Rabbim hayırlı zamanda hayırlısı sindan sağlıklı sıhhatli ahlaklı imanlı kuranli dinine vatanına milletine hayırlı ve Salih evlatlar versin size tüm isyenelere ve bana . Yuvanizdan huzur mutluluk bereket neşe saygı sevgi ezan sesi kuran sesi dua zikir eksik olmasın Rabbim kendinden başka kapı aratmasin selam ve Dua ile kalın. .
Canim iki tane kuru inciri ikiye bol icini ac zeytin yaginda bi gece beklet sabah ac karnina yedir yerine gene iki incir koy en az uc ay yenmesi gerekCanım benim hormonlarda birşey yok ben eşime yedirecektim 2 .Aşılamaya baslicaz sperm içinde iyi geliyor diye duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?