2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ben de gecen hafta 444 okumustum.Ustunu tamamlatim ama yeni arkadas icin onumuzdeki hafta baslayalim olur mu kizlar

Kızlar zeytinyagiyla inciri yapicamda yaptıktan kaç gün sonra yemeye başlıyoruz bide günde kaç tane yicez

Kızlar zeytinyagiyla inciri yapicamda yaptıktan kaç gün sonra yemeye başlıyoruz bide günde kaç tane yicez
E2 ostrojen hormonun nasil canim.Daha once de yazilmisti burda ben o zaman yazamamistim.Benim bildigim incirde ostrojen hormonu var.diyetisyenim soylemisti.Bana kadin dogumcu tavsiye etmisti inciri.Ama diyetisyenim de incir bana yasak oldugu icin yerine keten tohumunu koymuştu.yanliz ostrojen hormonun yuksekse zarari olabilir.daha da artirirsa sakincali olabilir bence.Bi arkadas yazmisti goguslerimdeki hassasiyet uzun sure gecmemisti diye.fazlaliktandi muhtemelen.hormon dengesini bozulunca uzun sure duzelmiyor çünkü.doktoruna bi sor istersen.

Canım benim hormonlarda birşey yok ben eşime yedirecektim 2 .Aşılamaya baslicaz sperm içinde iyi geliyor diye duymuştum

Erkek icin ben ari sutu polen yesil sogan ve nohutu duymustum.incir de varmis demekki.inşallah sifa olsun canim.inşallah ise yarar sonucu guzel olur.

Emine kizi esra ve hüseyin kizi saliha niyetine meryem suresi ve 100er tesbihimi okudum rabbim kabul etsin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Erkek icin ben ari sutu polen yesil sogan ve nohutu duymustum.incir de varmis demekki.inşallah sifa olsun canim.inşallah ise yarar sonucu guzel olur.
İnş canım bende yanlış birşey yapmak istemiyorum o yüzden fikir almak istedim ilk aşılamada sperm yıkandıktan sonra 7 milyon sperm kaldı doktor iyi dedi ama başkalarının yazılarını okudum bana az geldi belki incir iyi gelir

Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha için Meryem süresi ve tesbihatlarımı çektim. Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah, kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın dualarını kabul etsin Rabbim
Zeytin_yesili

hilalcikk için Meryem süresi ve tesbihatlarımı çektim. Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. Kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın, gönlünden geçen gerçek olsun inşallah

Kandil için ne okumamız gerekse eksiğini ben tamamlayabilirim canım.
Çok sağol canım Allah razı olsun 1000 salavat adetken okunan tesbihatler okumicak mis başka ne vardı unuttum

Benim bi arkadasim yesil sogan yedirmisti esine.Bir de keciboynuzunu kaynatip suyunu icirmisti.Faydasi olmustu.Sayilari artmisti.istersen dene keci boynuzunu.

Hayırlı akşamlar benim için okuyan arkadaslarim ağzınıza sağlık Allah sizden razı olsun benim için ettiğiniz duaların kat katını versin Allahim size her şey gönlünüzce olsun Allah her zaman yar ve yardımcınız olsun Hz peygamber sallallahu aleyhi vesellem in Rabbimizdeen istediği her şeyi Rabbim sizlere de lutfetsin sığındığı her şeyden sizleri de muhafaza etsin Dualarınız mustecap ibadetleriniz makbul olsun Rabbim hayırlı zamanda hayırlısı sindan sağlıklı sıhhatli ahlaklı imanlı kuranli dinine vatanına milletine hayırlı ve Salih evlatlar versin size tüm isyenelere ve bana . Yuvanizdan huzur mutluluk bereket neşe saygı sevgi ezan sesi kuran sesi dua zikir eksik olmasın Rabbim kendinden başka kapı aratmasin selam ve Dua ile kalın..

Amin canım

Canım benim hormonlarda birşey yok ben eşime yedirecektim 2 .Aşılamaya baslicaz sperm içinde iyi geliyor diye duymuştum
Canim iki tane kuru inciri ikiye bol icini ac zeytin yaginda bi gece beklet sabah ac karnina yedir yerine gene iki incir koy en az uc ay yenmesi gerek

Benim esim teste gitmedi ama ben bir haftadir zeytin yaginde incir bekletip yediriyorum sabah ac karnina aksamlari da 11'er tane findik kuru üzüm besim üzümü 1 tane gun kurusu 1 tane hurma yediriyorum üstüne sabahtan bir bardak suya 3 tane ceviz bekletip hem suyunu iciriyom hem cevizi yediriyom M Meyra_naz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…