2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Canım inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla

Kuzum Rabbim inşallah tez vakitte yüzünü güldürür inşallah sabrının mükafatını 3'çüz bebekle verir hepsini çekmek zorunluluğu yok kuzum hangisini çekebilirsen
Amin canım çok sağol El-Vekil El-Kâdir El-Muktedir El-Vâris zikirlerini çektim bugün ki arkadaşımız için Allah kabul etsin

kızlar hwpinize tektek teşekkür ederim herkezten Allah razı olsun biran önce anne olmayı hayırlısıyla nasib etsin yaçok sitres yaptım bu ay ondan gelmi yada bebiştir inşallah bebiştir canlar iyki varsınızya okadar iyi morel buluyomki sizinle inşallah dualarımız kabul olur ve hepimiz hamiş kalırız canlar

inşallah güzel haberler verirsin canmmm çok seviniriz grupça

kızlarrr bu ggün işyeri çok yogundu yazamadım bi türlü. akşam dünkü arkadaşa okudum bugunde özgün için okuycam inşallah geç haber verdim kusura bakmayın

hanife kızı özgün niyetine EL CABBAR EL HALIK ES SEMİ EL LATİF EL MUCİB EL VEKİL EL HAKİN EL KADİR EL MUKTEDİR EL VARİS tesbihlerini çektim ALLAH hayırlı akıllı güzel ahlaklı evlatlar nasib etsin inşallah hayırlısıyla

Kızlar bi şey sorucam biz eşimle hiç korunmadık geçen ayın 27'de dr gittim fitil verdi gebelik olasılığını söyledim test yaptı ama yumurtlamanın daha 7.ci günüydü 1.20 çıktı sonuç bugün yumurtlamanın 16.cı günü bir hafta arayla fitil kullandım her ikisinde de kahve pembe turuncu pembe arası akıntım geldi bi kaç gündür uyku basması oluyo göğüslerim de hassaslaşma yok ama ara sıra midem kalkıyo gebelik olsa fitilin zararı olur mu ya da fitil adet gecikmesi yapar mı fitil kullanıp bu şekil akıntısı olan var mı

canım verdipi fitilne fitili bende kullanmıştım ama mantar için

Gyno lomexin fitil canım
canım bana 3 tane fitil vermişti bi ara adını unuttum bana enfeksiyon için vermişti ama öyle lekelenmem olmadı inşallah hamişsindir bi test yapsana canım yaa şimdi varsa fitil kullanman hiç iyi olmaz canım

Hanife kızı özgün için Ya Cebbâr Ya Halık Es Semi Ya Varis Ya Hakim Ya Latif Ya Vekil Ya Mucib Ya Kadir çektim hediye ettim Rabbim kabul etsin inşallah sağlıklı hayrlı sorunsuz hamilelik nasip etsin sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah

canım bana 3 tane fitil vermişti bi ara adını unuttum bana enfeksiyon için vermişti ama öyle lekelenmem olmadı inşallah hamişsindir bi test yapsana canım yaa şimdi varsa fitil kullanman hiç iyi olmaz canım
Teste güvendim kullandım canım zaten kutuda iki tane vardı bir hafta arayla kullanılan nisan 5-10 arası adet bekliyorum fitil gecikme yapabilir diye düşünüyorum zaten gebe kalsam da kan pıhtılaşması testim geldi üç tane mutasyonum var genetik taşıyıcıyım durum onu gösteriyo büyük olasılık gene düşükle sonuçlanır dr gebe kalma gene düşer kan pıhtılaşması varsa dedi korkuyom 3'cü kaybı yaşamaktan da hem bebek istiyom Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

amin canım Allah büyük inşallah bu sefer bebişini sana bağaşlar kanpıtılaşmasına limon iyi geliyo diye biliyom hiç içtinmi

Canim ben de fitil kullanmistim ama adet hemen bitiminde 3 gun ust uste keske adeti bekleyip kullansaydin, gebelik olmus olabilir kan pihtilasmasida varmis ya sende erkenden ogrenmek senin yararina olur test yap bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…