Tamam tatlim Allah razi olsun:)masal3487 kuzum dün akşam fitil kullandım pembe ike karışık turuncu akıntım geldi adet işareti de olabilir bugün bekleyecem gelmezse yarın gusledip yasin okuyacam senin adına bugünde tesbih çekerim
Canım inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıklakızlar benim kırmızılar hala gelmedi düm sabah bi kahve leke gördüm bide wc gidince peçeteyi afedersinizde vejinaya hafiif bastırınca azıcık pembe sarı arası bi şey değiyo okadar tetbir amaçlı petle yattım ama yok benbeyaz duruyo pet inşallah hamileyimdir eger hamileysem söz listedeki herkese 3 yasin okuycam adak adadımya hahaha :)))))gerçi degilsemde okuycam
Tmm canım haklısınListeden çıkartmadım güldeniz'i canım 2 gündür okudum diye bildirmedi bende okuyan arkadaşlara haksızlık olmasın diye sırasını atladım hakka girmeyelim dedim
Amin canım çok sağol El-Vekil El-Kâdir El-Muktedir El-Vâris zikirlerini çektim bugün ki arkadaşımız için Allah kabul etsinKuzum Rabbim inşallah tez vakitte yüzünü güldürür inşallah sabrının mükafatını 3'çüz bebekle verir hepsini çekmek zorunluluğu yok kuzum hangisini çekebilirsen
inşallah güzel haberler verirsin canmmm çok seviniriz grupçakızlar hwpinize tektek teşekkür ederim herkezten Allah razı olsun biran önce anne olmayı hayırlısıyla nasib etsin yaçok sitres yaptım bu ay ondan gelmi yada bebiştir inşallah bebiştir canlar iyki varsınızya okadar iyi morel buluyomki sizinle inşallah dualarımız kabul olur ve hepimiz hamiş kalırız canlar
inşallah canım benim inşallah benim olursa bide doktorlar gözünde bi mücize olur herhalde ama Allah katında mucize yoktur o sadece ol der ve olur inşallah bu sefer olmuşturinşallah güzel haberler verirsin canmmm çok seviniriz grupça
canım verdipi fitilne fitili bende kullanmıştım ama mantar içinKızlar bi şey sorucam biz eşimle hiç korunmadık geçen ayın 27'de dr gittim fitil verdi gebelik olasılığını söyledim test yaptı ama yumurtlamanın daha 7.ci günüydü 1.20 çıktı sonuç bugün yumurtlamanın 16.cı günü bir hafta arayla fitil kullandım her ikisinde de kahve pembe turuncu pembe arası akıntım geldi bi kaç gündür uyku basması oluyo göğüslerim de hassaslaşma yok ama ara sıra midem kalkıyo gebelik olsa fitilin zararı olur mu ya da fitil adet gecikmesi yapar mı fitil kullanıp bu şekil akıntısı olan var mı
Gyno lomexin fitil canımcanım verdipi fitilne fitili bende kullanmıştım ama mantar için
canım bana 3 tane fitil vermişti bi ara adını unuttum bana enfeksiyon için vermişti ama öyle lekelenmem olmadı inşallah hamişsindir bi test yapsana canım yaa şimdi varsa fitil kullanman hiç iyi olmaz canımGyno lomexin fitil canım
Teste güvendim kullandım canım zaten kutuda iki tane vardı bir hafta arayla kullanılan nisan 5-10 arası adet bekliyorum fitil gecikme yapabilir diye düşünüyorum zaten gebe kalsam da kan pıhtılaşması testim geldi üç tane mutasyonum var genetik taşıyıcıyım durum onu gösteriyo büyük olasılık gene düşükle sonuçlanır dr gebe kalma gene düşer kan pıhtılaşması varsa dedi korkuyom 3'cü kaybı yaşamaktan da hem bebek istiyom Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallahcanım bana 3 tane fitil vermişti bi ara adını unuttum bana enfeksiyon için vermişti ama öyle lekelenmem olmadı inşallah hamişsindir bi test yapsana canım yaa şimdi varsa fitil kullanman hiç iyi olmaz canım
amin canım Allah büyük inşallah bu sefer bebişini sana bağaşlar kanpıtılaşmasına limon iyi geliyo diye biliyom hiç içtinmiTeste güvendim kullandım canım zaten kutuda iki tane vardı bir hafta arayla kullanılan nisan 5-10 arası adet bekliyorum fitil gecikme yapabilir diye düşünüyorum zaten gebe kalsam da kan pıhtılaşması testim geldi üç tane mutasyonum var genetik taşıyıcıyım durum onu gösteriyo büyük olasılık gene düşükle sonuçlanır dr gebe kalma gene düşer kan pıhtılaşması varsa dedi korkuyom 3'cü kaybı yaşamaktan da hem bebek istiyom Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Canim ben de fitil kullanmistim ama adet hemen bitiminde 3 gun ust uste keske adeti bekleyip kullansaydin, gebelik olmus olabilir kan pihtilasmasida varmis ya sende erkenden ogrenmek senin yararina olur test yap bence.Kızlar bi şey sorucam biz eşimle hiç korunmadık geçen ayın 27'de dr gittim fitil verdi gebelik olasılığını söyledim test yaptı ama yumurtlamanın daha 7.ci günüydü 1.20 çıktı sonuç bugün yumurtlamanın 16.cı günü bir hafta arayla fitil kullandım her ikisinde de kahve pembe turuncu pembe arası akıntım geldi bi kaç gündür uyku basması oluyo göğüslerim de hassaslaşma yok ama ara sıra midem kalkıyo gebelik olsa fitilin zararı olur mu ya da fitil adet gecikmesi yapar mı fitil kullanıp bu şekil akıntısı olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?