2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Yavrum hepimizin düştüğü zamanlar oluyor. Ama sonra tekrar kaşkıyoruz işte. Yapacak bir şey var mı ki? Mesela diyorum ya bu ay adet olduğumda üzüntümü nasıl hafifletirimin derdine düştüm kaç gündür. Büyük bir ümitsizlik kaplıyor içimi bu zamanlarda. Sanki dünyada tek bahtsız benmişimm gibi düşünüyorum. Ama biraz zaman geöiyor ettiğimiz duaların tesirinden midir bilinmez bi bakıyosun tekrar umut dolmuşun sonraki ay için. Bu arada sen tüp bebek denedin mi hiç

Evet kuzum kesinlikle öyle, bende eski günlerime geri dönsem artık Çok güzel olacak ama az kaldı allahın izniyle inanıyorum. Yok hiç denemedik eşim kesinlikle kabul etmiyor

Kuzular gün aydın bugün bütün defterler Rabbim katında tektek baştan yazılıcak hastalıklar ölücek ve doğucak olanlar hepsi buğün yazılıp kadir gecesi meleklere teslim edilicek YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİNRabbim bu mubarek gecenin buğün doğan güneşin şuan yağan yağmurun en baştada SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN SAHABESİNİN MEŞAYİĞLERİN BİZİM BİLMEDİĞİMİZ AMA SENİN BİLDİĞİ İSMİ AZAMIN SEVDİĞİN KULLARININ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZLERİ BAĞAŞLAS INŞALLAH BİZLER BİLEREK YAHUT BİLMİYEREK İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARI AFET YARABBİ YARABBİ NE OLUR BU MUBAREK GECEDE KADERİMİZE HAYIRLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR YAZI VER İSTİYEN HİÇ KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE EVLADI OLANLARIDA EVLAT ACISIYLA SINAMA YARABBİ YARABBİ SENİN HAZİNEN BOLDUR BİZLERİ HELAL RIZIKLA NASİPLENDİR YARAB SANA RABBİM DİYE YALVARIYORUM GÖSYAŞLARIMIZI DİNDİR İŞLERİMİZİ HAKKIMIZDA HAYRA ÇEVİR RABBİM SEN BİZLERİN RABBİSİN ASLA HAŞA BUNU İNKAR ETMEDİK BUNUN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZLERE YÜZÜNE HUYUNA BAKTIKÇA ŞÜKREDİCEĞİMİZ EVLATLAR NASİB ET RABBİM AMİN EL FATİHA

Son düzenleme:
Amin. Amin. Amin

Allah razı olsun canım

AMİNNNNNNNNNNNN KUZUMM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAHH

@Saman Alevi canım hüseyin kızı saliha , oguz kızı gökçe ve ömer kızı elif için dualarını okudum Allah kabul etsin saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
geç oldu azıcık kusura bakmayın nolur

Amin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…