Çok teşekkür ederim adaşım benimKizlar cepte internet paketim cok az kalfi bitti bitecek esimin telinden girdim liste benim telde kayitli geriye donuk bakar yaparim bende adasima dua ederim insallah Rabbim zihin acikligi versin sinavi guzel gecsin
Yavrum hepimizin düştüğü zamanlar oluyor. Ama sonra tekrar kaşkıyoruz işte. Yapacak bir şey var mı ki? Mesela diyorum ya bu ay adet olduğumda üzüntümü nasıl hafifletirimin derdine düştüm kaç gündür. Büyük bir ümitsizlik kaplıyor içimi bu zamanlarda. Sanki dünyada tek bahtsız benmişimm gibi düşünüyorum. Ama biraz zaman geöiyor ettiğimiz duaların tesirinden midir bilinmez bi bakıyosun tekrar umut dolmuşun sonraki ay için. Bu arada sen tüp bebek denedin mi hiçKuzum benim o kadar güzel şeyler yazmışsın ki çok duygulandım. Evet inşallah bu günlerde geçecek bende çok istiyorum geçip gitmesini, bu kadar stres bana çok ağır geldi, bazen her ne kadar güçlü olabilsem de bi an geliyor yere düşüyorum ve kalkması zaman alıyor işte. Çocuk içinde artık hayırlısı diyorum Rabbim bilir, şuan bu konu için tüm enerjim bitti. Bakalım zaman ne gösterir. Burada aile gibi olduk, kim hamile kalırsa o kadar sevineceğiz inşallah bundan sonra hepinizin hamilelik haberini de duymak nasip olur kuzummm
Evet kuzum kesinlikle öyle, bende eski günlerime geri dönsem artık Çok güzel olacak ama az kaldı allahın izniyle inanıyorum. Yok hiç denemedik eşim kesinlikle kabul etmiyorYavrum hepimizin düştüğü zamanlar oluyor. Ama sonra tekrar kaşkıyoruz işte. Yapacak bir şey var mı ki? Mesela diyorum ya bu ay adet olduğumda üzüntümü nasıl hafifletirimin derdine düştüm kaç gündür. Büyük bir ümitsizlik kaplıyor içimi bu zamanlarda. Sanki dünyada tek bahtsız benmişimm gibi düşünüyorum. Ama biraz zaman geöiyor ettiğimiz duaların tesirinden midir bilinmez bi bakıyosun tekrar umut dolmuşun sonraki ay için. Bu arada sen tüp bebek denedin mi hiç
neden kuzum yaEvet kuzum kesinlikle öyle, bende eski günlerime geri dönsem artık Çok güzel olacak ama az kaldı allahın izniyle inanıyorum. Yok hiç denemedik eşim kesinlikle kabul etmiyor
Amin. Amin. AminKuzular gün aydın bugün bütün defterler Rabbim katında tektek baştan yazılıcak hastalıklar ölücek ve doğucak olanlar hepsi buğün yazılıp kadir gecesi meleklere teslim edilicek YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİNRabbim bu mubarek gecenin buğün doğan güneşin şuan yağan yağmurun en baştada SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN SAHABESİNİN MEŞAYİĞLERİN BİZİM BİLMEDİĞİMİZ AMA SENİN BİLDİĞİ İSMİ AZAMIN SEVDİĞİN KULLARININ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZLERİ BAĞAŞLAS INŞALLAH BİZLER BİLEREK YAHUT BİLMİYEREK İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARI AFET YARABBİ YARABBİ NE OLUR BU MUBAREK GECEDE KADERİMİZE HAYIRLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR YAZI VER İSTİYEN HİÇ KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE EVLADI OLANLARIDA EVLAT ACISIYLA SINAMA YARABBİ YARABBİ SENİN HAZİNEN BOLDUR BİZLERİ HELAL RIZIKLA NASİPLENDİR YARAB SANA RABBİM DİYE YALVARIYORUM GÖSYAŞLARIMIZI DİNDİR İŞLERİMİZİ HAKKIMIZDA HAYRA ÇEVİR RABBİM SEN BİZLERİN RABBİSİN ASLA HAŞA BUNU İNKAR ETMEDİK BUNUN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZLERE YÜZÜNE HUYUNA BAKTIKÇA ŞÜKREDİCEĞİMİZ EVLATLAR NASİB ET RABBİM AMİN EL FATİHA
Allah razı olsun canımS SUDESUDE09 vePdr_ci niyetine meryem suresi ve rabli hebli tesbihatları çektim rabbim kabul ve makbul eylesin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah @Saman Alevi okudukca bildirim yapacağım hakkınızı helal edin kızlar biraz geç oldu ama mutlaka okuyorum
AMİNNNNNNNNNNNN KUZUMM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAHHKuzular gün aydın bugün bütün defterler Rabbim katında tektek baştan yazılıcak hastalıklar ölücek ve doğucak olanlar hepsi buğün yazılıp kadir gecesi meleklere teslim edilicek YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİNRabbim bu mubarek gecenin buğün doğan güneşin şuan yağan yağmurun en baştada SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN SAHABESİNİN MEŞAYİĞLERİN BİZİM BİLMEDİĞİMİZ AMA SENİN BİLDİĞİ İSMİ AZAMIN SEVDİĞİN KULLARININ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZLERİ BAĞAŞLAS INŞALLAH BİZLER BİLEREK YAHUT BİLMİYEREK İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARI AFET YARABBİ YARABBİ NE OLUR BU MUBAREK GECEDE KADERİMİZE HAYIRLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR YAZI VER İSTİYEN HİÇ KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE EVLADI OLANLARIDA EVLAT ACISIYLA SINAMA YARABBİ YARABBİ SENİN HAZİNEN BOLDUR BİZLERİ HELAL RIZIKLA NASİPLENDİR YARAB SANA RABBİM DİYE YALVARIYORUM GÖSYAŞLARIMIZI DİNDİR İŞLERİMİZİ HAKKIMIZDA HAYRA ÇEVİR RABBİM SEN BİZLERİN RABBİSİN ASLA HAŞA BUNU İNKAR ETMEDİK BUNUN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZLERE YÜZÜNE HUYUNA BAKTIKÇA ŞÜKREDİCEĞİMİZ EVLATLAR NASİB ET RABBİM AMİN EL FATİHA
ben burdayım cnmm :)Kizceler nerelerdesiniz
Kuzu neden ama, görünürde bi sorun var mıEvet kuzum kesinlikle öyle, bende eski günlerime geri dönsem artık Çok güzel olacak ama az kaldı allahın izniyle inanıyorum. Yok hiç denemedik eşim kesinlikle kabul etmiyor
Amin kuzumKuzular gün aydın bugün bütün defterler Rabbim katında tektek baştan yazılıcak hastalıklar ölücek ve doğucak olanlar hepsi buğün yazılıp kadir gecesi meleklere teslim edilicek YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİNRabbim bu mubarek gecenin buğün doğan güneşin şuan yağan yağmurun en baştada SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN SAHABESİNİN MEŞAYİĞLERİN BİZİM BİLMEDİĞİMİZ AMA SENİN BİLDİĞİ İSMİ AZAMIN SEVDİĞİN KULLARININ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZLERİ BAĞAŞLAS INŞALLAH BİZLER BİLEREK YAHUT BİLMİYEREK İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARI AFET YARABBİ YARABBİ NE OLUR BU MUBAREK GECEDE KADERİMİZE HAYIRLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR YAZI VER İSTİYEN HİÇ KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE EVLADI OLANLARIDA EVLAT ACISIYLA SINAMA YARABBİ YARABBİ SENİN HAZİNEN BOLDUR BİZLERİ HELAL RIZIKLA NASİPLENDİR YARAB SANA RABBİM DİYE YALVARIYORUM GÖSYAŞLARIMIZI DİNDİR İŞLERİMİZİ HAKKIMIZDA HAYRA ÇEVİR RABBİM SEN BİZLERİN RABBİSİN ASLA HAŞA BUNU İNKAR ETMEDİK BUNUN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZLERE YÜZÜNE HUYUNA BAKTIKÇA ŞÜKREDİCEĞİMİZ EVLATLAR NASİB ET RABBİM AMİN EL FATİHA
neden kuzum ya
Ben adamı ikna edip doktora bile götüremedim ki, gurur yapıyor sanırım. Tüm gittiğim doktorlar sadece bana bakmıyor onu da soruyo tabi biliyorsunuz ama yok gitmiyo. Görünürde yumurta tembelliği var bende bu da pko oluyo sanırım.Kuzu neden ama, görünürde bi sorun var mı
Nasılsın cnm :) seni gördüğüme sevindimben burdayım cnmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?