- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 30
Amin inşallah cnm seninde kandilin mübarek olsungünaydın hatunlarrr
kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun inşallah
Biz buradayız sen nerdesin asıl beybi, muhabbetlerde yoksun ne zamandırKizceler nerelerdesiniz
Muhabbetlere girmeyi çok istiyorum cnm bakıp çıkıyorum sadece taşınma durumlarımız varda toparlaniyorum musait olamıyorum inşallah aranıza donecegim sen nasılsın neler yapiyorsunBiz buradayız sen nerdesin asıl beybi, muhabbetlerde yoksun ne zamandır
Amin inşallah cnm seninde kandilin mübarek olsunEki Görüntüle 1993598
Yarabbim doğacakların yazılacağı bu gecede burada bulunan kardeşlerimin ve benimde bebeklerini yaz, bize yüce katından Salih ve Saliha hayırlı evlatlar nasip et. Senden istiyor senden diliyoruz. Verecek olan sensin, biliyoruz ki bu senin için çok kolaydır, ol dersin ve olur... Açılan ellerimizi boş çevirme yarabbim
Hayırlı kandiller CANLAAARR, dualarınız kabul olsun inşallah
Kolay gelsin tatlım, işlerini bitirip rahatça dönersin aramıza :) . Teşekkürler bende iyiyim benimde sınav telaşım var, sıkıcı işler işte :)Muhabbetlere girmeyi çok istiyorum cnm bakıp çıkıyorum sadece taşınma durumlarımız varda toparlaniyorum musait olamıyorum inşallah aranıza donecegim sen nasılsın neler yapiyorsun
Ciddi misin? Nasıl gitmek istemez ya, kulağını çekecek kimse yok mu canım annesi babası falan. Sadece senle olmaz ki. Peki bu pko nun tedavisi yok mu hiç ne diyo doktorlarBen adamı ikna edip doktora bile götüremedim ki, gurur yapıyor sanırım. Tüm gittiğim doktorlar sadece bana bakmıyor onu da soruyo tabi biliyorsunuz ama yok gitmiyo. Görünürde yumurta tembelliği var bende bu da pko oluyo sanırım.
Aminnnn inşallah Rabbim srn kabul eyle. Senden gekecek her türlü hayra muhtacızzz. Hayırlı kandiller kuzucukkkEki Görüntüle 1993598
Yarabbim doğacakların yazılacağı bu gecede burada bulunan kardeşlerimin ve benimde bebeklerini yaz, bize yüce katından Salih ve Saliha hayırlı evlatlar nasip et. Senden istiyor senden diliyoruz. Verecek olan sensin, biliyoruz ki bu senin için çok kolaydır, ol dersin ve olur... Açılan ellerimizi boş çevirme yarabbim
İnşallah cnm sohbetimize doyum olmuyor vallahi içim gidiyor açıkçası :) gordum cnm mesajını dualarım seninle inşallah güzel sonuçlar alırsın Rabbim yardımcın olsun başarılar dilerimKolay gelsin tatlım, işlerini bitirip rahatça dönersin aramıza :) . Teşekkürler bende iyiyim benimde sınav telaşım var, sıkıcı işler işte :)
Ay Allah yardımcın olsun canım ne zor iş taşınmak. Biz de bir hafta sonraya kadar falan başlayacağız taşınmayaMuhabbetlere girmeyi çok istiyorum cnm bakıp çıkıyorum sadece taşınma durumlarımız varda toparlaniyorum musait olamıyorum inşallah aranıza donecegim sen nasılsın neler yapiyorsun
Canım valla herkes bana soruyo ona sormaya kimse cesaret edemiyo. Arada işte ben yıpranıyorum böyle. Tam olarak yumurta tembelliği pko mu emin olamasam da ömür boyu olan bir hastalık bu, işte ilaçlarla takviye ediliyor. Çok şükür bu hastalıkta genelde kist oluyo ama bende yok. Bir o kadar kendi kendine hamile kalmaları kolay oluyo aslında bu hastalıkta tabi henüz bana denk gelmedi. Birde ben kendi kendime regl olabiliyorum şükür, hiç regl olmayan tabloları da mevcut.Ciddi misin? Nasıl gitmek istemez ya, kulağını çekecek kimse yok mu canım annesi babası falan. Sadece senle olmaz ki. Peki bu pko nun tedavisi yok mu hiç ne diyo doktorlar
Gerçekten çok zormuş cnm ya inşallah Allah in izniyle olup biter hepsi sahada kolay gelsin simdidenAy Allah yardımcın olsun canım ne zor iş taşınmak. Biz de bir hafta sonraya kadar falan başlayacağız taşınmaya
Çok teşekkür ederim kuzum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Seni de sahalarda görmek isteriz kısa zamanda :)İnşallah cnm sohbetimize doyum olmuyor vallahi içim gidiyor açıkçası :) gordum cnm mesajını dualarım seninle inşallah güzel sonuçlar alırsın Rabbim yardımcın olsun başarılar dilerim
İnşallah cnmÇok teşekkür ederim kuzum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Seni de sahalarda görmek isteriz kısa zamanda :)
Kendisi istemiyor mu çocuk? Sende ciddi bir durum yok gibi duruyor canım galiba eşinde var. Acaba eşin daha önceden test falan yaptırdı da biliyor o yüzden mi gitmk istemiyor kiCanım valla herkes bana soruyo ona sormaya kimse cesaret edemiyo. Arada işte ben yıpranıyorum böyle. Tam olarak yumurta tembelliği pko mu emin olamasam da ömür boyu olan bir hastalık bu, işte ilaçlarla takviye ediliyor. Çok şükür bu hastalıkta genelde kist oluyo ama bende yok. Bir o kadar kendi kendine hamile kalmaları kolay oluyo aslında bu hastalıkta tabi henüz bana denk gelmedi. Birde ben kendi kendime regl olabiliyorum şükür, hiç regl olmayan tabloları da mevcut.
Sonuçta çocuk tek kişinin yapacağı birşey değil, bu yüzden bende çok kızgınım eşime. En azından onun tahlilleri olsa elimizde daha kolay ilerleyecek işler. Şimdi onun durumu bilinmeden ben ne yapsam elimde patlıyor, doktorlar bizim yapacak bişeyimiz yok diyo tahlil görmeden. Karmakarışık durumdayım
Sağol canımmGerçekten çok zormuş cnm ya inşallah Allah in izniyle olup biter hepsi sahada kolay gelsin simdiden
Valla bende istemediğini düşünüyorum, direkt istemiyorum demiyor ama sonra sonra deyip beni geçiştiriyor. Daha önce yaptırmış olabilir mi bilmiyorum kendi biliyor artıkKendisi istemiyor mu çocuk? Sende ciddi bir durum yok gibi duruyor canım galiba eşinde var. Acaba eşin daha önceden test falan yaptırdı da biliyor o yüzden mi gitmk istemiyor ki
saol canım benim iyiyim sen nasılsınn :)Nasılsın cnm :) seni gördüğüme sevindim
Eki Görüntüle 1993598
tutucak biri kulağından oğlum hadi dicek ayyy ne kadar zor erkekler için sanki ne yapıyolarrr evlenmeden önce hiç yapmamışlar.Ayrıca sağlık bu yani koskoca ana bilim dalları oluşturulmuş.Biz kadın erkek doktor farketmez enn özelimizi bile gösteriyoz adamlar ne korkak yahu hakikaten.Valla bende istemediğini düşünüyorum, direkt istemiyorum demiyor ama sonra sonra deyip beni geçiştiriyor. Daha önce yaptırmış olabilir mi bilmiyorum kendi biliyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?