2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kizlar bugun iki kisiden su lafi duydum ister istemez tum modum dustu"sen de tembel ciktin "artik bir tane dogur"yokk anne olmak soyle guzel"yok anneligin boyle muhtesem bir sey oldugunu bilsem hemen dogururdum""hayattaki en guzel sey anne olmak.

Ya ben istemiyor muyum?elimden geleni yapmiyor muyum?Neyapayim hasa hasa kendi yaratacagim bir sey de degil,yok zamanin geciyor,

hakkinizi helal edin ya valla beni sizdwn baska kimse anlamaz.

Bilmem mi kuzum bilmem mi, sanki ne sanıyorlarsa. Sanki bize çok kolay gibi davranmıyorlar mı sinir oluyorum bende ama bakalım bir gün dank eder mi

Şu insanlardan nefret ediyorum artık, bu kadar anlayışsız merhametsiz kötü kalpli olur ancak. Dua etsinlerde allah başlarına vermesin

aynen yavrumm anca derdi çeken bilir anlar boşver milleti ohooooooo neler demiyolar ki Allah çenelerini kapatır inş biz içimizi ferah tutalım veren Allah alan Allahh elden ne çare gelir ki millet boş konuşuyo

eltim hamile benim ay sonu doğumu var beşik almışlar onu görmeye gittik eşimin amcasının da hiç olmamış bebekleri 60a yakınlar kadın beşiği gördü öyle kötü olduki hissettim içi acıdı çünki benimde acıdı çaresiz bakışları vardı dedimki ey yüce Allahım içine ferahlık ver sonra döndüm birde kendime baktım şükrettim çünki bizim hala umutlarımız var cnm yaşımız var ama onun artık elinden bişey gelmiyo
uzun oldu kusura bakma ama dha yolun başındayız çok yolumuz var sabır ile inş...

Çantanla yapıştıraydun yüzlerine "bi bitmediniz" diyerek

Ah ah şumillet yokmu nefret eder oldum herşeyden onlar yüzünden kardeşim sizene ya tatmak ister yohut istemeyiz sizeneeeee diye bağırmak istiyom sufatlarına ne nefretliklerya kimsede inanç kalmamış bilmezlermiki verende alanda Allah töbe töbe zorla günah kar etcekler ayyy çok sinir oldum boş ver kuzum çeneleri düşük ve düşüncesiz insanlar onlar hiç takma kafaya değmez o tür insanlara

Kizlar kandil icin ben son bildirimi endim icin yapayim.4 yasin okudum.Ya halik el varis sayilarini tamamlayip okudum.650 tane salavat cektim.Duayi yapacak arkadasimiz icin yazdim.Bu arada hepinizin kandilini kutluyorum.Rabbim bu mübarek gecede dualarimizi kabul etsin insallah.Allahim hakkimizda hayirli olani nasip tsin.Affetsin gunahlarimizi.Razi oldugu kullarindan eylesin.Allah hepinizden razi olsun kizlar.Tum midimi kaybettigim bir zamanda bana yoldas oldunuz.Dualarinizla destek oldunuz.Rabbim gonullerinizdeki hayirlisiyla versin insallah.

Oyle kuzum,kotu niyetli soylenmiyor belki ama doktora gidiyor musun?aman ihmal etme yas geciyo?ya ben bilmiyorum sanki doktora gitmeyi hani elimde olsa bende kendime kizacam ama elimde degilki

Gecen bir arkadasla muhabbetimiz
Slm ozgun nasilsin?
Bebek var mi?

Cevap vermedim iki gun sonra cevrimici gorunce ya sen bana kirildin mi bebek sordum diye,ben kirildim sandim. vs dedi.

Bunlarda bizim imtihanimiz galiba sabretmekten ve mutlu sonu sabirla beklemekten baska care yok.

Çantanla yapıştıraydun yüzlerine "bi bitmediniz" diyerek
Canim en yakin arkadasimdi biri digeri kuzenim,yani kesinlikle kotu niyet yok,ama arkadas annelik soyle guzel boyle guzel diyonce icim gitti ya sanki ben istemiyorum cok geciktirme deyince iyice sinir oldum,valla oyle satilan bir sey olsa gider tum servetimi verir alirdim dedim sustu

Ilk defa oturup agladim hatta kendimi o kadar kotu hissettim ki Allahin gucune gitmesin o an olmek istedim belki biraz abarti ama ust uste tam geldi sinirlerim cok bozuldu Allah affetsin hepimizi ne diyim

Ilk defa oturup agladim hatta kendimi o kadar kotu hissettim ki Allahin gucune gitmesin o an olmek istedim belki biraz abarti ama ust uste tam geldi sinirlerim cok bozuldu Allah affetsin hepimizi ne diyim
Kıyamam sana gülüm ya boş ver değermi hiç o değerli göz yaşlarına takma kafa ya canım benim olcak olcak bizlerde çpk şükür bu ğüne diyicez Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine istiyen herkesin yüzünü güldürsün sakın bidaha değersiz insanlar için ağlama isyan etme bu günede çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…