Bilmem mi kuzum bilmem mi, sanki ne sanıyorlarsa. Sanki bize çok kolay gibi davranmıyorlar mı sinir oluyorum bende ama bakalım bir gün dank eder mitutucak biri kulağından oğlum hadi dicek ayyy ne kadar zor erkekler için sanki ne yapıyolarrr evlenmeden önce hiç yapmamışlar.Ayrıca sağlık bu yani koskoca ana bilim dalları oluşturulmuş.Biz kadın erkek doktor farketmez enn özelimizi bile gösteriyoz adamlar ne korkak yahu hakikaten.
inş kafasına saksı falan düşerde hastane yolu tutar cnm (kusura bakma ama sinir oldum benimkide öyle gibi ondan içimde bu )
Şu insanlardan nefret ediyorum artık, bu kadar anlayışsız merhametsiz kötü kalpli olur ancak. Dua etsinlerde allah başlarına vermesinKizlar bugun iki kisiden su lafi duydum ister istemez tum modum dustu"sen de tembel ciktin "artik bir tane dogur"yokk anne olmak soyle guzel"yok anneligin boyle muhtesem bir sey oldugunu bilsem hemen dogururdum""hayattaki en guzel sey anne olmak.
Ya ben istemiyor muyum?elimden geleni yapmiyor muyum?Neyapayim hasa hasa kendi yaratacagim bir sey de degil,yok zamanin geciyor,
hakkinizi helal edin ya valla beni sizdwn baska kimse anlamaz.
bende iyiyim cnm dünya telaşesi işte uğraşıp duruyoruzsaol canım benim iyiyim sen nasılsınn :)
mutlaka edicek canım etmezse biz ettircez zatensonuç öyle görünüyorBilmem mi kuzum bilmem mi, sanki ne sanıyorlarsa. Sanki bize çok kolay gibi davranmıyorlar mı sinir oluyorum bende ama bakalım bir gün dank eder mi
aynen yavrumm anca derdi çeken bilir anlar boşver milleti ohooooooo neler demiyolar ki Allah çenelerini kapatır inş biz içimizi ferah tutalım veren Allah alan Allahh elden ne çare gelir ki millet boş konuşuyoKizlar bugun iki kisiden su lafi duydum ister istemez tum modum dustu"sen de tembel ciktin "artik bir tane dogur"yokk anne olmak soyle guzel"yok anneligin boyle muhtesem bir sey oldugunu bilsem hemen dogururdum""hayattaki en guzel sey anne olmak.
Ya ben istemiyor muyum?elimden geleni yapmiyor muyum?Neyapayim hasa hasa kendi yaratacagim bir sey de degil,yok zamanin geciyor,
Allah iyilik versin canımm <3bende iyiyim cnm dünya telaşesi işte uğraşıp duruyoruz
İnşallah kuzum allah hepimizin yardımcısı olsunmutlaka edicek canım etmezse biz ettircez zatensonuç öyle görünüyor
Çantanla yapıştıraydun yüzlerine "bi bitmediniz" diyerekKizlar bugun iki kisiden su lafi duydum ister istemez tum modum dustu"sen de tembel ciktin "artik bir tane dogur"yokk anne olmak soyle guzel"yok anneligin boyle muhtesem bir sey oldugunu bilsem hemen dogururdum""hayattaki en guzel sey anne olmak.
Ah ah şumillet yokmu nefret eder oldum herşeyden onlar yüzünden kardeşim sizene ya tatmak ister yohut istemeyiz sizeneeeee diye bağırmak istiyom sufatlarına ne nefretliklerya kimsede inanç kalmamış bilmezlermiki verende alanda Allah töbe töbe zorla günah kar etcekler ayyy çok sinir oldum boş ver kuzum çeneleri düşük ve düşüncesiz insanlar onlar hiç takma kafaya değmez o tür insanlaraKizlar bugun iki kisiden su lafi duydum ister istemez tum modum dustu"sen de tembel ciktin "artik bir tane dogur"yokk anne olmak soyle guzel"yok anneligin boyle muhtesem bir sey oldugunu bilsem hemen dogururdum""hayattaki en guzel sey anne olmak.
Aynen canim dua edin yeter dedim bende zaten:)Şu insanlardan nefret ediyorum artık, bu kadar anlayışsız merhametsiz kötü kalpli olur ancak. Dua etsinlerde allah başlarına vermesin
Oyle kuzum,kotu niyetli soylenmiyor belki ama doktora gidiyor musun?aman ihmal etme yas geciyo?ya ben bilmiyorum sanki doktora gitmeyi hani elimde olsa bende kendime kizacam ama elimde degilkiaynen yavrumm anca derdi çeken bilir anlar boşver milleti ohooooooo neler demiyolar ki Allah çenelerini kapatır inş biz içimizi ferah tutalım veren Allah alan Allahh elden ne çare gelir ki millet boş konuşuyo
eltim hamile benim ay sonu doğumu var beşik almışlar onu görmeye gittik eşimin amcasının da hiç olmamış bebekleri 60a yakınlar kadın beşiği gördü öyle kötü olduki hissettim içi acıdı çünki benimde acıdı çaresiz bakışları vardı dedimki ey yüce Allahım içine ferahlık ver sonra döndüm birde kendime baktım şükrettim çünki bizim hala umutlarımız var cnm yaşımız var ama onun artık elinden bişey gelmiyo
uzun oldu kusura bakma ama dha yolun başındayız çok yolumuz var sabır ile inş...
Canim en yakin arkadasimdi biri digeri kuzenim,yani kesinlikle kotu niyet yok,ama arkadas annelik soyle guzel boyle guzel diyonce icim gitti yaÇantanla yapıştıraydun yüzlerine "bi bitmediniz" diyerek
Ilk defa oturup agladim hatta kendimi o kadar kotu hissettim ki Allahin gucune gitmesin o an olmek istedim belki biraz abarti ama ust uste tam geldi sinirlerim cok bozuldu Allah affetsin hepimizi ne diyimAh ah şumillet yokmu nefret eder oldum herşeyden onlar yüzünden kardeşim sizene ya tatmak ister yohut istemeyiz sizeneeeee diye bağırmak istiyom sufatlarına ne nefretliklerya kimsede inanç kalmamış bilmezlermiki verende alanda Allah töbe töbe zorla günah kar etcekler ayyy çok sinir oldum boş ver kuzum çeneleri düşük ve düşüncesiz insanlar onlar hiç takma kafaya değmez o tür insanlara
Kıyamam sana gülüm ya boş ver değermi hiç o değerli göz yaşlarına takma kafa ya canım benim olcak olcak bizlerde çpk şükür bu ğüne diyicez Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine istiyen herkesin yüzünü güldürsün sakın bidaha değersiz insanlar için ağlama isyan etme bu günede çok şükürIlk defa oturup agladim hatta kendimi o kadar kotu hissettim ki Allahin gucune gitmesin o an olmek istedim belki biraz abarti ama ust uste tam geldi sinirlerim cok bozuldu Allah affetsin hepimizi ne diyim
Ağzına sağlık gülüm bende oruçluyum dur bitanede ben okuyayım hepimize inşallahKizlar tam iftardan once yapilan dualar kabul olurmus hepimiz icin bir yasin okudum Allah kabul etsin.
Senin de simdiden agzina saglik canim,Allah razi olsun,actigimiz elleirmiz bos donmesin.Ağzına sağlık gülüm bende oruçluyum dur bitanede ben okuyayım hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?