Kuzucuk zaten kötü niyetten ziyade patavatsuz konuşmak bu. Yani ince düşünmek çok mu zor acaba? Ya benim elimde çikolata olsa sokakta geçerken çocuk görürsem yedipim şeyi hemen saklarım öocuk görüp de canı çekmesin diye. Niye bazı şeyleri herkes ince yaşayamıyor? Yani sen sanki bilmiyorsun doktora gitmeyi tedavi olmayı vs. Söykedikleri şey bize fayda vermiyor sadece acıyı tazeliyor. Evet belki niyet kötü değil ama merak ediyorlarsa da karşı tarafın bu konuyu açmasını beklesinler en azından. Ah ah, bozma lütfen moralini. Bugün inşallah bizlerin bebişleri de doğacaklar listesine eklenecek. İnanıyorum benCanim en yakin arkadasimdi biri digeri kuzenim,yani kesinlikle kotu niyet yok,ama arkadas annelik soyle guzel boyle guzel diyonce icim gitti yasanki ben istemiyorum cok geciktirme deyince iyice sinir oldum,valla oyle satilan bir sey olsa gider tum servetimi verir alirdim dedim sustu
Allah razı olsun canımm Allah kabul etsin inşallah. Ettiğin dualara canı gönülden aminnnSelamün aleyküm arkadaşlar vaaz falan da hazırlamam gerekiyordu duayı ancak yazabildim çok şükür bitirirdim hepinizin ismini tek tek yazdim dünyalık ahiretlik ve bebek için dua edicem kusura bakmayın çok acelem var duaları atamicam geceniz mübarek olsun dualarinizda unutmayın :)
Bir Fatiha on ihlas canımKızlar nerdesiniz dua ediyonuzmu ben şimdi kitapta okudum da kim bu gece 100 rekat namaz kılar herrekattada 1 fatiha 5 ihlas okursa ne duası haceti varsa kabul olurmuş benim başım çok dönüyo biraz dinlenip kılcam inşallah
Öylemi kuzum bendede 5 ihlas yazıyo ayy abtest aldım başladım ama yapamadım başım feci dönüyo bıraktım Rabbim af ve kabul etsinya çok üzüldüm ama olmadı dayanamadıBir Fatiha on ihlas canım
Allah kabul etsin ablam duama kattimKizlar kandil icin ben son bildirimi endim icin yapayim.4 yasin okudum.Ya halik el varis sayilarini tamamlayip okudum.650 tane salavat cektim.Duayi yapacak arkadasimiz icin yazdim.Bu arada hepinizin kandilini kutluyorum.Rabbim bu mübarek gecede dualarimizi kabul etsin insallah.Allahim hakkimizda hayirli olani nasip tsin.Affetsin gunahlarimizi.Razi oldugu kullarindan eylesin.Allah hepinizden razi olsun kizlar.Tum midimi kaybettigim bir zamanda bana yoldas oldunuz.Dualarinizla destek oldunuz.Rabbim gonullerinizdeki hayirlisiyla versin insallah.
Amin amin âmin ecmainAllahim bu mubarek gecenin yüzü suyu hurmetine dualarimizi hayirlisiyla kabul etsin inşallah.Rabbim herseyden once razi oldugu kullardan eylesin.Imanli olmeyi nasip etsin.Hayirli evlatlar nasip etsin insallah.Kucaklarimizi bos koymasin.Rabbim cahil merhametsiz dillere dusurmesin.Allahim acincak hallerde koymasin.Dualarimiz kabul ve makbul olsun canlar.
Evt canım toplamda 1000 ihlas olmasi gerek ,her rekatta 100 okuyup on rekatta kılınabilirdi tabi onu saymak zor olur seneye kilarsin İnşallah Rabbim nasip etsin ömür versin bu namazın o kadar çok mükafatı var ki anne babası vefat etmiş ve cehennemdeyse kişi bu namazi kildgi an anne babası cehennemden alınıp cennete konulur geçmiş kıldığı ve bundan sonra kilcagi namazlar kabul olur çok var yani şimdi yazamicam kadar çokÖylemi kuzum bendede 5 ihlas yazıyo ayy abtest aldım başladım ama yapamadım başım feci dönüyo bıraktım Rabbim af ve kabul etsinya çok üzüldüm ama olmadı dayanamadı
Dün fırsatım olmadı mesajını bugün okuyorum canim lafını bilmeyen patavatsız insan cook bu dünyada bosveeer takma zaten senin stresin sana yeter bi de onlar yüzünden stres yapıp hormon dengeni bozma hiic çok şükür bana pek soran bile yok nadir oluyor onlarda olur inşallah diyip geçiyor bu tarz bişey demiyolar Allah'tan kaynanama soruyorlar mis o da daha erken olur fln diyomus çok şükür etrafımda böyle insanlar yok ne kötü insanlar varmış ya ..Kizlar bugun iki kisiden su lafi duydum ister istemez tum modum dustu"sen de tembel ciktin "artik bir tane dogur"yokk anne olmak soyle guzel"yok anneligin boyle muhtesem bir sey oldugunu bilsem hemen dogururdum""hayattaki en guzel sey anne olmak.
Ya ben istemiyor muyum?elimden geleni yapmiyor muyum?Neyapayim hasa hasa kendi yaratacagim bir sey de degil,yok zamanin geciyor,
hakkinizi helal edin ya valla beni sizdwn baska kimse anlamaz.
Bak senin mesajını okuyunca aklıma ne geldi kaynanamın da iki yıl olmamış çocuğu bi kadın pazarın orta yerinde sorun sende mı esinde mı demesin mı ayy ne kadar utanç verici dusunsenize en azından sadece sen duymusun boyleleri de var takma kuzu üzme kendiniDün fırsatım olmadı mesajını bugün okuyorum canim lafını bilmeyen patavatsız insan cook bu dünyada bosveeer takma zaten senin stresin sana yeter bi de onlar yüzünden stres yapıp hormon dengeni bozma hiic çok şükür bana pek soran bile yok nadir oluyor onlarda olur inşallah diyip geçiyor bu tarz bişey demiyolar Allah'tan kaynanama soruyorlar mis o da daha erken olur fln diyomus çok şükür etrafımda böyle insanlar yok ne kötü insanlar varmış ya ..
Allah razi olsun canim hepinizden,benim zaten hormonlar dengesiz boyle seyler isitince ister istemez etkileniyor insan,bir de anneligi ballandira ballandira anlatinca oglusumda oglusum deyince iyice kotu oldum,napayim dedim napayim hasa yaratayim mi.Dün fırsatım olmadı mesajını bugün okuyorum canim lafını bilmeyen patavatsız insan cook bu dünyada bosveeer takma zaten senin stresin sana yeter bi de onlar yüzünden stres yapıp hormon dengeni bozma hiic çok şükür bana pek soran bile yok nadir oluyor onlarda olur inşallah diyip geçiyor bu tarz bişey demiyolar Allah'tan kaynanama soruyorlar mis o da daha erken olur fln diyomus çok şükür etrafımda böyle insanlar yok ne kötü insanlar varmış ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?