2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kuzular ağır gelmez derseniz meryem süresine devam edelim Ramazan şerif ayına biter listemiz Ramazan şerif ayında kısa kısa ayetler var okuması 5-10 dkyı geçmez onları okurur tesbih çekeriz ( Esmaül hüsna ya da Salevat-ı şerif ) ne dersiniz

Türkan kızı Şeyma'nın hayrla sağlıkla sorunsuzca hamile kalması hayrla sağlıkla kolay doğum ile bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlarım
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden dışarı çıkmayan anaya babaya vatana hayrlı olan akıllı uslu zeki su gibi duru uzun ömrü olan ahlaklı imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin bizimle beraber evlat hasreti ile yanan Ümmet-i Muhammed'e inşallah amin

SALAT-I TEFRİCİYYE LİSTESİ
Türkan kızı Şeyma niyetine okuyoruz kuzucuklar lütfen en geç cuma saatine kadar bitirelim 635 tesbih düşüyor kişi başına Rabbim şimdiden makbul ve kabul etsin inşallah
@wagen Türkan kızı Şeyma
@masal3487 Nevzat kızı Özgün
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
@umut-16 Ayşe Duygu
@Saman Alevi Ömer kızı Elif

Yarına mı

Amin ecmain. Rabbim kabul etsin. Diline yüreğine sağlık tatlım

Anlıyorum kuzum benim daha ilk ayim bebek denemlerinde çünkü vajinusmustum yeni yendim ama daha bekarkenden çok istiyordum anne olmayı vajinusmusken sanki hiç anne olamayacak misim gibi geliyordu daha ilk ayim olmasına rağmen bi anne bebek gördüm mı içim gidiyor bu gün bende böyle anne olup bebeğimin peşinden koşar miyim onu sever miyim onun için endişelenir miyim o duyguları yaşar mıyım falan diye

Ayy zaten su vajinismus yok mu ben de cok cektim sukur atlattim bir yil oldu isteyeli benim,kuzum stres yapma en gec bir kac ay icinde hamile kalirsin insallah,daha cok yeni simdiden stres yapma

Ben meryem suresini okurum canim benim icin sorun degil

Meryem suresine mi devam ediyoruz ? En baştan

Ayy zaten su vajinismus yok mu ben de cok cektim sukur atlattim bir yil oldu isteyeli benim,kuzum stres yapma en gec bir kac ay icinde hamile kalirsin insallah,daha cok yeni simdiden stres yapma
Stres pek yapmıyorum ama çok sabırsızim anne olmak ahh ah aynen çok zor bişey sanki hiç olmayacak gibiydi çok şükur ben de atlattım inşallah İnşallah hepimiz kalırız

Ya arkadaşlar benim size danışmak istedim bi konu var evet ben anne olmayı çok istiyorum esim suanlik pek değil yani olursa sevinirim ama olmazsa da uzulmem şimdi olmasa da olur fln filan diyo biz şimdilik köyde yaşıyoruz arabamız da yok ne zaman ilçeye geçeriz belli değil şimdi hamile kalırsam bizim köyün bağlı olduğu ilçede kdn dgm yok ilde var bi de bize 90 100 km uzaklıkta olan memleketimizde kontrol ler için ikisinden birine gidicem servisle faln olur o da doğumdan sonrada bebek için kontrol llere iki yerden birine gitmem gerekicek bu arada borçlarımız da var bir yıla ancak biter acaba bi sure korunsam mı bebis düşünmesem mı diyorum bi de su var ben pko yum hemen çocuğum olmayabilir tedavi gerekebilir ne kadar erken davranirsam o kadar iyi yanı bi kaç gündür aklımda bu deli sorular sizce napim

Ay çok uzun olmuş hakkınızı helal edin fikirleriniz benim için önemli canlar.

Canım bende pko luyum 3.5 yıldır uğraşıyoruz olmuyor herşeyin bir vakti zamanı var bence bunlar birer bahane pko luyum deyip kendiliğinden hamile kalan çok kişi var her bebek rizkiyla gelir derler Rabb'im inş tez zamanda doldurur kucaklarimizi

Ya aynen öyle çok kişi var kendilinden hamile kalan Her şey Rabbimden ümitsiz asla değilim ama eğer tedavi gerektiren bir durumaa geç kalmak istemiyorum her bebek rizkiyla gelir şüphem yok annem hep der sen olunca şu oldu sen olunca şu oldu diye bize araba yok ya hani hastaneye de çok gidip gelcez sıkıntı çekeriz diye korkuyorum bide yola gelemem ben tutar bazen hamileyken hiç düşünemiyorum ulaşım dan korkuyorum daha çok sırf bu yüzden ertelesem mı diyorum ama çok da istiyorum bilemedim işte

allah razı olsun canım KAbul etsin rabbim inşallah

Allah yardımcın olsun canım benim sen Rabbime bırak herşeyi içini rahat tut o bizim için ne zaman hayirli oldugunu biliyor. inş bebek haberini aldığında tüm işlerin yoluna girmiş olur hiçbir zorluk cekmezsin canım.. Tedavi surecide çok zor canım sen inş kendiliğinden kalirsin..Ben ilk etapta klomen kullandım yumurtam gelişti catladi esimde birşey yoktu 6 ay kalamadim tedaviyle, psikolojik olarak çok yiprandim 1 yıl ara verdim tedaviye yine olmadı.. martta iğne kullandım canım 6 -7 tane yumurta oluşmuş ilk aşılama oldu tutmadı rahim filmi çektirdim geçen ay tıkanıklık varmış açıldı dedi doktor şuan 2. Aşılamayı bekliyorum sabırsızlıkla sanki bu kez olacak çok inanıyorum Rabb'im hepimizin yüzünü güldürsün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…