Canım berbat durumda ilaç kullanmadan 2 3 ayda bir adet görüyorum ilaç yada bitki çayları icersem her ay düzenli oluyorum..Senin nasıl canım
Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu kez hayırlısıyla gelir bebeğin yüzünü güldürur bu zamana kadar çabalamış sin Rabbim daha fazla ugrastirmasin bekletmesin sabır versin cumlemizeAllah yardımcın olsun canım benim sen Rabbime bırak herşeyi içini rahat tut o bizim için ne zaman hayirli oldugunu biliyor. inş bebek haberini aldığında tüm işlerin yoluna girmiş olur hiçbir zorluk cekmezsin canım.. Tedavi surecide çok zor canım sen inş kendiliğinden kalirsin..Ben ilk etapta klomen kullandım yumurtam gelişti catladi esimde birşey yoktu 6 ay kalamadim tedaviyle, psikolojik olarak çok yiprandim 1 yıl ara verdim tedaviye yine olmadı.. martta iğne kullandım canım 6 -7 tane yumurta oluşmuş ilk aşılama oldu tutmadı rahim filmi çektirdim geçen ay tıkanıklık varmış açıldı dedi doktor şuan 2. Aşılamayı bekliyorum sabırsızlıkla sanki bu kez olacak çok inanıyorum Rabb'im hepimizin yüzünü güldürsün inş
Hiç düzeni yok 30 35 40 gunde Cat kapı gelir bazen iki ayı bulu r bazen lekelenme olur ilk oldumdan beri düzeni yok hayıt içiyorum inşallah düzelirCanım berbat durumda ilaç kullanmadan 2 3 ayda bir adet görüyorum ilaç yada bitki çayları icersem her ay düzenli oluyorum..Senin nasıl canım
Canım bir şey soracağım ben bugün adet oldum büyük ihtimal. Karın ağrımdan anladım. Eve geçince bakacağım ama oldum belli. 3 ay doldu klomende. 3 ü de olumsuz. Şu an psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Doktor normalde iğneye geçecek ama ben istemiyorum direk aşılamaya geçsin istiyorum. Çünkü zaten bende bi problem yok eşimün değerleri düşük. İğne klomenden daha ağır ve elimizdeki sağlam hormonlardan da olmayayım diyorum. Sence mantıklı mı bu? Bu süreç beni çok yıpratıyor. Her şey nasip biliyorum ama kendime söz geçiremiyorum. Bitik durumdayım sanki.Allah yardımcın olsun canım benim sen Rabbime bırak herşeyi içini rahat tut o bizim için ne zaman hayirli oldugunu biliyor. inş bebek haberini aldığında tüm işlerin yoluna girmiş olur hiçbir zorluk cekmezsin canım.. Tedavi surecide çok zor canım sen inş kendiliğinden kalirsin..Ben ilk etapta klomen kullandım yumurtam gelişti catladi esimde birşey yoktu 6 ay kalamadim tedaviyle, psikolojik olarak çok yiprandim 1 yıl ara verdim tedaviye yine olmadı.. martta iğne kullandım canım 6 -7 tane yumurta oluşmuş ilk aşılama oldu tutmadı rahim filmi çektirdim geçen ay tıkanıklık varmış açıldı dedi doktor şuan 2. Aşılamayı bekliyorum sabırsızlıkla sanki bu kez olacak çok inanıyorum Rabb'im hepimizin yüzünü güldürsün inş
canım infolic kullandınmıııCanım bende pko luyum 3.5 yıldır uğraşıyoruz olmuyor herşeyin bir vakti zamanı var bence bunlar birer bahane pko luyum deyip kendiliğinden hamile kalan çok kişi var her bebek rizkiyla gelir derler Rabb'im inş tez zamanda doldurur kucaklarimizi
Canım bir şey soracağım ben bugün adet oldum büyük ihtimal. Karın ağrımdan anladım. Eve geçince bakacağım ama oldum belli. 3 ay doldu klomende. 3 ü de olumsuz. Şu an psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Doktor normalde iğneye geçecek ama ben istemiyorum direk aşılamaya geçsin istiyorum. Çünkü zaten bende bi problem yok eşimün değerleri düşük. İğne klomenden daha ağır ve elimizdeki sağlam hormonlardan da olmayayım diyorum. Sence mantıklı mı bu? Bu süreç beni çok yıpratıyor. Her şey nasip biliyorum ama kendime söz geçiremiyorum. Bitik durumdayım sanki.
kuzum bence korunma ama akışına bırak kafayı takma ne zaman hayırlı ise o zaman olsun de tevekkül et bekle en güzeli bende borçlar okul askerlik diye 4 sene geçirdim şimdi olsun diye dua ediyorum Allah herşeyi bizden daha bilir ama istiyorsan korunma araba uzaklık sorun değil inan ..Ya aynen öyle çok kişi var kendilinden hamile kalan Her şey Rabbimden ümitsiz asla değilim ama eğer tedavi gerektiren bir durumaa geç kalmak istemiyorum her bebek rizkiyla gelir şüphem yok annem hep der sen olunca şu oldu sen olunca şu oldu diye bize araba yok ya hani hastaneye de çok gidip gelcez sıkıntı çekeriz diye korkuyorum bide yola gelemem ben tutar bazen hamileyken hiç düşünemiyorum ulaşım dan korkuyorum daha çok sırf bu yüzden ertelesem mı diyorum ama çok da istiyorum bilemedim işte
Yok canım kullanmadım ne için infoliccanım infolic kullandınmııı
kuzum araştır bak internette pco lular yumurtalarını kalitelileştirmek içim o folik asidi kullanıyormuş doktoruna danış al hatta bende alıcaktım bu ay ama doktora sorucam pcolular günde 4 ad olmayanlar 2 pk kullanıyomuşYok canım kullanmadım ne için infolic
Tamam canım çok teşekkür ederim ilk kez duydum doktora gidince sorarim sende doktorunla konusunca haber verir misin banada canimkuzum araştır bak internette pco lular yumurtalarını kalitelileştirmek içim o folik asidi kullanıyormuş doktoruna danış al hatta bende alıcaktım bu ay ama doktora sorucam pcolular günde 4 ad olmayanlar 2 pk kullanıyomuş
tabi canım sorarım ben 22 sinde gidicem bendede kıllanma var ama pco yok demişti daha önce doktorum karından göremedi ama bu kıllanma nedennnnnTamam canım çok teşekkür ederim ilk kez duydum doktora gidince sorarim sende doktorunla konusunca haber verir misin banada canim
Bende de kıllanma var canım benimki pkodan kaynaklanıyor ama benim ablamda da kıllanma var canım ama onda pko yok 3 tanede çocuğu var bazen ırsi olabiliyor tuylenme.doktor benimkini muayene ederken anladi canım ama Allaha şükür hormonlarda birşey yok korkma dedi sen sadece sakin ol kafaya takma çok güzel çocukların olur senin dedi.. ilaca çok iyi yanıt veriyormusum inş güzel haberlerinde en kısa zamanda alırız cnm hepimiztabi canım sorarım ben 22 sinde gidicem bendede kıllanma var ama pco yok demişti daha önce doktorum karından göremedi ama bu kıllanma nedennnnn
inş canım ya bakalım ben daha ilk kez muayene olcam böyle detaylı karından görmediler alttan belki görür..ay çok şükür cnm ne gzl haberler verdin öyleee inş yakındır bebişinin olması o zaman :)Bende de kıllanma var canım benimki pkodan kaynaklanıyor ama benim ablamda da kıllanma var canım ama onda pko yok 3 tanede çocuğu var bazen ırsi olabiliyor tuylenme.doktor benimkini muayene ederken anladi canım ama Allaha şükür hormonlarda birşey yok korkma dedi sen sadece sakin ol kafaya takma çok güzel çocukların olur senin dedi.. ilaca çok iyi yanıt veriyormusum inş güzel haberlerinde en kısa zamanda alırız cnm hepimiz
Saol canım benim Allah razı olsun kabul etsin inşallah. hepimizin evi bebiş sesleriyle dolsunS SUDESUDE09 için 1 yasin 1 tana meryem süresi ve tesbihlerini çektim Rabbim bu mubarek gecenin yüzü suyu hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin sana ve bizlerede inşallah:)))
Aynen ya korunmicam verirse Rabbim den doğru ve hayırlı zamanda gelir inşallah bebeğim askerlik derdi bizde de 2018 de geliyor yoklama var üni okucak esim inşallah gitmez bedelli yapar ilerde hiç istemiyorum valla gitmesini ne yalan söyleyeyimkuzum bence korunma ama akışına bırak kafayı takma ne zaman hayırlı ise o zaman olsun de tevekkül et bekle en güzeli bende borçlar okul askerlik diye 4 sene geçirdim şimdi olsun diye dua ediyorum Allah herşeyi bizden daha bilir ama istiyorsan korunma araba uzaklık sorun değil inan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?