2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu kez hayırlısıyla gelir bebeğin yüzünü güldürur bu zamana kadar çabalamış sin Rabbim daha fazla ugrastirmasin bekletmesin sabır versin cumlemize

Canım berbat durumda ilaç kullanmadan 2 3 ayda bir adet görüyorum ilaç yada bitki çayları icersem her ay düzenli oluyorum..Senin nasıl canım
Hiç düzeni yok 30 35 40 gunde Cat kapı gelir bazen iki ayı bulu r bazen lekelenme olur ilk oldumdan beri düzeni yok hayıt içiyorum inşallah düzelir

Canım bir şey soracağım ben bugün adet oldum büyük ihtimal. Karın ağrımdan anladım. Eve geçince bakacağım ama oldum belli. 3 ay doldu klomende. 3 ü de olumsuz. Şu an psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Doktor normalde iğneye geçecek ama ben istemiyorum direk aşılamaya geçsin istiyorum. Çünkü zaten bende bi problem yok eşimün değerleri düşük. İğne klomenden daha ağır ve elimizdeki sağlam hormonlardan da olmayayım diyorum. Sence mantıklı mı bu? Bu süreç beni çok yıpratıyor. Her şey nasip biliyorum ama kendime söz geçiremiyorum. Bitik durumdayım sanki.

canım infolic kullandınmııı

üzme kendini ne olur stres yaparsan bebiş kaçar bakkkk

kuzum bence korunma ama akışına bırak kafayı takma ne zaman hayırlı ise o zaman olsun de tevekkül et bekle en güzeli bende borçlar okul askerlik diye 4 sene geçirdim şimdi olsun diye dua ediyorum Allah herşeyi bizden daha bilir ama istiyorsan korunma araba uzaklık sorun değil inan ..

Yok canım kullanmadım ne için infolic
kuzum araştır bak internette pco lular yumurtalarını kalitelileştirmek içim o folik asidi kullanıyormuş doktoruna danış al hatta bende alıcaktım bu ay ama doktora sorucam pcolular günde 4 ad olmayanlar 2 pk kullanıyomuş

Tamam canım çok teşekkür ederim ilk kez duydum doktora gidince sorarim sende doktorunla konusunca haber verir misin banada canim

Tamam canım çok teşekkür ederim ilk kez duydum doktora gidince sorarim sende doktorunla konusunca haber verir misin banada canim
tabi canım sorarım ben 22 sinde gidicem bendede kıllanma var ama pco yok demişti daha önce doktorum karından göremedi ama bu kıllanma nedennnnn

tabi canım sorarım ben 22 sinde gidicem bendede kıllanma var ama pco yok demişti daha önce doktorum karından göremedi ama bu kıllanma nedennnnn
Bende de kıllanma var canım benimki pkodan kaynaklanıyor ama benim ablamda da kıllanma var canım ama onda pko yok 3 tanede çocuğu var bazen ırsi olabiliyor tuylenme.doktor benimkini muayene ederken anladi canım ama Allaha şükür hormonlarda birşey yok korkma dedi sen sadece sakin ol kafaya takma çok güzel çocukların olur senin dedi.. ilaca çok iyi yanıt veriyormusum inş güzel haberlerinde en kısa zamanda alırız cnm hepimiz

inş canım ya bakalım ben daha ilk kez muayene olcam böyle detaylı karından görmediler alttan belki görür..ay çok şükür cnm ne gzl haberler verdin öyleee inş yakındır bebişinin olması o zaman :)

Aynen ya korunmicam verirse Rabbim den doğru ve hayırlı zamanda gelir inşallah bebeğim askerlik derdi bizde de 2018 de geliyor yoklama var üni okucak esim inşallah gitmez bedelli yapar ilerde hiç istemiyorum valla gitmesini ne yalan söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…