2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

masal3487 Hanife kızı özgün için Yasini Şerif, esmaül hüsna ve başka dualarda okudum Rabbim kabul etsin. Tez saatte tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah evinizden çocuk kahkahaları eksik olmasın, kapı kapı dolaşıp aratmasın inşallah

Gunde bi tane aspirin için isterseniz.tup bebekte veriyolar.pihtilasma sorunu olsun olmasin.Benim pihtilasma sorunum yok ama ona rağmen transferden sonra sulandirici igne de versi doktor.Gobekten yaptim hergün.Doktorunuz hiç onermedi mi?Önüne geçilebilir bu sorunun.Tekrar danışın isterseniz.Rabbim inşallah nasip etsin bebisinizi.herkese hepimize inşallah.

amin canım Allah büyük inşallah bu sefer bebişini sana bağaşlar kanpıtılaşmasına limon iyi geliyo diye biliyom hiç içtinmi
Limonu arada bir içebiliyorum canım düşük tansiyon sorunum var benim 8-6 ,8-5 ,9-6 nadiren 10-6 çıkıyo

Canim ben de fitil kullanmistim ama adet hemen bitiminde 3 gun ust uste keske adeti bekleyip kullansaydin, gebelik olmus olabilir kan pihtilasmasida varmis ya sende erkenden ogrenmek senin yararina olur test yap bence.
Yarın dr gidicem canım pembeye çevirdi akıntı ama adet değil bariz belli yan etkisi her halde fitilin eşim evde yok olsa acile giderdim

Canım ben tahlil sonuçlarıma netten baktım drla görüşmedim ayın 12'de 4 tahlilim daha var tahlillerin hepsini topla öyle gel dedi aspirin de yasak bana sade iğneye desteği olacak bana büyük ihtimal Rabbim beterinden korusun cümlemizi inşallah

Kizlar bugun benim icin okunan yasinler,cekilen tespihler icin hepinizden Allah razi olsun,rabbim bu uc aylarin hurmetine birbirimize ettigimiz dualari kabul etsin,hepimizin evine huzur,bereket,coluk cocuk nasip etsin.

Rabbim kalbinizden gecen tum hayirli dualari kabul etsin insallah,cekilen skintilarida gunahlarimiza kefaret etsin,kabul olunmayan duadan bizleri sakindirsin evlerimizden huzur ve cocuk sesi hic eksik olmasin.

Amin canım

Amin amin amin kuzum

Amin.Allah razi olsun.

Amin canım inşallah ağzına yüreğine sağlık ♡ ♥ ♡

Çok çok aminnn canım, Rabbim duysun sesini

Hanife kızı Özgün için bi yasin ı şerif 100 de rabbi heb li mines salihin okudum Rabbim. Kabul etsin hayirli sağlıklı evlatlar nasip eylesin cümlemize amin

Amin cnm inşallah

Amin cnm inşallah rabbim inşallah sanada nasip etmiştir inşallah meleğin seninledir cnm hayırlısıyla

M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe'nin hayrlısı ile sağlıklı hayrlı ve sorunsuz olarak hamile kalması , sağlıkla hayrla bebeğini kucağına alması ve elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı Allah yılunda yürüyen evladı ,evlatları olması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim kabul ve makbul etsin amin
wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
D Dost1963
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19

Akm kızlar nerelerdeydiniz yav.Bende Varım ama umudum tükenmek üzere artık sıkıldım ya.Her ay adet olucam diye ödüm patlıyor ama bunuda şükür.

Tmm canım, Allah kabul etsin inşallah. Yeni bir güne bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…