Gunde bi tane aspirin için isterseniz.tup bebekte veriyolar.pihtilasma sorunu olsun olmasin.Benim pihtilasma sorunum yok ama ona rağmen transferden sonra sulandirici igne de versi doktor.Gobekten yaptim hergün.Doktorunuz hiç onermedi mi?Önüne geçilebilir bu sorunun.Tekrar danışın isterseniz.Rabbim inşallah nasip etsin bebisinizi.herkese hepimize inşallah.Teste güvendim kullandım canım zaten kutuda iki tane vardı bir hafta arayla kullanılan nisan 5-10 arası adet bekliyorum fitil gecikme yapabilir diye düşünüyorum zaten gebe kalsam da kan pıhtılaşması testim geldi üç tane mutasyonum var genetik taşıyıcıyım durum onu gösteriyo büyük olasılık gene düşükle sonuçlanır dr gebe kalma gene düşer kan pıhtılaşması varsa dedi korkuyom 3'cü kaybı yaşamaktan da hem bebek istiyom Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Limonu arada bir içebiliyorum canım düşük tansiyon sorunum var benim 8-6 ,8-5 ,9-6 nadiren 10-6 çıkıyoamin canım Allah büyük inşallah bu sefer bebişini sana bağaşlar kanpıtılaşmasına limon iyi geliyo diye biliyom hiç içtinmi
Yarın dr gidicem canım pembeye çevirdi akıntı ama adet değil bariz belli yan etkisi her halde fitilin eşim evde yok olsa acile giderdimCanim ben de fitil kullanmistim ama adet hemen bitiminde 3 gun ust uste keske adeti bekleyip kullansaydin, gebelik olmus olabilir kan pihtilasmasida varmis ya sende erkenden ogrenmek senin yararina olur test yap bence.
Canım ben tahlil sonuçlarıma netten baktım drla görüşmedim ayın 12'de 4 tahlilim daha var tahlillerin hepsini topla öyle gel dedi aspirin de yasak bana sade iğneye desteği olacak bana büyük ihtimal Rabbim beterinden korusun cümlemizi inşallahGunde bi tane aspirin için isterseniz.tup bebekte veriyolar.pihtilasma sorunu olsun olmasin.Benim pihtilasma sorunum yok ama ona rağmen transferden sonra sulandirici igne de versi doktor.Gobekten yaptim hergün.Doktorunuz hiç onermedi mi?Önüne geçilebilir bu sorunun.Tekrar danışın isterseniz.Rabbim inşallah nasip etsin bebisinizi.herkese hepimize inşallah.
Amin canımKizlar bugun benim icin okunan yasinler,cekilen tespihler icin hepinizden Allah razi olsun,rabbim bu uc aylarin hurmetine birbirimize ettigimiz dualari kabul etsin,hepimizin evine huzur,bereket,coluk cocuk nasip etsin.
Rabbim kalbinizden gecen tum hayirli dualari kabul etsin insallah,cekilen skintilarida gunahlarimiza kefaret etsin,kabul olunmayan duadan bizleri sakindirsin evlerimizden huzur ve cocuk sesi hic eksik olmasin.
Amin amin amin kuzumKizlar bugun benim icin okunan yasinler,cekilen tespihler icin hepinizden Allah razi olsun,rabbim bu uc aylarin hurmetine birbirimize ettigimiz dualari kabul etsin,hepimizin evine huzur,bereket,coluk cocuk nasip etsin.
Rabbim kalbinizden gecen tum hayirli dualari kabul etsin insallah,cekilen skintilarida gunahlarimiza kefaret etsin,kabul olunmayan duadan bizleri sakindirsin evlerimizden huzur ve cocuk sesi hic eksik olmasin.
Amin.Allah razi olsun.Kizlar bugun benim icin okunan yasinler,cekilen tespihler icin hepinizden Allah razi olsun,rabbim bu uc aylarin hurmetine birbirimize ettigimiz dualari kabul etsin,hepimizin evine huzur,bereket,coluk cocuk nasip etsin.
Amin canım inşallah ağzına yüreğine sağlık ♡ ♥ ♡Kizlar bugun benim icin okunan yasinler,cekilen tespihler icin hepinizden Allah razi olsun,rabbim bu uc aylarin hurmetine birbirimize ettigimiz dualari kabul etsin,hepimizin evine huzur,bereket,coluk cocuk nasip etsin.
Çok çok aminnn canım, Rabbim duysun sesiniKizlar bugun benim icin okunan yasinler,cekilen tespihler icin hepinizden Allah razi olsun,rabbim bu uc aylarin hurmetine birbirimize ettigimiz dualari kabul etsin,hepimizin evine huzur,bereket,coluk cocuk nasip etsin.
Amin cnm inşallahKizlar bugun benim icin okunan yasinler,cekilen tespihler icin hepinizden Allah razi olsun,rabbim bu uc aylarin hurmetine birbirimize ettigimiz dualari kabul etsin,hepimizin evine huzur,bereket,coluk cocuk nasip etsin.
Amin cnm inşallah rabbim inşallah sanada nasip etmiştir inşallah meleğin seninledir cnm hayırlısıylakızlar hwpinize tektek teşekkür ederim herkezten Allah razı olsun biran önce anne olmayı hayırlısıyla nasib etsin yaçok sitres yaptım bu ay ondan gelmi yada bebiştir inşallah bebiştir canlar iyki varsınızya okadar iyi morel buluyomki sizinle inşallah dualarımız kabul olur ve hepimiz hamiş kalırız canlar
Akm kızlar nerelerdeydiniz yav.Bende Varım ama umudum tükenmek üzere artık sıkıldım ya.Her ay adet olucam diye ödüm patlıyor ama bunuda şükür.M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe'nin hayrlısı ile sağlıklı hayrlı ve sorunsuz olarak hamile kalması , sağlıkla hayrla bebeğini kucağına alması ve elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı Allah yılunda yürüyen evladı ,evlatları olması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim kabul ve makbul etsin amin
wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
D Dost1963
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19
Tmm canım, Allah kabul etsin inşallah. Yeni bir güne bismillahM Meyra_naz Doğan kızı Ayşe'nin hayrlısı ile sağlıklı hayrlı ve sorunsuz olarak hamile kalması , sağlıkla hayrla bebeğini kucağına alması ve elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı Allah yılunda yürüyen evladı ,evlatları olması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim kabul ve makbul etsin amin
wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
D Dost1963
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19
Bugun ki yasinide dogan kizi ayseye okudum Allah kabul etsin insallaaah[/QUOTE
Amin canım Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?