2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

B busra_brt Salih kızı Büşra niyetine okuyoruz canlarım Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif

Kızlar cüz listesine katılmak isteyenler beni etiketlesin liste hazırlayayım

ay canım kusura bakma ben seni unuttum iki arkadaşa yazdım sana da yazdım sandım hemen gönderiyorum. bu arada doktordan geliyoruz doktor öyle güzel konuştu ki kızlar vallahi içime su serpildi utanmasam adamın karşısında ağlayacaktım. aşılamaya yönlendirdi bizi, ilaç verdi eşime. nolur dua edin kızlar 32 yaşıma geldim hayırla sağlıkla dualarımız kabul olsun inşAllah evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla büyütelim mürüvvetlerini görebilelim.
ürolog arayan herkese doktorumu tavsiye ediyorum prof. dr. necmettn atsü mükemmel bir doktor gerçekten ameliyatlarının da çok iyi olduğunu bildiğim için ona gittim. ticari kaygı gütmüyor. çocuğum olsanız size yine aynı şeyi önerirdim diyor. ameliyat size gereksiz dedi ay çok mutlu oldum kızlar içim meğer karalar bağlamış dr öyle deyince bi hafifledim ordan anladım. şu mübarek aylarda hepimiz önce Allah'ın izniyle sonra dualarımızla hamile kalalım inşAllah

hilalcikk canım senin ablan1 yasin 1 meryem süresi 2 tesbihide çektim Rabbim kabul etsin ablana çok güzel salih ve saliha evlatlar versin seninde varsa evladın Allah sana bağaşlasın uzun ömürlü eylesin inşallah için Zeytin_yesili kuzu senin içinde 1 yasin 1 meryem tesbihlerinide çektim Allah kabul etsin inşallah çok akıllı ve uslu güzel yüzlü güzel ahlaklı ikizlerin olsun amin kuzum bi önceki liste bitti ama bana okuyan ama benim okumadığım kimse varmı varsa okuyayım hakka girmiyeyim

kızlar beni de yazın listeye

Canım çok sevindim senin adına. Aşılamada şansın yüksek olur o zaman. Hadi hayırlısı bakalımm ben de şu kistten kurtulursam bi aşılamaya geçicez inşallah

Çok sevindim güzelim gözün aydı
Inşallah ilk seferdde tutar bebişin bak korkulacak bişiy yokmuş

Çok sevindim güzelim gözün aydı

Inşallah ilk seferdde tutar bebişin bak korkulacak bişiy yokmuş
vallahi kızlar doktor öyle dedi ya bi anda gözlerim doldu kendimi zor tuttum, meğer çok darlanmışım insan hiç fark etmiyor psikolojisinin ne hale geldiğini iyiyim sanıyoruz ama pek iyi değiliz galiba ondan da olmuyor olabilir.
ne olur dua edin kuzucuklar ben de sizlere dua edeceğim. şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine gelecek hayırla sağlıkla bebişlerimiz inşAllah

Canım sen doktora gitmiycekmiydin bugün
Gittim ya rum. Kist duruyo sap gibi 5 cm. Ama çok şükür hormon testleri içün çok güzel dedi sonuçlar. Kist tehlikeli değl dedi doğum kontrol hapışta büyük ihtimal gider dedi. Bakalım ya, soğan suyuna da başladım. İnşallah gider tez vakitte de ramazan bize rahmet eder bebişlerimiz olur

Çok sevindim canım bak korkulacak bişiy yok muş Allah büyük inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bizlerde anne olcaz

canım benim sen başka ilaçlar da kullanıyorsun macunun içeriğini doktoruna sor da öyle kullan bi yan etkisi olmasın
genelde soranlara doktorları kullanın diyor ama belli olmaz

Canlar çok amin diyorum dualarınıza. Allah razı olsun, Rabbim kabul etsin inşallah. Dualarınız kabul olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…