2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

canım adına dün yasin i şerif okudum fakat uyumuşum yazamadım kabul eyle allah hayırlı evlatlar nasip etsin

İkinci Çocuk İçin En Uygun Zaman..

Prof. Dr. İsmail Çepni, annelerin ikinci bebeklerine hamile kalmak için ne kadar süre beklemeleri gerektiğini açıklıyor.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Akm kızlar nerelerdeydiniz yav.Bende Varım ama umudum tükenmek üzere artık sıkıldım ya.Her ay adet olucam diye ödüm patlıyor ama bunuda şükür.
Hoş geldin canım Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah tez vakitte Rabbim kucaklarımızı hayrlısı ile doldursun amin

M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe'nin hayrlısı ile sağlıklı hayrlı ve sorunsuz olarak hamile kalması , sağlıkla hayrla bebeğini kucağına alması ve elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı Allah yılunda yürüyen evladı ,evlatları olması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim kabul ve makbul etsin amin
wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
D Dost1963
Ebrarr60
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19

Kuzular hiç adet belirtim yoktu (adetten bir hafta önce kahve rengi akıntım gelirdi) galiba fitil adetimi söktürdü gece adet olmuşum ben yasin-i şerif okuyamıcam tesbihatları çekicem

Kuzular hiç adet belirtim yoktu (adetten bir hafta önce kahve rengi akıntım gelirdi) galiba fitil adetimi söktürdü gece adet olmuşum ben yasin-i şerif okuyamıcam tesbihatları çekicem
tamam kuzucuk bende baş ağrısından gözümü açamıyom adette olmadım duş almayada korkutom varsa tutunsun diye sıcak su iyidegilmiş ondan bende tesbih çekiyom bugün nasıl çekcem Allah yardımcımız olsun başım çatlaxıya

Kizlar tanisip kaynasalim yasini okuduk deyip bitiyor . Nerelerde yasiyosunuz yaslar kac kac yildir ugrasiyosunuz belki birbirimize fikirler veririz . Ben ankarada yasiyorum 22 yasindayim 3 yil olucak mayisda evleneli neredeyse 2bucuk yildir istiyoruz bebisi ama o zorladi bizi rabbim nasip eder insallah hepimize

Daha cok gencsin canim olur insallah.Ben Elazigda yasiyorum ogretmenim,13 aydir istiyoruz gecen yaz kimyasal gebelik gecirdim ama sonra gebelik olusmadi 30 yasina yeni girdim.Benim malesef fsh degerim biraz yuksek amh dusuk esimin sukur skintisi yok.

Mersin'de yaşıyorum cnm ben 27 yaşındayım haziranda 4 yıl olcak evleneli..evlendigimden beri istiyoruz bebek ama ilk 2 sene çok kafaya takmadim..Ama son 2 yıldır t

Yanlışlıkla bitmeden attım canım mesajison 2 yıldır tedavi görüyorum geçen ayda ilk asilamam yapıldı tutmadı..Rahim filmi çektirdim bu ay tuplerim tikaliymis açılmış şuan beklemedeyim 11 Nisan'da test yapicam inş hayırlı haberleri hepimiz aliriz.. eğer hastalanirsamda 2. Aşılamaya baslicam..

kızlar bende istambulda yaşıyom yaş 21 1.5 yıllık evliyiz ilk günden buyana istiyoz yok bu ayy bi tuafım işte yarın adet olmassam inşallah olmam pazartesi beklemem heralde gidip kan veririm yarın inşallah hamişimdir benim için olay biraz zor bide altlı üslüyüz kaynanayla yormayayım diyom kendimi ama sırt pırt çağırıyo yardıma bende hayırdiyemiyom nepcam ben yaa kendi işimi yapmıyom tutarbelkidiye bi umut işte

Daha cok gencsin canim olur insallah.Ben Elazigda yasiyorum ogretmenim,13 aydir istiyoruz gecen yaz kimyasal gebelik gecirdim ama sonra gebelik olusmadi 30 yasina yeni girdim.Benim malesef fsh degerim biraz yuksek amh dusuk esimin sukur skintisi yok.
Öncelikle rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin canlarım bende 22 yasındayım mayısta 2 sene olucak evleneli ilk 2 ay vajinismustum 1 sene öncesinde de dış gebelik gecirdim sonlandı rabbime dua ediyorum ben ve benim gibi cocuk isteyen herkese nasip etsin diye şuanda bende hiç bir problem yok doktorumun dediğine göre. Fakat eşimin sperm hareketsizliği var ilaç tedavisi görüyor şuanda bakalım nasip zamanını bekliyorum muhakkak ki bebişlerimize kavuşma zamanımız cok yakındır diye umut ediyorum Allahımın izniyle

Bu arada bende istanbulda yasıyorum

ben aydındayım kızlar 33 yasındayım 1,5 yıldır evlıyım ılk gunden berı hıc korunmadık ama hıc olmadı bebıs. 1 yıldır tedavıyle ugrasıyoz once esımın sperm sayısı dusuktu bende bişi yoktu. onun sayısını yükseltmeye çalıştık ilaçlar bitkilerle sonra sayı düzeldi bu kezde morfolojisi bozuk çıktı. aşılama dedi doktor. ilk ay bende kist oluştu aşılama olmadı kist gitsin diye ugraştık. geçen ay kist gitti ama yumurta 11mm de kaldı aşılama gene iptal. bu ay Allah büyük diyip bekliypoz bakalım şuan günde 2 doz klomen kullanıyorum inşallah yumurta olursa bu ay aşılama olucak artık

Cnm ben akşama temizlenicem inşallah okkuyamadıığım arkkadaşlara da yasin okuyacağım bugün ki arkadasada aynı sekilde yasin okuyup tesbihatları cekeceğim buraya yazarım okuyunca

Bende Bursa / Gemlik'te oturuyorum 32 yaşında olacam mayısta 7.5 aylık evliyim ilk günden bu yana istiyoruz 2 kimyasalım var test sonuçlarını ve tedavimi bekliyorum Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah insan bekarken hemen bamile kalınır diye sanıyo ama durum öyle değilmiş maalesef

Cnm ben akşama temizlenicem inşallah okkuyamadıığım arkkadaşlara da yasin okuyacağım bugün ki arkadasada aynı sekilde yasin okuyup tesbihatları cekeceğim buraya yazarım okuyunca
Rabbim kabul ve makbul etsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…