canım adına dün yasin i şerif okudum fakat uyumuşum yazamadım kabul eyle allah hayırlı evlatlar nasip etsinKizlar bugun benim icin okunan yasinler,cekilen tespihler icin hepinizden Allah razi olsun,rabbim bu uc aylarin hurmetine birbirimize ettigimiz dualari kabul etsin,hepimizin evine huzur,bereket,coluk cocuk nasip etsin.
Rabbim kalbinizden gecen tum hayirli dualari kabul etsin insallah,cekilen skintilarida gunahlarimiza kefaret etsin,kabul olunmayan duadan bizleri sakindirsin evlerimizden huzur ve cocuk sesi hic eksik olmasin.
Aldim kabul ettim canim Allah razi olsun hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.canım adına dün yasin i şerif okudum fakat uyumuşum yazamadım kabul eyle allah hayırlı evlatlar nasip etsin
dün gece okudum canım ALLAH saglıklı sıhhatlı aklı basında hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAldim kabul ettim canim Allah razi olsun hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.
Hoş geldin canım Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah tez vakitte Rabbim kucaklarımızı hayrlısı ile doldursun aminAkm kızlar nerelerdeydiniz yav.Bende Varım ama umudum tükenmek üzere artık sıkıldım ya.Her ay adet olucam diye ödüm patlıyor ama bunuda şükür.
tamam kuzucuk bende baş ağrısından gözümü açamıyom adette olmadım duş almayada korkutom varsa tutunsun diye sıcak su iyidegilmiş ondan bende tesbih çekiyom bugün nasıl çekcem Allah yardımcımız olsun başım çatlaxıyaKuzular hiç adet belirtim yoktu (adetten bir hafta önce kahve rengi akıntım gelirdi) galiba fitil adetimi söktürdü gece adet olmuşum ben yasin-i şerif okuyamıcam tesbihatları çekicem
Daha cok gencsin canim olur insallah.Ben Elazigda yasiyorum ogretmenim,13 aydir istiyoruz gecen yaz kimyasal gebelik gecirdim ama sonra gebelik olusmadiKizlar tanisip kaynasalim yasini okuduk deyip bitiyor . Nerelerde yasiyosunuz yaslar kac kac yildir ugrasiyosunuz belki birbirimize fikirler veririz . Ben ankarada yasiyorum 22 yasindayim 3 yil olucak mayisda evleneli neredeyse 2bucuk yildir istiyoruz bebisi ama o zorladi bizi rabbim nasip eder insallah hepimize
Öncelikle rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin canlarım bende 22 yasındayım mayısta 2 sene olucak evleneli ilk 2 ay vajinismustum 1 sene öncesinde de dış gebelik gecirdim sonlandı rabbime dua ediyorum ben ve benim gibi cocuk isteyen herkese nasip etsin diye şuanda bende hiç bir problem yok doktorumun dediğine göre. Fakat eşimin sperm hareketsizliği var ilaç tedavisi görüyor şuanda bakalım nasip zamanını bekliyorum muhakkak ki bebişlerimize kavuşma zamanımız cok yakındır diye umut ediyorum Allahımın izniyleDaha cok gencsin canim olur insallah.Ben Elazigda yasiyorum ogretmenim,13 aydir istiyoruz gecen yaz kimyasal gebelik gecirdim ama sonra gebelik olusmadi30 yasina yeni girdim.Benim malesef fsh degerim biraz yuksek amh dusuk esimin sukur skintisi yok.
Bu arada bende istanbulda yasıyorumÖncelikle rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin canlarım bende 22 yasındayım mayısta 2 sene olucak evleneli ilk 2 ay vajinismustum 1 sene öncesinde de dış gebelik gecirdim sonlandı rabbime dua ediyorum ben ve benim gibi cocuk isteyen herkese nasip etsin diye şuanda bende hiç bir problem yok doktorumun dediğine göre. Fakat eşimin sperm hareketsizliği var ilaç tedavisi görüyor şuanda bakalım nasip zamanını bekliyorum muhakkak ki bebişlerimize kavuşma zamanımız cok yakındır diye umut ediyorum Allahımın izniyle
Cnm ben akşama temizlenicem inşallah okkuyamadıığım arkkadaşlara da yasin okuyacağım bugün ki arkadasada aynı sekilde yasin okuyup tesbihatları cekeceğim buraya yazarım okuyuncaM Meyra_naz Doğan kızı Ayşe'nin hayrlısı ile sağlıklı hayrlı ve sorunsuz olarak hamile kalması , sağlıkla hayrla bebeğini kucağına alması ve elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı Allah yılunda yürüyen evladı ,evlatları olması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim kabul ve makbul etsin amin
wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
D Dost1963
Ebrarr60
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19
Rabbim kabul ve makbul etsin kuzumCnm ben akşama temizlenicem inşallah okkuyamadıığım arkkadaşlara da yasin okuyacağım bugün ki arkadasada aynı sekilde yasin okuyup tesbihatları cekeceğim buraya yazarım okuyunca
Sağol ablacın allah razı olsun rabbim hepimizinkini kabul etsin inşallah aablacım diyorum yanlış aanlama olur mu saygıdan aramızda 10 yaş var o yüzdenRabbim kabul ve makbul etsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?