ASSOSyal kuzum nasıl oldu dişin, hazır mısın haftasonunaa
ASSOSyal kuzum dişin ne durumda
Soğan suyu başladığına iyi olmuş kuzum gayet rahat atarsın, rahmin temizlenir. Sonrada hemen bebiş gelirGittim ya rum. Kist duruyo sap gibi 5 cm. Ama çok şükür hormon testleri içün çok güzel dedi sonuçlar. Kist tehlikeli değl dedi doğum kontrol hapışta büyük ihtimal gider dedi. Bakalım ya, soğan suyuna da başladım. İnşallah gider tez vakitte de ramazan bize rahmet eder bebişlerimiz olur
Ohh ohhh ayne bu şekil devam ediyozKızlaaarr dişim biraz daha iyi şuan, yavaş yavaş iniyor, ağrısı da çok yok. Antibiyotik başladım faydası oldu çok şükür :)
Sınav içinde son tekrarlarımı yapıyorum, gayet rahatım. Antidepresanımda işe yaradı çok şükür, çocuk da düşünmüyorum Ohh mis gibiyim
Şu ramazanı huzurlu bir şekilde geçirmek istiyorum artık :)Ohh ohhh ayne bu şekil devam ediyoz
İşte sen busunKızlaaarr dişim biraz daha iyi şuan, yavaş yavaş iniyor, ağrısı da çok yok. Antibiyotik başladım faydası oldu çok şükür :)
Sınav içinde son tekrarlarımı yapıyorum, gayet rahatım. Antidepresanımda işe yaradı çok şükür, çocuk da düşünmüyorum Ohh mis gibiyim
Aynenn yaa huzur arıyorum bu aralar galiba ondan ramazan biran evvel gelsin istiyorummmŞu ramazanı huzurlu bir şekilde geçirmek istiyorum artık :)
Bak pazartesi daha rahat olacağım, güzel günler yakındırİşte sen busunrahat ol altı üstü aptal bir sınav. Göster gününü ona iyi ya sevindim dişine. O halde giremezdin asla sınava. Çocuk da olacak inşallah şu babayı ikna ederseniz tabi
Oruç bizi rahatlatacak inşallah kuzuAynenn yaa huzur arıyorum bu aralar galiba ondan ramazan biran evvel gelsin istiyorummm
Ben de katılabilirim tatlımwagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
yassimin
Başka okuyan var mı kızlar cüz listesin de bu liste ile 6'şar cüz düşer kişi başına haftalık salat-ı tefriciyye var çekilecek listeye tesbih başlayacaz meryem süresi bitince
Kuzu bende katılabilirim ama ben Arapça okuyamıyorum nasıl olacak, birde süresi bir ay mıwagen Türkan kızı Şeyma
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
yassimin
Başka okuyan var mı kızlar cüz listesin de bu liste ile 6'şar cüz düşer kişi başına haftalık salat-ı tefriciyye var çekilecek listeye tesbih başlayacaz meryem süresi bitince
Kuzum kadir gecesi bağışlamak istiyor kızlarKuzu bende katılabilirim ama ben Arapça okuyamıyorum nasıl olacak, birde süresi bir ay mı
canım beni bir de meryem süresine ekleyebilir misin? bu arada Ali kızı Yasemin benwagen Türkan kızı Şeyma
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
yassimin
Kuzum kuran-ı kerim türkçeden okunmaz meryem süresini arapçadan okuyorsun değil mi inşallah yetiştirirsin yavaş yavaş gayretle belki vesilen olur bebeğin daha gelmeden seni nasıl sevaba sokuyor inşallah kucağına gelince de öptükçe cennetteki derecen yükselirKuzu bende katılabilirim ama ben Arapça okuyamıyorum nasıl olacak, birde süresi bir ay mı
Ekliyeyim canım ama liste başından okuduğumuz arkadaşlarımız var onlara da okursun değil mi hak geçmesincanım beni bir de meryem süresine ekleyebilir misin? bu arada Ali kızı Yasemin ben
Yok canım ayın 23-24 kadar adet olmazsam tekrarlıcam ama yakında gelir kırmızılar yumurtlamam geç oldu adet günüm uzadıZeytin_yesili canım sen testi tekrarladınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?