2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Soğan suyu başladığına iyi olmuş kuzum gayet rahat atarsın, rahmin temizlenir. Sonrada hemen bebiş gelir

Ohh ohhh ayne bu şekil devam ediyoz

İşte sen busun rahat ol altı üstü aptal bir sınav. Göster gününü ona iyi ya sevindim dişine. O halde giremezdin asla sınava. Çocuk da olacak inşallah şu babayı ikna ederseniz tabi

İşte sen busun rahat ol altı üstü aptal bir sınav. Göster gününü ona iyi ya sevindim dişine. O halde giremezdin asla sınava. Çocuk da olacak inşallah şu babayı ikna ederseniz tabi
Bak pazartesi daha rahat olacağım, güzel günler yakındır aman çocukta olmasın napalım hasta etmeyeceğim kendimi bunun için, olursa olur olmazsa çay içeriz

Aynenn yaa huzur arıyorum bu aralar galiba ondan ramazan biran evvel gelsin istiyorummm
Oruç bizi rahatlatacak inşallah kuzu

wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
yassimin
Başka okuyan var mı kızlar cüz listesin de bu liste ile 6'şar cüz düşer kişi başına haftalık salat-ı tefriciyye var çekilecek listeye tesbih başlayacaz meryem süresi bitince

Kuzu bende katılabilirim ama ben Arapça okuyamıyorum nasıl olacak, birde süresi bir ay mı

canım beni bir de meryem süresine ekleyebilir misin? bu arada Ali kızı Yasemin ben

Kuzu bende katılabilirim ama ben Arapça okuyamıyorum nasıl olacak, birde süresi bir ay mı
Kuzum kuran-ı kerim türkçeden okunmaz meryem süresini arapçadan okuyorsun değil mi inşallah yetiştirirsin yavaş yavaş gayretle belki vesilen olur bebeğin daha gelmeden seni nasıl sevaba sokuyor inşallah kucağına gelince de öptükçe cennetteki derecen yükselir

B busra_brt Salih kızı Büşra niyetine okuyoruz canlarım Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
yassimin Ali kızı Yasemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…