wagen canım senin niyetine Tefriciye yi çektim Allahım kabul etsin bu Ramazan ayında yüzünü güldürsün inş hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli bebisler nasip etsin sana da isteyen herkese de AMİNNNNN @Saman Alevi
wagen canım senin niyetine Tefriciye yi çektim Allahım kabul etsin bu Ramazan ayında yüzünü güldürsün inş hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli bebisler nasip etsin sana da isteyen herkese de AMİNNNNN @Saman Alevi
Türkan kızı şeyma / nevzat kızı özgün / Recep kızı ayşe / Halim kızı Elif / Salih kızı Büşra sadece meryem süresi okuyoruz canımkaç kişi canım ? sadece meryem suresi mi okuycaz?
Meryem suresini arapçadan okuyup okumadığını sormuşsun arkadaşa ben baştan beri yanlış mı yaptım ben arapça bilmediğim için türkçe okunuşuyla okudum hepKuzum kuran-ı kerim türkçeden okunmaz meryem süresini arapçadan okuyorsun değil mi inşallah yetiştirirsin yavaş yavaş gayretle belki vesilen olur bebeğin daha gelmeden seni nasıl sevaba sokuyor inşallah kucağına gelince de öptükçe cennetteki derecen yükselir
Kuzum o zaman katılmayayım, çok yorucu oluyo benim için, Meryem süresine artık dilim alıştı harfler kendi gidiyo ama cüzler ağır gelir banaKuzum kuran-ı kerim türkçeden okunmaz meryem süresini arapçadan okuyorsun değil mi inşallah yetiştirirsin yavaş yavaş gayretle belki vesilen olur bebeğin daha gelmeden seni nasıl sevaba sokuyor inşallah kucağına gelince de öptükçe cennetteki derecen yükselir
tamam canım okurum tabi hak geçmesin aman günahımız bize yeter bir de hak olmasın üzerimizde :)Türkan kızı şeyma / nevzat kızı özgün / Recep kızı ayşe / Halim kızı Elif / Salih kızı Büşra sadece meryem süresi okuyoruz canım
Allah razı olsun canım dualarını kabul etsin inşAllahKızlar yarın Veysel karani ye dua etmeye gideceğim, sizler içinde dua edeceğim tek tek isimleriniz ile inşallah. Rabbim kabul etsin
Amin kuzum inşallah, merak etme senin adını da yazdımAllah razı olsun canım dualarını kabul etsin inşAllah
Allah razı olsun kuzum. Yüreğine sağlıkKızlar yarın Veysel karani ye dua etmeye gideceğim, sizler içinde dua edeceğim tek tek isimleriniz ile inşallah. Rabbim kabul etsin
Sağol canımcım Rabbim kabul eder inşallahAllah razı olsun kuzum. Yüreğine sağlık
huhuuuAmin kuzum inşallah, merak etme senin adını da yazdım
wagen Türkan kızı Şeyma
@masal3487 Nevzat kızı Özgün
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isimde kendi ismi arkadaşımızın )
yassimin
Başka okuyan var mı kızlar cüz listesin de bu liste ile 5'şer cüz düşüyor
ASSOSyal olacak inşallah olacak sen gene çayını içersin bişey olmaz bu arada Allah kabul etsin Allah razı olsun canım ya. Veysel Karani hazretlerinin makamı mı var bursa da? Ben bu yaz annemle Bursa gezisi olanlıyorum bütün türbe ve camilerin listesini alırım sizden he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?