2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

kaç kişi canım ? sadece meryem suresi mi okuycaz?

Allah razı olsun kuzum bana eddiğin duanın mislice katını daha güzelini nasib etsin sanda istiyen herkesede banada

Allah razı olsun kuzum bana eddiğin duanın mislice katını daha güzelini nasib etsin sanda istiyen herkesede banada

İsmine okunduğu halde yukarda ki yassimin arkadaşımıza verdiğim isimlerde yer almayan varsa uyarsın lütfen kuzular

Selam kızlar hüseyin kızı hacer şule ve ömer kızı elif yani senin niyetine meryem surelerini okudum hediye ettim tez vakitte kucaklarimiz dolar inşallah sağlıkla Zeytin_yesili

Meryem suresini arapçadan okuyup okumadığını sormuşsun arkadaşa ben baştan beri yanlış mı yaptım ben arapça bilmediğim için türkçe okunuşuyla okudum hep

Kuzum o zaman katılmayayım, çok yorucu oluyo benim için, Meryem süresine artık dilim alıştı harfler kendi gidiyo ama cüzler ağır gelir bana

Türkan kızı şeyma / nevzat kızı özgün / Recep kızı ayşe / Halim kızı Elif / Salih kızı Büşra sadece meryem süresi okuyoruz canım
tamam canım okurum tabi hak geçmesin aman günahımız bize yeter bir de hak olmasın üzerimizde :)
okuyunca yazarım canım

ASSOSyal olacak inşallah olacak sen gene çayını içersin bişey olmaz bu arada Allah kabul etsin Allah razı olsun canım ya. Veysel Karani hazretlerinin makamı mı var bursa da? Ben bu yaz annemle Bursa gezisi olanlıyorum bütün türbe ve camilerin listesini alırım sizden he

gezdirrimmm ben siziii yeterki gelin bize çok yakınn :)

ASSOSyal kuzum allah kabul etsin dualarında bizimde olmamız ne kadar güzel bi duygu allah razı olsun

ve canım arkadaşlarım benim adıma okuduğunuz meryem sureleri için hepinize teşekkür ediyorum ALlah hepimize sağlıklı ahlaklı temiz kalpli güzel boncuk gibi evlatlar nasip etsin inşallah birer birer hamiş haberlerimizi alıcaz inşallahh
iyiki varsınız canlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…