Var kuzum var sınav için dua etmeye gidiyorum şimdi, yapılan dualar geri dönmez orada :)ASSOSyal olacak inşallah olacak sen gene çayını içersin bişey olmaz bu arada Allah kabul etsin Allah razı olsun canım ya. Veysel Karani hazretlerinin makamı mı var bursa da? Ben bu yaz annemle Bursa gezisi olanlıyorum bütün türbe ve camilerin listesini alırım sizden he
Var kuzum acaba kan tahlili mi yapsan bugün hemen, az da olsa çıkar. Belkide kimyasal en azından içinde kalmasın öğren benceKizlar bir sey sorucam size ben dun degil onceki gun gebelik testi yapmistim cok silik ama belli olacak sekilde cikmisti,bugun adet oldum,kan testi yapmadigim icin wmin olamiyorum acaba kimyasal gebelik mi gecirdim,daha oncede gecirmistim kan testinde de cikmisti ozaman wminim yani,keske bu dwfa da kan testi yapsaydim eger yine kimyasal gecirdiysem gerekli tahlilleri verirdim.Testide yukeleyeyim bakin,golgelendirme yaptim daha net gorulsun diyeEki Görüntüle 1996259
Canim adet oldum amaVar kuzum acaba kan tahlili mi yapsan bugün hemen, az da olsa çıkar
İşte bende ondan dedim kuzum, kan ver kafan rahatlasın diye. Adet oldun ama eğer kimyasalsa gene sıfırlanana kadar az da olsa belli olurCanim adet oldum amakimyasal mi gecirdim acaba,daha oncede gecirmistim ama o zaman kan testinden eminim,bu defa kan testi yapmadim ondan emin olamiyorum,emin olsam gerekli testleri falan yaptiririm o nedenle sordum.
kuzum var gibi benmde aralık ayında aynısı oldu inşallah bidahaki ay gelir bebişin rahim kalıklığı devam eder böyleKizlar bir sey sorucam size ben dun degil onceki gun gebelik testi yapmistim cok silik ama belli olacak sekilde cikmisti,bugun adet oldum,kan testi yapmadigim icin wmin olamiyorum acaba kimyasal gebelik mi gecirdim,daha oncede gecirmistim kan testinde de cikmisti ozaman wminim yani,keske bu dwfa da kan testi yapsaydim eger yine kimyasal gecirdiysem gerekli tahlilleri verirdim.Testide yukeleyeyim bakin,golgelendirme yaptim daha net gorulsun diyeEki Görüntüle 1996259
kız hakikatenn miii banada uğra çok yakın benim iş yerime eve gidip gelirken hep önünden geçiyorum ama hiç dua etmedim açıkçası :)Var kuzum var sınav için dua etmeye gidiyorum şimdi, yapılan dualar geri dönmez orada :)
Anladim canim,ilcedeyim burda kan testi yapmiyoriz dediler,merekeze gitmek lazim o da 80 km yolİşte bende ondan dedim kuzum, kan ver kafan rahatlasın diye. Adet oldun ama eğer kimyasalsa gene sıfırlanana kadar az da olsa belli olur
Canim daha oncede oldu bu defa da olduysa acaba bir sorun mu var diye dusunuyorumkuzum var gibi benmde aralık ayında aynısı oldu inşallah bidahaki ay gelir bebişin rahim kalıklığı devam eder böyle
kesinlikle ikinci çizgi var, kızkardeşimin gebelik testinde de aynen böyle çıkmıştı kan testi yaptırdı aynı anda gebe olduğunu öğrenmiştik. kimyasal gebeliklerin için doktora gittin mi canım araştırdılar mı? aşılama tüp vs denedin mi?Kizlar bir sey sorucam size ben dun degil onceki gun gebelik testi yapmistim cok silik ama belli olacak sekilde cikmisti,bugun adet oldum,kan testi yapmadigim icin wmin olamiyorum acaba kimyasal gebelik mi gecirdim,daha oncede gecirmistim kan testinde de cikmisti ozaman wminim yani,keske bu dwfa da kan testi yapsaydim eger yine kimyasal gecirdiysem gerekli tahlilleri verirdim.Testide yukeleyeyim bakin,golgelendirme yaptim daha net gorulsun diyeEki Görüntüle 1996259
kuzum inşallah kötü bişey yoktur içini ferah tut ama bir doktora görün bence belki tutunmasını sağlayan ilaç verirAnladim canim,ilcedeyim burda kan testi yapmiyoriz dediler,merekeze gitmek lazim o da 80 km yol
Canim daha oncede oldu bu defa da olduysa acaba bir sorun mu var diye dusunuyorum
Bizim bebek isteyeli bir yil oldu canim ben de fsh yuksekligi var (11.6) ama vajinal ultrasyonda yum normal gorunuyor doktor normal yolla olur ama senin bir yil olmamis tup yapalim diyir ben de tup dusunuyirum zaten,ilk kimyasalda yum kalitesiz diye dusundum doktor gebelikten bile saymiyoruz dedi kimyasali onemsemedi.yumurta takibi,asilama,tup denemedim canim.kesinlikle ikinci çizgi var, kızkardeşimin gebelik testinde de aynen böyle çıkmıştı kan testi yaptırdı aynı anda gebe olduğunu öğrenmiştik. kimyasal gebeliklerin için doktora gittin mi canım araştırdılar mı? aşılama tüp vs denedin mi?
Insallah canim doktorlar gebelikten bile saymiyorlar,sperm ya da yum kalitesizliginden oluyor galibakuzum inşallah kötü bişey yoktur içini ferah tut ama bir doktora görün bence belki tutunmasını sağlayan ilaç verir
Insallah canim doktorlar gebelikten bile saymiyorlar,sperm ya da yum kalitesizliginden oluyor galiba
Canim 30 yasindayimevet işte ilaçlarla kaliteli olur belki eşin sperm testi yaptırsın ona bakın tüp bebek için daha erken bence benimde 9. ay daha yeni gittim doktora bakalım ne dicek ila.la tedavi hsg sonra aşılama sonra tüpp
yaşın kaç cnm acaba
anladım canım o zaman tüp deneyebilirsin ay birde ikiz olur inşallahhhh ne güzel olur tadından yenmez :)Canim 30 yasindayimyas geciyor bir de benim hormonlarda skinti var bir yil denedim zaten bekleme luksum yok
Benim yum degisik gecen ay rahim filmi icin adetin 7. Gunu gittim yumurtam catlamisti o gun doktor cekmeyelim dedi bu ayda rahim filmi icin giderim belki.
hemen neden tüp bebek düşünüyorsun o garanti mi sanki, bizim 5. yılımız doktor tüp bebek tavsiye etmedi aşılama tavsiye etti. biz de önümüzdeki ay başlayacağız nasipse. tüp bebek hem maddi hem manevi zor dedi dr. hormon düzenlenmesi için bir ilaç verdi mi doktor? ticari olarak yaklaşan hiçbir doktora güvenmeyin arkadaşlar. emin olduğunuz dr lara gidin. tüp bebek derse o zaman tüp bebek yapın bence. ben de ilk tüp bebek düşünüyordum ama dr bizi aşılamaya yönlendirdi. aşılama için de iyi bir dr bulduk hayırlısı artık. emin olmadan tüp bebek yapma derim ama sen bilirsin elbette.Bizim bebek isteyeli bir yil oldu canim ben de fsh yuksekligi var (11.6) ama vajinal ultrasyonda yum normal gorunuyor doktor normal yolla olur ama senin bir yil olmamis tup yapalim diyir ben de tup dusunuyirum zaten,ilk kimyasalda yum kalitesiz diye dusundum doktor gebelikten bile saymiyoruz dedi kimyasali onemsemedi.yumurta takibi,asilama,tup denemedim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?