2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

anladım canım o zaman tüp deneyebilirsin ay birde ikiz olur inşallahhhh ne güzel olur tadından yenmez :)
Ayy okadar cok isterim ki ikiz olmasini,insallah rabbim hepimize ikiser ucer nasip etsin.
Canim hormon duzenleyici ilac kullanmak istemedom benim diger hormonlar(lh,e2,prolaktin,tsh)normal sinirlar iicnde fsh en yuksek 10 olmasi gerekiyor ama benim 11 yani erken menepoz riskom var reservim azaliyormus, o nedenle cok korkuyorum ve gec kalmak istemiyorum.
Tabiki tup de garanti degil ama sonradan pisman olmammak icin denenek istiyorum.Hem en erken yaza ya da sonbahara yaptirabiliriim o zamana kadar belki yumurta takini yaptirabilirim hayirlisi hakkimizda

Anladim canim,ilcedeyim burda kan testi yapmiyoriz dediler,merekeze gitmek lazim o da 80 km yol

Canim daha oncede oldu bu defa da olduysa acaba bir sorun mu var diye dusunuyorum
Canım böyle çıkınca test çubuğunda kimyasal gebelikmi olyo benim üçkez 5 er gün günüm geçmişti test çubuğunda hafif çizgi çıkmıştı 2 gün daha bekliyeyim sonra kantesti yaparım derken 2 gün sonra adet oluyodum şimdi kafam karıştı acaba bendedemi sürekli kimyasal gebelik oluyodu farkında olmadan keşke kan testi yapsaydım

Canım büyük ihtimal düşük yaşadın. Adetinde gecikme olmuş muydı bu önemli. Bugün bizim türkçe hocası biley anlattı bana. 3 ay evvel adeti 1 hafta gecikmiş. Test yapmış evde çift çizgi. Sırf emin olmak için 7 tane test yapmış çift çizgi. Adet gecikmesinin 9. Günü de baya yoğun ve sancılı bi kanamayla adrt olmuş. İki çocuğu olduğu için tecrübeli. Düşüktü o diyor. Senin adet yoğunluğun nasıl peki

Canım ne zaman başlıyorsunuz tam olarak? Ben bi ay sonra tam. Tabi eğer kist gitmişse ve dontor tamam derse. Ya bi de benm doktor demişti ki hsg den sonra 2 ay tedavi uygulanmaz. Niye böyle desi acaba bilgin var mı

@Saman Alevi canım hatim için bende katılabilirm. ramazanda başlıycaz dimi.
birde ben arapça eski yazıdan okumuyorum. normal turkce karakterle yazılandan okuyorum olurmu öylede.
eger olur derseniz listeye eklermisin benide canım

CANLAAARR bugün Veysel karani hazretleri ne gittim, dileğim vardı kabul olmuştu gidip kuran okudum çikolata dağıttım. Orada yapılan dualar geri çevrilmiyor çok şükür.

Hepimiz için tek tek isimler ile dua ettim çok şükür Rabbim kabul etsin inşallah

Ayrıca ulucami ye gittim orada da yine VAV harfi var onun önünde hepimiz için dua ettim, içim çok huzurlu bugün çok rahatladım. Sınavım içinde çok dua ettim inşallah o da güzel geçecek

Dogan kizi ayse ve recep kizi ayse niyetine meryem suresi okudum allah hayirli saglikli evlatlar versin insallah

Canim adetim bir gun gecti sadece ama onceki dusuktede iki gun gecince adet olmustum o zaman kanda baktirmistim cikmisti ama adet olmustum,yogunluk afedersin pihti seklinde normalden biraz fazla.
Aslinda gogus agrisindan suphelendigim icin test yaptim normde adetten once test yapmam.

Allah razi olsun canim,icinden gecen tum hayirli dualar tez zamanda gerceklesir insallah.

Canim ben gogus agrisindan suphelenip yaptim cikti,ama bilemem test te yanlis olabilir,kanda baktirmadan emin olamiyor insan.
Eger senin de basina geldiyse kimyasal gecirmis olma ihtimalin var tabiki

Allah razı olsun canım benim Rabbim dualarını kabul etsin inşallah

Canım ne zaman başlıyorsunuz tam olarak? Ben bi ay sonra tam. Tabi eğer kist gitmişse ve dontor tamam derse. Ya bi de benm doktor demişti ki hsg den sonra 2 ay tedavi uygulanmaz. Niye böyle desi acaba bilgin var mı
Bilemiyorum canım. Ben de hsg çektirdim kimse birşey demedi. Anacım millet hsg den hemen sonra hamile kalır bize tedavi bile yok
Biz daha aşılama yapan doktora gitmedik. Üroloğumuz bi dr tavsiye etti ona gidicez nasipse. Benim bugun 11. Günüm yumurtlama günümde gidicem hem de bakim yumurtlama günümü doğru bilmiş miyim
bakalım dr. La konuşucaz önümüzdeki ay diye hayırlısı artık . Ben Ramazan ı atlayalım diyorum ama eşim beklemek istemiyor
Kist için şu macunu dene bakalım bi faydasını görürsün tatlım hayırlısıyla inş

Ne macunu kuzu, macun varsa bana da gönderin :)

İnşallah hepimiz güzel sonuçlar elde ederiz ya. Ramazanı es geçme bence. Rahmeti hürmetine olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…