ben de insta dan gördüm canım millete çok faydası dokunuyormuş arkadaşlara da söyledim, ne bileyim artık Allah şifayı nereden gönderecek bilmiyoruz sana yazarım özelden.Ne macunu kuzu, macun varsa bana da gönderin :)
ben de istemiyorum Ramazan da oruçlu olmadığım zamanlar kendimi kötü hissediyorum. bir de sonradan borçlarını tutmak gerekiyor tabi. Rabb'im hayırlısını versin inşAllahİnşallah hepimiz güzel sonuçlar elde ederiz ya. Ramazanı es geçme bence. Rahmeti hürmetine olur belki
Eki Görüntüle 1996441 Eki Görüntüle 1996442 Eki Görüntüle 1996444
CANLAAARR bugün Veysel karani hazretleri ne gittim, dileğim vardı kabul olmuştu gidip kuran okudum çikolata dağıttım. Orada yapılan dualar geri çevrilmiyor çok şükür.
Hepimiz için tek tek isimler ile dua ettim çok şükür Rabbim kabul etsin inşallah
Ayrıca ulucami ye gittim orada da yine VAV harfi var onun önünde hepimiz için dua ettim, içim çok huzurlu bugün çok rahatladım. Sınavım içinde çok dua ettim inşallah o da güzel geçecek
Canım büyük ihtimal varikosel tekrarlamış tır başlangıç aşamasıdır çümkü doktor bizede amelyat olsa tektarlıyada bilir dedibu arada kızlar size sormak istedigim birşey var eşim özel doktora gidiyordu ve doktor eşimden film istemiş zaten eşim bundan 7 yıl önce varikosel ameliyatı olmuş ve şimdide film sonucunda bilateral varikosel çıktı internetten araştırıyorum ama hala normal varikoselle arasındaki farkı anlayamadım aranızda bilgisi olan varmı ?
Aman ya yinemi ameliyat bi ton ilaç vermiş doktor daha sonucu görmeden bakalım sonuca ne diyecekCanım büyük ihtimal varikosel tekrarlamış tır başlangıç aşamasıdır çümkü doktor bizede amelyat olsa tektarlıyada bilir dedi
İnşallah önemli bişiy yok tur becanım Rabbim ne olur artık olsun bizimde bebişlerimiz bugün çok kötüyüm zaten bi boşluktayım sanki yaaAman ya yinemi ameliyat bi ton ilaç vermiş doktor daha sonucu görmeden bakalım sonuca ne diyecek
İnşallah önemli bişiy yok tur becanım Rabbim ne olur artık olsun bizimde bebişlerimiz bugün çok kötüyüm zaten bi boşluktayım sanki yaa
Hiç sorma ya her hamile gördüğümde gözden kaybolana kadar bakmaktan sıkıldım dün arkadaşıma gittim çok ısrar edince ikinciye hamile o kadar vurdum duymazki anlatamam ben neler neler yapıyorum o parmağını oynatmadan gebe kalıyor ya inşallah bu sene bizim senemizdir[/QUOTE
işte böyle olunca insan daha çok üzülüyo dimibuda bizim sınavımız sanırım ne yapalım Allah sevdiği kulunu imtihan edermiş
Allah kabul etsin canım. Allah razı olsun duaların içindeEki Görüntüle 1996441 Eki Görüntüle 1996442 Eki Görüntüle 1996444
CANLAAARR bugün Veysel karani hazretleri ne gittim, dileğim vardı kabul olmuştu gidip kuran okudum çikolata dağıttım. Orada yapılan dualar geri çevrilmiyor çok şükür.
Hepimiz için tek tek isimler ile dua ettim çok şükür Rabbim kabul etsin inşallah
Ayrıca ulucami ye gittim orada da yine VAV harfi var onun önünde hepimiz için dua ettim, içim çok huzurlu bugün çok rahatladım. Sınavım içinde çok dua ettim inşallah o da güzel geçecek
Gittiğim her yerde rol yapmaktan o kadar yoruldum ki biri bana allah sanada nasip etsin dediği an arkamı dönüyorum saniyeler içinde gözlerim doluyor hemen kendimi toparlayıp aman hayırlısıyla diyip geçiyorum belli etmemek için herkez de bi yorum şunu yap bunu yap gerçekten uzunca bi süre odaya kapatılmak istiyorumGörümcem hamile bayadir gitmiyorum her gittiğimde aynı şeyleri soruyorlar bebek niye yok bu ayda mı olmadı sanki benim elimde olan birşey.. dün akşam bize geldiler aglicaktim karnı kocaman olmuş mutfaktan içeri girmemeye çalıştım sürekli birşeylerle uğraştım Rabb'im isteyen herkesin dualarını kabul eder inş gerçekten çok büyük bir imtihandan geçiyoruz Allahım affetsin hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inş
ayyy kuzummm allah kabul etsin inşallahh gönlündekini hayırlı kılsınnn <3
Oh iyi yapmışsın canım, sus sus nereye kadar. Tepemize çıkacaklar utanmadan, almış ağzının payınıO gün kaynanama patladım dayanamayıp bana dönmüş sen annene çekmişsin annenin 3 yıl olmamış seninde olmuyor vitaminli şeyler ye abur cubur yeme neyse bu sene bekle de tüp bebek yaptıralım dedi sanki ben o onay verdikten sonra tüp bebek yaptircakmisim gibi tutamadım kendimi bunları bana değil oğluna söyle bende bi sorun yok oğlun yetersiz gittiğimiz her doktor bunu söylüyor oğlun vitamin alsın biraz oğlun vurdum duymaz olduğu sürece torununu goremeiceksin dedim rahatladım valla ne yalan söyleyim çıldırtıyor artık beni
Aminnn canım benim, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah,zaten sadece kendin için dua etmek olmaz herkes için dua etmek lazım ki dualar kabul olsun, ve inan çok huzur doldu içim, inşallah Rabbim de kabul ederAllah kabul etsin canım. Allah razı olsun duaların içinde
Bi ara hızımı alamamış olmalıyım ki bana açık giyme soğuk alırsın çocuğun tutmaz dedi ama amacı sırf ben o kıyafetleri giymeyeyim diye dedi bende döndüm bu bebek vahiyle inmicek oğlunun isteksizliği var tabi çocuk olmaz dedim valla zıvanadan çıkarttılar beni o dur budur bebek konusu açmıyor banaOh iyi yapmışsın canım, sus sus nereye kadar. Tepemize çıkacaklar utanmadan, almış ağzının payını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?