Benim kv artık çılkını çıkardı kızlar bıktım eşimi bile akşam ne yaptıysa artık ne dediyse onun yüzünden çok kötü kavga ettik bıktım benya çocuk felanda istemiycem ensonunda bitsede kurtulsam demeye başladım artık çok kötüyüm ya bu kadını Allah a havale ediyomO gün kaynanama patladım dayanamayıp bana dönmüş sen annene çekmişsin annenin 3 yıl olmamış seninde olmuyor vitaminli şeyler ye abur cubur yeme neyse bu sene bekle de tüp bebek yaptıralım dedi sanki ben o onay verdikten sonra tüp bebek yaptircakmisim gibi tutamadım kendimi bunları bana değil oğluna söyle bende bi sorun yok oğlun yetersiz gittiğimiz her doktor bunu söylüyor oğlun vitamin alsın biraz oğlun vurdum duymaz olduğu sürece torununu goremeiceksin dedim rahatladım valla ne yalan söyleyim çıldırtıyor artık beni
Ben artık kendi anladığı dilden yaklaşıyorum oğlu yokken her lafina bi cevap oğlu varken peki anneciğim sen daha tecrübelisin diyorum artık susmuyorum vallahi dişe diş göze göz bu saatten sonraBenim kv artık çılkını çıkardı kızlar bıktım eşimi bile akşam ne yaptıysa artık ne dediyse onun yüzünden çok kötü kavga ettik bıktım benya çocuk felanda istemiycem ensonunda bitsede kurtulsam demeye başladım artık çok kötüyüm ya bu kadını Allah a havale ediyom
bütün sinirini kusmussun kız kadına :) yakın tarihte çoluk çocuk soramaz artıkBi ara hızımı alamamış olmalıyım ki bana açık giyme soğuk alırsın çocuğun tutmaz dedi ama amacı sırf ben o kıyafetleri giymeyeyim diye dedi bende döndüm bu bebek vahiyle inmicek oğlunun isteksizliği var tabi çocuk olmaz dedim valla zıvanadan çıkarttılar beni o dur budur bebek konusu açmıyor bana
Oğluyla kocasına şikayet etmiş beni neymiş onla konuşmuyomuşum yüzgöz yapıyomuşum ya senle ne konuşa bilirimki felaket telalı gibi hep dedikodu milletin kötü dertleri ni anlatır yada şunun çocuğu olmamış kocası evlenmiş başka bi sohbet yok ne konuşucam senle yaaaa yada bana laf sokar bıktııımBen artık kendi anladığı dilden yaklaşıyorum oğlu yokken her lafina bi cevap oğlu varken peki anneciğim sen daha tecrübelisin diyorum artık susmuyorum vallahi dişe diş göze göz bu saatten sonra
Açmaz bi daha ama iyi yapmışsın, onlar alışkın hemen birini suçlamayaBi ara hızımı alamamış olmalıyım ki bana açık giyme soğuk alırsın çocuğun tutmaz dedi ama amacı sırf ben o kıyafetleri giymeyeyim diye dedi bende döndüm bu bebek vahiyle inmicek oğlunun isteksizliği var tabi çocuk olmaz dedim valla zıvanadan çıkarttılar beni o dur budur bebek konusu açmıyor bana
Sende bir çemkiriver kuzu bak noluyo :))Oğluyla kocasına şikayet etmiş beni neymiş onla konuşmuyomuşum yüzgöz yapıyomuşum ya senle ne konuşa bilirimki felaket telalı gibi hep dedikodu milletin kötü dertleri ni anlatır yada şunun çocuğu olmamış kocası evlenmiş başka bi sohbet yok ne konuşucam senle yaaaa yada bana laf sokar bıktııım
Ya nasıl çemkireyim ki ne anlar nede yapabilirim bide yapsamdahi beni en zayıf noktamdan vuru veriyo çocuğunda olmuyo felan filan offf bıktımSende bir çemkiriver kuzu bak noluyo :))
nasıl vicdansız insanlar var yahu göz göre göre yapılırmı bu Allahtan korkmuyorlar iyi yapmışsın cnm terbiyesiz vallaO gün kaynanama patladım dayanamayıp bana dönmüş sen annene çekmişsin annenin 3 yıl olmamış seninde olmuyor vitaminli şeyler ye abur cubur yeme neyse bu sene bekle de tüp bebek yaptıralım dedi sanki ben o onay verdikten sonra tüp bebek yaptircakmisim gibi tutamadım kendimi bunları bana değil oğluna söyle bende bi sorun yok oğlun yetersiz gittiğimiz her doktor bunu söylüyor oğlun vitamin alsın biraz oğlun vurdum duymaz olduğu sürece torununu goremeiceksin dedim rahatladım valla ne yalan söyleyim çıldırtıyor artık beni
Senin işin zor ben o konuda şanslıyım bende bi görümce var anasını telefonla bile zor arar eşim bazen iznliyken git annemin yanına oturun diyor e benim kendi annem şehir dışında ben de savunmamı yapıyorum evin kızı eve uğramıyor gelin niye gitsin diyorum beni biliyorsun canım ben senden başkasıyla sohbet edemem diyorum e kendi anama babama gitmedigimden de bana baskı kuramıyor git diyeYok kocamında alacağı olsun onun yüzünden benle tartıştıya nediyim ona Allah ından bulsun oda çok kötü küstüm inşallah dayanırım konuşmadan
Ya bazen tartışıyoruz eşimle kadının hosuna gidiyor vallanasıl vicdansız insanlar var yahu göz göre göre yapılırmı bu Allahtan korkmuyorlar iyi yapmışsın cnm terbiyesiz valla
Dün tartıştıkya farkında heralda okadar mutluki anlatamam gıcık ya nefret ediyom ondan bide kendini melek olarak görüyoYa bazen tartışıyoruz eşimle kadının hosuna gidiyor valla
Görümcem hamile bayadir gitmiyorum her gittiğimde aynı şeyleri soruyorlar bebek niye yok bu ayda mı olmadı sanki benim elimde olan birşey.. dün akşam bize geldiler aglicaktim karnı kocaman olmuş mutfaktan içeri girmemeye çalıştım sürekli birşeylerle uğraştım Rabb'im isteyen herkesin dualarını kabul eder inş gerçekten çok büyük bir imtihandan geçiyoruz Allahım affetsin hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inş
kuzum sabırlı ol inşallah belasını bulcakBenim kv artık çılkını çıkardı kızlar bıktım eşimi bile akşam ne yaptıysa artık ne dediyse onun yüzünden çok kötü kavga ettik bıktım benya çocuk felanda istemiycem ensonunda bitsede kurtulsam demeye başladım artık çok kötüyüm ya bu kadını Allah a havale ediyom
Şimdi ama görmemezlikten gelince nasıl zoruna gitmiş hemen yetiştirmiş , Allah onu da başka bir dertle sınar da nereden geldiğini şaşırırYa nasıl çemkireyim ki ne anlar nede yapabilirim bide yapsamdahi beni en zayıf noktamdan vuru veriyo çocuğunda olmuyo felan filan offf bıktım
Amin amin amin benim içim yanerken bide o sırtımı dayadığım eşimide üstüme salıyoya onu Allah a havele ediyomŞimdi ama görmemezlikten gelince nasıl zoruna gitmiş hemen yetiştirmiş , Allah onu da başka bir dertle sınar da nereden geldiğini şaşırır
Allah binlerce kez razı olsun senden canım Allah kalbine göre en hayırlısını versin inşAllahEki Görüntüle 1996441 Eki Görüntüle 1996442 Eki Görüntüle 1996444
CANLAAARR bugün Veysel karani hazretleri ne gittim, dileğim vardı kabul olmuştu gidip kuran okudum çikolata dağıttım. Orada yapılan dualar geri çevrilmiyor çok şükür.
Hepimiz için tek tek isimler ile dua ettim çok şükür Rabbim kabul etsin inşallah
Ayrıca ulucami ye gittim orada da yine VAV harfi var onun önünde hepimiz için dua ettim, içim çok huzurlu bugün çok rahatladım. Sınavım içinde çok dua ettim inşallah o da güzel geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?