2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Benim kv artık çılkını çıkardı kızlar bıktım eşimi bile akşam ne yaptıysa artık ne dediyse onun yüzünden çok kötü kavga ettik bıktım benya çocuk felanda istemiycem ensonunda bitsede kurtulsam demeye başladım artık çok kötüyüm ya bu kadını Allah a havale ediyom

Ben artık kendi anladığı dilden yaklaşıyorum oğlu yokken her lafina bi cevap oğlu varken peki anneciğim sen daha tecrübelisin diyorum artık susmuyorum vallahi dişe diş göze göz bu saatten sonra

bütün sinirini kusmussun kız kadına :) yakın tarihte çoluk çocuk soramaz artık

Ben artık kendi anladığı dilden yaklaşıyorum oğlu yokken her lafina bi cevap oğlu varken peki anneciğim sen daha tecrübelisin diyorum artık susmuyorum vallahi dişe diş göze göz bu saatten sonra
Oğluyla kocasına şikayet etmiş beni neymiş onla konuşmuyomuşum yüzgöz yapıyomuşum ya senle ne konuşa bilirimki felaket telalı gibi hep dedikodu milletin kötü dertleri ni anlatır yada şunun çocuğu olmamış kocası evlenmiş başka bi sohbet yok ne konuşucam senle yaaaa yada bana laf sokar bıktııım

Açmaz bi daha ama iyi yapmışsın, onlar alışkın hemen birini suçlamaya

Sende bir çemkiriver kuzu bak noluyo :))

Benim ki bi keresinde sende nasıl sorun çıkmıyor anlamadım demişti. bu ay kist oluştu bende kadın resmen sevindi.
ben takmamaya çalışıyorum artık alıştım duymuyorum dediklerini

Yok kocamında alacağı olsun onun yüzünden benle tartıştıya nediyim ona Allah ından bulsun oda çok kötü küstüm inşallah dayanırım konuşmadan

nasıl vicdansız insanlar var yahu göz göre göre yapılırmı bu Allahtan korkmuyorlar iyi yapmışsın cnm terbiyesiz valla

Yok kocamında alacağı olsun onun yüzünden benle tartıştıya nediyim ona Allah ından bulsun oda çok kötü küstüm inşallah dayanırım konuşmadan
Senin işin zor ben o konuda şanslıyım bende bi görümce var anasını telefonla bile zor arar eşim bazen iznliyken git annemin yanına oturun diyor e benim kendi annem şehir dışında ben de savunmamı yapıyorum evin kızı eve uğramıyor gelin niye gitsin diyorum beni biliyorsun canım ben senden başkasıyla sohbet edemem diyorum e kendi anama babama gitmedigimden de bana baskı kuramıyor git diye

Pdr_ci Aziz kızı Meltem niyetine okuyoruz canlarım Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
yassimin Ali kızı Yasemin

benimde eltim haftaya doğum yapıcak 9 aydır ne kadar üzüldüğümü bir ben bir Allah bilir onlar için çok seviniyorum ama kendim için çok üzülüyorum ((((((((((((((((((((((

kuzum sabırlı ol inşallah belasını bulcak

Ya nasıl çemkireyim ki ne anlar nede yapabilirim bide yapsamdahi beni en zayıf noktamdan vuru veriyo çocuğunda olmuyo felan filan offf bıktım
Şimdi ama görmemezlikten gelince nasıl zoruna gitmiş hemen yetiştirmiş , Allah onu da başka bir dertle sınar da nereden geldiğini şaşırır

Allah binlerce kez razı olsun senden canım Allah kalbine göre en hayırlısını versin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…