Kim kız o kendini bilmez hadsizAmin amin amin benim içim yanerken bide o sırtımı dayadığım eşimide üstüme salıyoya onu Allah a havele ediyom
Inşallah canım beni hayattan bezdirdiya sabır elbet oda birgün pişman olcak ama ben ondan nefret etcem ozamankuzum sabırlı ol inşallah belasını bulcak
Ayy kiyamam canim yaO gün kaynanama patladım dayanamayıp bana dönmüş sen annene çekmişsin annenin 3 yıl olmamış seninde olmuyor vitaminli şeyler ye abur cubur yeme neyse bu sene bekle de tüp bebek yaptıralım dedi sanki ben o onay verdikten sonra tüp bebek yaptircakmisim gibi tutamadım kendimi bunları bana değil oğluna söyle bende bi sorun yok oğlun yetersiz gittiğimiz her doktor bunu söylüyor oğlun vitamin alsın biraz oğlun vurdum duymaz olduğu sürece torununu goremeiceksin dedim rahatladım valla ne yalan söyleyim çıldırtıyor artık beni
kv dem kuzum bıktırdı beni yineKim kız o kendini bilmez hadsiz
Senin kayinvalide de bir tuhaf ya,Allah akil fikir vicdan versin,sonucta bizim elimizde olan bir sey degil yaniBenim kv artık çılkını çıkardı kızlar bıktım eşimi bile akşam ne yaptıysa artık ne dediyse onun yüzünden çok kötü kavga ettik bıktım benya çocuk felanda istemiycem ensonunda bitsede kurtulsam demeye başladım artık çok kötüyüm ya bu kadını Allah a havale ediyom
Canım Allah razı olsun senden. Ben de yaz gelsin de burada peygamberimizin mhrünü öpen sahabe var Nurdağında. Oraya gitmeye çalışayım dua edeyimEki Görüntüle 1996441 Eki Görüntüle 1996442 Eki Görüntüle 1996444
CANLAAARR bugün Veysel karani hazretleri ne gittim, dileğim vardı kabul olmuştu gidip kuran okudum çikolata dağıttım. Orada yapılan dualar geri çevrilmiyor çok şükür.
Hepimiz için tek tek isimler ile dua ettim çok şükür Rabbim kabul etsin inşallah
Ayrıca ulucami ye gittim orada da yine VAV harfi var onun önünde hepimiz için dua ettim, içim çok huzurlu bugün çok rahatladım. Sınavım içinde çok dua ettim inşallah o da güzel geçecek
İş olsun işte benim annem şehir dışında yaklaşık 2 yıldır görmüyorum o zaafimida biliyor ya napim bende böyle konuştukça üzülüyorum eşime haksızlık yapıyorum sorun bende olsa o benim arkamdan böyle konuşmazdı ama kaynanam bana öyle laflar ediyor ki komşuları buna gelinin tembel cıktı diyorlarmış ya bana bunu yetistirene kadar ağızlarının payını versene ne bana söylüyorsun dimiAyy kiyamam canim yayani hos bir muhabbet olmamis erkekler bizdwn daha etkileniyorlar bu surecten keske demeseydin ama kayinvalide de hak etmis,ne alaka annenin 3 sene cocugunun olmamasiyla senin durumunu,benim annem gider gitmez hamile kalmis ben bir senedir kalamadim bu bir kriter degil.
Heyy Allahimya ince giymekle bebek mi tutmazmis ilk defa duyuyorum.Bi ara hızımı alamamış olmalıyım ki bana açık giyme soğuk alırsın çocuğun tutmaz dedi ama amacı sırf ben o kıyafetleri giymeyeyim diye dedi bende döndüm bu bebek vahiyle inmicek oğlunun isteksizliği var tabi çocuk olmaz dedim valla zıvanadan çıkarttılar beni o dur budur bebek konusu açmıyor bana
Ayy tobe tobe ya valla istemsizce guldumya kendi kaynanamin elini opmem lazim hicbir sey demez bana.Benim ki bi keresinde sende nasıl sorun çıkmıyor anlamadım demişti. bu ay kist oluştu bende kadın resmen sevindi.
ben takmamaya çalışıyorum artık alıştım duymuyorum dediklerini
MİLLETİN AĞZINA O LAF VERİYO CANIM AMA SEN GELİNİNE BÖYLE ŞEYLER DERSEN MİLLET BAŞI BOŞ BULDU KONUŞMADAN DURUR MUİş olsun işte benim annem şehir dışında yaklaşık 2 yıldır görmüyorum o zaafimida biliyor ya napim bende böyle konuştukça üzülüyorum eşime haksızlık yapıyorum sorun bende olsa o benim arkamdan böyle konuşmazdı ama kaynanam bana öyle laflar ediyor ki komşuları buna gelinin tembel cıktı diyorlarmış ya bana bunu yetistirene kadar ağızlarının payını versene ne bana söylüyorsun dimi
Aynısı bana da oluyor. İnsanlar da birşey deme zorunluluğu hissediyor. Ama gözlerim doluyor engel olamıyorum. Bunu yazarlen bile gözlerim doluyor. Artıkne zaman gözlerim dolsa Elhamdülillah demeye başlıyorum güzel Allah ım hemen ferahlatıyor içimi. Derdi veren sabrı da verir inşAllah kuzular. O na sığının... bir tek O bizi anlarGittiğim her yerde rol yapmaktan o kadar yoruldum ki biri bana allah sanada nasip etsin dediği an arkamı dönüyorum saniyeler içinde gözlerim doluyor hemen kendimi toparlayıp aman hayırlısıyla diyip geçiyorum belli etmemek için herkez de bi yorum şunu yap bunu yap gerçekten uzunca bi süre odaya kapatılmak istiyorum
Amin ya senin yazdıklarını okudukça rahatlıyorum valla bak huzur doluyorum resmenKızlar üzülmeyin Allah sabredenlerle beraberdir Rabbim imtihan eder ama ihmal etmez Rabbim intikamını kul eli ile alırda farkına varmazlar bile kvdeleriniz
wagen esra011 hayallerinizi hep pozitif kurun oturuken kalkarken yatarken hayaller bile dua yerine geçiyor inanın ben tecrübe ettim aynı ne hayal ettim ise o oldu evlendiğim eşim sizler de hayrlısı ile her şeyin yoluna gireceğini anne olacağınızı hayal edin hayalleriniz dua dualarınız makbul olsun inşallah
ben bugün fırsat bulup başlayacağım inşAllah kızlar okur okumaz yazacağım. kusuruma bakmayın lütfenZeytin_yesili ilk 7 cüzü okudu
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
@umut-16 Ayşe Duygu ( iki isimde kendi ismi arkadaşımızın )
yassimin
B busra_brt Salih kızı Büşra
Başka okuyan var mı kızlar
Aynen öyle ama benim kocam o kadar anacik yapılı ki bazen bisey diyorum seçimini yap felan gibisine bana verdiği cevap şu kızlar bana seçim yaptırma her zaman annemi seçerim diyor anasının da maşallahı var oğlunun bagirsagini bile biliyor bi naz yapıyor evimin erkeği evimin erkeği tabi benimki salıyor kendini o an ne istese yaparMİLLETİN AĞZINA O LAF VERİYO CANIM AMA SEN GELİNİNE BÖYLE ŞEYLER DERSEN MİLLET BAŞI BOŞ BULDU KONUŞMADAN DURUR MU
Canım bölüşülmeden başlama okumaya başka yazan olmadı sanırım bu kadarız cüz okuyan kişi başı kaç cüz okunacak hesaplıyayımben bugün fırsat bulup başlayacağım inşAllah kızlar okur okumaz yazacağım. kusuruma bakmayın lütfen
Ay o kadın işte benim kafadan burunlarından fitil fitil getiririmarkadaşlar bakın etrafımızda her zaman böyle insanlar olabilir. onların size söylediği her laf sizin kesenize giren bir altındır, hele susarsanız o da diğeri, vadeli hesap gibi düşünün vadesi gelince o altınların hepsi sizin olur. yani ne kadar sabır o kadar mükafat
ayrıca akıllı olun kızlar o kadınlara veya insanlara her kimlerse ne söylerseniz söyleyin ha ben yanlış düşünüyormuşum bak demezler, o yüzden onlara gülümseyin ve cevap vermeyin ki o çok istediğiniz evlatlarınız da size mükafat olsun.
benim annem hep der ki evlendiğimde başıma gelenlere o kadar sabrettim ki Allah'ım evlatlarımı bana mükafat verdi der.
biz annemin bir lafını iki etmeyiz, çocukken annemin aman parası olmaz diye bakkalda etrafa bile bakmazdım, annem benim bir şeye baktığımı istediğimi zanneder diye. demem o ki onlar söylesin söylesin
söyledikçe keyiflenin
Allah onlara zamanı gelince uğraşacak kendi dertlerini de verir
ne olduklarını bile anlayamazlar.
ayrıca bir şey daha anlatayım size, bir tanıdığımız yıllar önce çok severek evlendi çocuğu olmadı vs. bir kaç yıl sonra kaynanası görümceleri ayırdılar bunları. ondan sonra aradan zaman geçti adam evlenmiş tabi. bizim tanıdığı bir kadın arıyor ve diyor ki, ben senin eski kocanın karısıyım, bunların sana yaptıklarını da öğrendim şimdi misliyle fitil fitil burunlarından getiriyorum sen içini ferah tut
bu günler bitecek kızlar Allah sabredenlerle beraberdir, meraklanmayın
Canım bölüşülmeden başlama okumaya başka yazan olmadı sanırım bu kadarız cüz okuyan kişi başı kaç cüz okunacak hesaplıyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?