2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ayy kiyamam canim ya yani hos bir muhabbet olmamis erkekler bizdwn daha etkileniyorlar bu surecten keske demeseydin ama kayinvalide de hak etmis,ne alaka annenin 3 sene cocugunun olmamasiyla senin durumunu,benim annem gider gitmez hamile kalmis ben bir senedir kalamadim bu bir kriter degil.

S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule niyetine Pdr_ci Aziz kızı Meltem niyetine 1'er tane meryem süresi okudum Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah Sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki aklı başında imanlı su gibi duru uzun ömrü olan salih saliha evlatlar ihsanetsin Mevlam amin

Senin kayinvalide de bir tuhaf ya,Allah akil fikir vicdan versin,sonucta bizim elimizde olan bir sey degil yani

Canım Allah razı olsun senden. Ben de yaz gelsin de burada peygamberimizin mhrünü öpen sahabe var Nurdağında. Oraya gitmeye çalışayım dua edeyim

İş olsun işte benim annem şehir dışında yaklaşık 2 yıldır görmüyorum o zaafimida biliyor ya napim bende böyle konuştukça üzülüyorum eşime haksızlık yapıyorum sorun bende olsa o benim arkamdan böyle konuşmazdı ama kaynanam bana öyle laflar ediyor ki komşuları buna gelinin tembel cıktı diyorlarmış ya bana bunu yetistirene kadar ağızlarının payını versene ne bana söylüyorsun dimi

Kızlar üzülmeyin Allah sabredenlerle beraberdir Rabbim imtihan eder ama ihmal etmez Rabbim intikamını kul eli ile alırda farkına varmazlar bile kvdeleriniz
wagen esra011 hayallerinizi hep pozitif kurun oturuken kalkarken yatarken hayaller bile dua yerine geçiyor inanın ben tecrübe ettim aynı ne hayal ettim ise o oldu evlendiğim eşim sizler de hayrlısı ile her şeyin yoluna gireceğini anne olacağınızı hayal edin hayalleriniz dua dualarınız makbul olsun inşallah

Heyy Allahimya ince giymekle bebek mi tutmazmis ilk defa duyuyorum.

MİLLETİN AĞZINA O LAF VERİYO CANIM AMA SEN GELİNİNE BÖYLE ŞEYLER DERSEN MİLLET BAŞI BOŞ BULDU KONUŞMADAN DURUR MU

Aynısı bana da oluyor. İnsanlar da birşey deme zorunluluğu hissediyor. Ama gözlerim doluyor engel olamıyorum. Bunu yazarlen bile gözlerim doluyor. Artıkne zaman gözlerim dolsa Elhamdülillah demeye başlıyorum güzel Allah ım hemen ferahlatıyor içimi. Derdi veren sabrı da verir inşAllah kuzular. O na sığının... bir tek O bizi anlar

Amin ya senin yazdıklarını okudukça rahatlıyorum valla bak huzur doluyorum resmen

MİLLETİN AĞZINA O LAF VERİYO CANIM AMA SEN GELİNİNE BÖYLE ŞEYLER DERSEN MİLLET BAŞI BOŞ BULDU KONUŞMADAN DURUR MU
Aynen öyle ama benim kocam o kadar anacik yapılı ki bazen bisey diyorum seçimini yap felan gibisine bana verdiği cevap şu kızlar bana seçim yaptırma her zaman annemi seçerim diyor anasının da maşallahı var oğlunun bagirsagini bile biliyor bi naz yapıyor evimin erkeği evimin erkeği tabi benimki salıyor kendini o an ne istese yapar

arkadaşlar bakın etrafımızda her zaman böyle insanlar olabilir. onların size söylediği her laf sizin kesenize giren bir altındır, hele susarsanız o da diğeri, vadeli hesap gibi düşünün vadesi gelince o altınların hepsi sizin olur. yani ne kadar sabır o kadar mükafat
ayrıca akıllı olun kızlar o kadınlara veya insanlara her kimlerse ne söylerseniz söyleyin ha ben yanlış düşünüyormuşum bak demezler, o yüzden onlara gülümseyin ve cevap vermeyin ki o çok istediğiniz evlatlarınız da size mükafat olsun.
benim annem hep der ki evlendiğimde başıma gelenlere o kadar sabrettim ki Allah'ım evlatlarımı bana mükafat verdi der.
biz annemin bir lafını iki etmeyiz, çocukken annemin aman parası olmaz diye bakkalda etrafa bile bakmazdım, annem benim bir şeye baktığımı istediğimi zanneder diye. demem o ki onlar söylesin söylesin
söyledikçe keyiflenin
Allah onlara zamanı gelince uğraşacak kendi dertlerini de verir
ne olduklarını bile anlayamazlar.

ayrıca bir şey daha anlatayım size, bir tanıdığımız yıllar önce çok severek evlendi çocuğu olmadı vs. bir kaç yıl sonra kaynanası görümceleri ayırdılar bunları. ondan sonra aradan zaman geçti adam evlenmiş tabi. bizim tanıdığı bir kadın arıyor ve diyor ki, ben senin eski kocanın karısıyım, bunların sana yaptıklarını da öğrendim şimdi misliyle fitil fitil burunlarından getiriyorum sen içini ferah tut

bu günler bitecek kızlar Allah sabredenlerle beraberdir, meraklanmayın

ben bugün fırsat bulup başlayacağım inşAllah kızlar okur okumaz yazacağım. kusuruma bakmayın lütfen
Canım bölüşülmeden başlama okumaya başka yazan olmadı sanırım bu kadarız cüz okuyan kişi başı kaç cüz okunacak hesaplıyayım

Ay o kadın işte benim kafadan burunlarından fitil fitil getiririm

Canım bölüşülmeden başlama okumaya başka yazan olmadı sanırım bu kadarız cüz okuyan kişi başı kaç cüz okunacak hesaplıyayım
Zeytin_yesili canım arkadaşlar bana da okumuş Meryem süresini bende gerilere döndüm karıştırdım kime okuyacagimi eğer kabul edersen bugünkü arkadaştan baslim günde 2 kez okuyup listenin başında ki arkadaslarida bitirmiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…