2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Zeytin_yesili ilk 7 cüzü okudu
wagen Türkan kızı Şeyma 8-9-10 cüzler
masal3487 Nevzat kızı Özgün 11-12-13 cüzler
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 14-15-16 cüzler
@nergismor Hüseyin kızı Saliha 17-18-19 cüzler
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isimde kendi ismi arkadaşımızın ) 20-21-22 cüzler
yassimin 23-24-25 cüzler
B busra_brt Salih kızı Büşra 26-27-28 cüzler
Kızlar iki cüz kaldı 4 kişi arasında yarım cüz paylaşır mısınız yoksa 2 kişi 1'er cüz mü okursunuz ?

Canım ister şimdi oku ister Ramazan da tesbih yanına oku benim gördüğüm bi hilalcikk oğuz kızı gökçe okudu

Ay o kadın işte benim kafadan burunlarından fitil fitil getiririm
Canım benim yassimin in dediklerine katılıyorum. Sen onlara karşı ne kadar ymursamaz ve takmaz olursan onların o kadar zoruna gider. Bak Furkan Suresi 63. Ayeti aklıma getirdin: Rahmanın has kulları, onlar yeryüzünde alçak gönüllü olarak yürürler ve ne zaman kötü niyetli dar kafalı kimseler, kendilerine laf atacak olsa, sadece “Selam!” derler geçerler. bak Rabbimiz bize böyle bir durumda bile yol gösteriyor. Belki o anda içini boşaltmak istiyırsun haklı olarak, ben de senin gibi lafı ağzımda tutamam hiç, ama asıl yapmamız gereken şey bu ayetteki gibi. Sen bozma moralini. Bak bunca duanın hürmetine olacak inşallah. Ha olmazsa da mal sahibi mülk sahibi Allah tır, belki cennette peygamberlere komşu eyler bizi de kucaklarınıza o vakit bebeler verir. Orada gideririz hasretinizi.

KUZUM BN OKURUM İSTERSEN YADA 30 U ALAYIM FARK ETMEZ

Hidayet kizi deniz ve halim kizi elif niyetine meryem suresi okudum rabbim kabul etsin tez zamanda hayirli evlatlar versin insallah

Allah razı olsun bak ne güzel bir ayet hatırlattın bizlere...
evet cevap verirsek kendimizi o an için rahatlatırız, ama dertlerimiz bitmez.
cevap vermezsek karşımızdaki daha da alevlenir, ama Rabb imiz bilir ki kulu O'nun rızası için susar.
Sabrederken de hep içinizden Allah sabredenlerle beraberdir ayetini geçirin kızlar.
sustuklarınız ibadet olsun sevap yazılsın
Allah o anda sizinle beraber bunu ta kalbinizin en derinlerinde hissedin.
o en sinir olduğunuz anda sustuğunuzda sabrettiğinizde O sizinle, bakın yanınızda veya arkanızda değil, sizinle birlikte...
olmadı biz ne güne duruyoruz birlikteyiz kuzular
mesafeler engel değil, güzel dua en uzun mesafeleri bile aşar
Allah dualarımızı tez zamanda kabul eylesin hepimizin yuvalarını mutlu mesut etsin, eşlerimizle muhabbetimizi artırsın, hayırlı sağlıklı bebişlerimizi nasip etsin, onları sağlıkla hayırla Allah, peygamber sevgisiyle büyütüp mutlulukla hayırla mürüvvetlerini görmeyi de nasip etsin inşAllah

Kızlar bana bi akıl veriya neyapcam ben şimdi şimdi biz adamla dün akşam tartıştık ben küstümya aslada af etmiycem ama bu gün yada yarın kesin yumurtlama günüm nepcam şimdi ilişkisizde çocuk olmaz offf bu ay çöpe gitsinde istemiyorum

Canim kotu denk gelmis ya ne yapsanki esinin gonlunu almak gibi bir girisimi olursa uzatma sende ama ozur dilemezse sen alttan almalisin ozaman.

Canim kotu denk gelmis ya ne yapsanki esinin gonlunu almak gibi bir girisimi olursa uzatma sende ama ozur dilemezse sen alttan almalisin ozaman.
Offf ayda yılda bi tirp yapayım dedim oda kursağımda kaldı o özür dilermi acaba bugün olay sıcakken biraz zor offf ne güzel hayatya kalbi kırılan ben nazyapamayan yineben

Offf ayda yılda bi tirp yapayım dedim oda kursağımda kaldı o özür dilermi acaba bugün olay sıcakken biraz zor offf ne güzel hayatya kalbi kırılan ben nazyapamayan yineben
Ayy kiyamam ya valla haklisin,benimde gecen ay basima geldi tartistik bayagi birbirimize sesimizi yukselttik yataga girene kadar tam yatacakken baktim onda tik yok ben "hadii kalk birlikte olmamiz lazim dedim" ne yapalim askta gurur olmaz bosuna dememisler

ateşkes yap canım :)
benim de başıma geliyor bu durum... bu zamanlar her iki taraf için de gergin zamanlar herkesin üstünde baskı oluyor.
giy en iç gıcıklayıcı kıyafetlerini sonra da kocana konuşmak istediğini çocuk istiyorsanız bu tarz durumlarda ateşkes yapmanız gerektiğini söyle, daha sonra konuşarak bu durumu halledebilirsiniz
dünya zamanı kısıtlı kavga ederek mi yoksa çocuk severek mi geçirmek istiyorsunuz.
gurur karın da doyurmaz mutlu da etmez unutma
elbette her söylediğini sineye çek demiyorum ama konuşmadan da birbirinizi anlayamazsınız...
erkekler çocuk gibi biraz huyuna gidicen sonra gerektiğinde de ağırlığını koyucan
zaman huyuna gitme zamanı, bu günleri kaçırma, Allah tan yardım iste hallolur herşey O'nun izniyle

Ahahahh Allahım ya sıkıntının tatlılığına bak kız ben kendi adıma diyeyim öyle durumlarda barışmam hiç. Ama laf arasında tartışırken derim ki al bak yumurtlama günüm de böyle tartışmayla geçti, bekle olur bizim çocuğumuz falan. Zaten bizimki hep alttan aldığı için kendi gelir sıtnaşır. Bende yapıştırırım iki tane maksat yüreğim soğusun. İş bittikten sonra da kıçımı döner yatarım Sen de o tarz şeyler söyle vicdan yapsın. İşin bittikten sonra da seni kullandım deyip kıçını dön yat. Ay ne kötüyüm

kız kahkaha attım kusura bakma ya gavganız için üzüldüm ama çok kötüya anlaşılan bu gece bende senin gibi yapcam

Aynen ne yapalım yi olan bana oldu

Normalde bende öyle yapıyomda ama busefer yapmıycam dedim kendime anlaşılan yapcam ayrıca ben yaptıktan sonra biton laf söylüyom çıt çıkarmaz ama ilişki olmadan söylesem karşılık verir haspam yine galip gelen o oldu offf bebeğim bak gör senin için nelere katlanıyom sende gel artık valla yemin etmişim çocuğum olsun bana çıtını çıkarır çıkarmaz haftalarca konuş muycam nasıl olsa artık ihtiyacımda yok ohbe

Deme kız öyle mendil kuruyana kadar küslük ilk sen konuş sırnaş sevabı sen kap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…