- 3 Haziran 2016
- 715
- 985
- 103
- 42
saolsun süperdir benimki. ama ilginçtir kendi laf eder durur başkası sordumu lafı agzına tıkar. gelinin çocuk yokmu daha dedilermi çalışıyo borçları var bi sürü sayarAyy tobe tobe ya valla istemsizce guldumya kendi kaynanamin elini opmem lazim hicbir sey demez bana.
saol canım Allah razı olsunS SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule niyetinePdr_ci Aziz kızı Meltem niyetine 1'er tane meryem süresi okudum Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah Sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki aklı başında imanlı su gibi duru uzun ömrü olan salih saliha evlatlar ihsanetsin Mevlam amin
Deme kız öyle mendil kuruyana kadar küslük ilk sen konuş sırnaş sevabı sen kap
Yerden göğe kadar haklısın canım yapmaması gerekeni yaptı tutuyo bazen adamların dangalaklıkları hiç büyümüyolar maalesef inşallah Rabbim kayınvalidene merhamet ihsan etsin körleşmiş vicdanı dile gelsin@
Kuzum neyapayım ya çok kırdı kalbimi hemde hiç suçum yok ken helede annesi için benle tartışması çok koydu bana
Amin Amin aslında asla ben haklıyken ondan taraf olmazdı yada bukadar sert çıkmazdı ama bu sefer bilmiyom günahı boynuna artık bi görsen kv okadar mutluki ama ben buğün şunu çok iyi anladım kadın resmen kıakanıyo bizim evliliğimizi canım ya yok böyle bişiy ya ben oğlum mutlu olsundiye ne gerekirse yaparım ama bu bi tuaf normalde eşimi hiç sevmez kv farkındaya onun tarafında olduğunun sabah tandı sahye bi sevgi sergiliyo oğlu na anlatama m bizim safta hemen yumuşamış aslında oda çok iyi bilir anasını onu sevmediğini aman banane bana karışmasınlarda ne halleri varsa görsünler biri dengesizdi eskiden şimdi ikiside aynıYerden göğe kadar haklısın canım yapmaması gerekeni yaptı tutuyo bazen adamların dangalaklıkları hiç büyümüyolar maalesef inşallah Rabbim kayınvalidene merhamet ihsan etsin körleşmiş vicdanı dile gelsin
Tm canlar cuzlerimi aldım kabul ettim Allah kabul etsinZeytin_yesili ilk 7 cüzü okudu
wagen Türkan kızı Şeyma 8-9-10 cüzler
masal3487 Nevzat kızı Özgün 11-12-13 cüzler
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 14-15-16 cüzler
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha 17-18-19 cüzler
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isimde kendi ismi arkadaşımızın ) 20-21-22 cüzler
yassimin 23-24-25 cüzler
B busra_brt Salih kızı Büşra 26-27-28 cüzler
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe 29-30 cüzler
Tamam canım cüzlerimi not ettim. Okuyup bitirince bildirrrim . Bir kaç gün müsade banaZeytin_yesili ilk 7 cüzü okudu
wagen Türkan kızı Şeyma 8-9-10 cüzler
masal3487 Nevzat kızı Özgün 11-12-13 cüzler
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 14-15-16 cüzler
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha 17-18-19 cüzler
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isimde kendi ismi arkadaşımızın ) 20-21-22 cüzler
yassimin 23-24-25 cüzler
B busra_brt Salih kızı Büşra 26-27-28 cüzler
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe 29-30 cüzler
Canım kadir gecesine kadar vakti var ben daha önce başlamıştım o yüzden okuduklarımı hediye ettimTamam canım cüzlerimi not ettim. Okuyup bitirince bildirrrim . Bir kaç gün müsade bana
Allah razı olsun canım ağzına sağlık Rabbim ne duan varsa kabul etsin inşallahwagen niyetine 645 tefriceye yi bitirdim canım Zeytin_yesili
Allah tez vakitte evlat sahibi yapsın . Amin Ecmain
Allah razı olsun kuzum sana istiyen herkesede hayırlı uzun ömürlü sağlıklı evlatlar versin inşallahTürkan kızı Şeymawagen için Meryem suresini okudum Allah kabul eder inşAllah tez zamanda bebişine hayırla sağlıkla kavuşur. Allah salih saliha evlat versin
Diğerlerini de sırayla okuyacağım kızlar... yavaş okuyorum bir de bu sıralar yoğunum ama hepsini okuyacağım nasipse...
senden de Allah razı olsun kuzumAllah razı olsun canım ağzına sağlık Rabbim ne duan varsa kabul etsin inşallah
ok canım. Allah kabul etsinCanım kadir gecesine kadar vakti var ben daha önce başlamıştım o yüzden okuduklarımı hediye ettim
bebiş için alttan da alıcan üsten de alıcan ..başka çare yok tatlım.gururu bir yana bırak . sonra çıkarırsın acısını.azcık yüzsüz olma zamanı.Offf ayda yılda bi tirp yapayım dedim oda kursağımda kaldı o özür dilermi acaba bugün olay sıcakken biraz zor offf ne güzel hayatya kalbi kırılan ben nazyapamayan yineben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?