2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ayy tobe tobe ya valla istemsizce guldumya kendi kaynanamin elini opmem lazim hicbir sey demez bana.
saolsun süperdir benimki. ama ilginçtir kendi laf eder durur başkası sordumu lafı agzına tıkar. gelinin çocuk yokmu daha dedilermi çalışıyo borçları var bi sürü sayar

saol canım Allah razı olsun

@

Kuzum neyapayım ya çok kırdı kalbimi hemde hiç suçum yok ken helede annesi için benle tartışması çok koydu bana
Yerden göğe kadar haklısın canım yapmaması gerekeni yaptı tutuyo bazen adamların dangalaklıkları hiç büyümüyolar maalesef inşallah Rabbim kayınvalidene merhamet ihsan etsin körleşmiş vicdanı dile gelsin

Amin Amin aslında asla ben haklıyken ondan taraf olmazdı yada bukadar sert çıkmazdı ama bu sefer bilmiyom günahı boynuna artık bi görsen kv okadar mutluki ama ben buğün şunu çok iyi anladım kadın resmen kıakanıyo bizim evliliğimizi canım ya yok böyle bişiy ya ben oğlum mutlu olsundiye ne gerekirse yaparım ama bu bi tuaf normalde eşimi hiç sevmez kv farkındaya onun tarafında olduğunun sabah tandı sahye bi sevgi sergiliyo oğlu na anlatama m bizim safta hemen yumuşamış aslında oda çok iyi bilir anasını onu sevmediğini aman banane bana karışmasınlarda ne halleri varsa görsünler biri dengesizdi eskiden şimdi ikiside aynı

Tm canlar cuzlerimi aldım kabul ettim Allah kabul etsin

Akşamı şerifleriniz hayr olsun hatunlar netim bitti giremiyorum esiminde çok az telefonuda sorunlu girmek çok zor oluyor ama listeyi takip ediyorum arkadaşlara okuyorum S SUDESUDE09 Pdr_ci okudum Allah kabul etsin Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli ahlaklı vatanına milletine dinine faydalı imanlı kuranli Salih ve Saliha evlat lar versin bağışlama duamizi da henüz yapmadım en kısa zamanda yapmaya calisicam nolur kusuruma bakmayın bu ara temizlik işlerine var ramazan öncesi hakkınızı helal edin

Tamam canım cüzlerimi not ettim. Okuyup bitirince bildirrrim . Bir kaç gün müsade bana

Türkan kızı Şeyma wagen için Meryem suresini okudum Allah kabul eder inşAllah tez zamanda bebişine hayırla sağlıkla kavuşur. Allah salih saliha evlat versin
Diğerlerini de sırayla okuyacağım kızlar... yavaş okuyorum bir de bu sıralar yoğunum ama hepsini okuyacağım nasipse...

Allah razı olsun kuzum sana istiyen herkesede hayırlı uzun ömürlü sağlıklı evlatlar versin inşallah

Offf ayda yılda bi tirp yapayım dedim oda kursağımda kaldı o özür dilermi acaba bugün olay sıcakken biraz zor offf ne güzel hayatya kalbi kırılan ben nazyapamayan yineben
bebiş için alttan da alıcan üsten de alıcan ..başka çare yok tatlım.gururu bir yana bırak . sonra çıkarırsın acısını.azcık yüzsüz olma zamanı.

esra011 Necati kızı Esra niyetine okuyoruz canlarım Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
yassimin Ali kızı Yasemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…