2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

B busra_brt Salih kızı büşra için Meryem süresi okudum. Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah, kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın kuzum benim

Zeytin_yesili

Ama sayi onemli ya bunda ya ben not almistim biyere dalginlikla yanlis yazmisim galiba.bi haftadir hastalik kosturmaca.Ben wagen icin bastan 4444 tane okutayim.bozmusum sayiyi.arkadaslarima dagitip onun niyetine okutayim.wagen canim ben cok ozur dilerim.senin icin tekrar dagitayim ben canim.

Ayyy canımya ne özürü asıl sen hakkını helalet ya benim için bidaha okuycan çok üzüldüm ben ya hakkını helal et canım benim ya yapamıyosanda önemi yok ne yapalım nasib değilmiş

esra011 Necati kızı Esra umut-16 Ayşe Duygu @nergismor Hüseyin kızı Saliha hilalcikk Oğuz kızı Gökçe niyetine 1'er tane meryem süresi okudum Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı itaatkar sözündeb dışarı çıkmayan anaya babaya vatana hayrlı akıllı uslu zeki su gibi duru uzun ömrü olan ahlaklı imanlı kendi katından temiz evlatlar ihsan etsin Mevlam inşallah Amin

Kızlar bizimki ben küsüm diye yer ayırtmış bikaç gün kafa dağıtmaya gitcez birazdan yola çıkarız termallerede gitcez dua edin ne olur Rabbim bu kapıda şifamı versin inşallah inşallah işeyara ve bebişim gelir Zeytin_yesili kuzum ben Pdr_ci ye kadar okumuştum gelir gelmez okumaya devam etcem hatta okuya bilirsem ordada okur yazarım

SALAT-I TEFRİCİYYE LİSTESİ
@masal3487 Nevzat kızı Özgün niyetine okuyoruz canlarım
@wagen Türkan kızı Şeyma
@masal3487 Nevzat kızı Özgün
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
@umut-16 Ayşe Duygu
@Saman Alevi Ömer kızı Elif

Ayyy canımya ne özürü asıl sen hakkını helalet ya benim için bidaha okuycan çok üzüldüm ben ya hakkını helal et canım benim ya yapamıyosanda önemi yok ne yapalım nasib değilmiş
Ben kendi arkadaslarima dagitip okururum inşallah onu.Ya gercekten cok özür dilerim.ben o kadar hastaydim ve yorgundum ki.sanirim dalginliktan oldu.bi haftadir giremedim bile topige.dagitip okuturum kendim de okurum.azil sen hakkini helal et canim.cok uzgunum.

Kizlar tefrice adetliyken okunuyor diye biliyorum ben ama bi arkadas abdestli olmak lazim demisti.nasil okuyoruz ben adet olucam da okuyamiyosak adetliyken beni yeni listeye yazmayin çünkü geldi gelecek adetim.okuyabilitorsam devam ederim.

Kizlar tefrice adetliyken okunuyor diye biliyorum ben ama bi arkadas abdestli olmak lazim demisti.nasil okuyoruz ben adet olucam da okuyamiyosak adetliyken beni yeni listeye yazmayin çünkü geldi gelecek adetim.okuyabilitorsam devam ederim.
Salat-ı tefriciyye adetli iken okunuyo canım salevat olduğu için iç çamaşırını değişip abdest alarakta okuyabilirsin hiç bir mahsuru yok

Kafanı dinle canım hiçbirşey düşünme iyi eğlenceler

toplamda 7 kişiyiz 635x6=3810 kalanı da yani 634 ü de niyetine okuduğumuz kişi okumalı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…