2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

İçinizde en vahim durumda olan benim galiba kızlar
Bursadayım. 31 yaşındayım. 7 yıllık evliyim, altı yıldır istiyorum ama hiç hamile kalamadım, yumurta tembelliği varmış. Kullanmadığım bitki kalmadı. Klomen tedavisi uygulandı yumurta takibi yaptırdım olmadı. Şuan sadece dua ediyorum ve bekliyorum çünkü doktor hastane beni çok geriyor ve strese sokuyor kendimi çok yıpratıyorum

Allah yardımcımız olsun

Sağol ablacın allah razı olsun rabbim hepimizinkini kabul etsin inşallah aablacım diyorum yanlış aanlama olur mu saygıdan aramızda 10 yaş var o yüzden
Amin canım Rabbim cümlemizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah

Canım Rabbim sabrını artırsın ecrini mukafatını tez vakitte ikiz bebekle versin inşallah seni çok iyi anlıyorum 7,5 ayın 5 ayı drlar da geçti benim de yalovası bursası fakültesi kalmadı bıktım dr gitmeye

Aynen canım artık doktora gitmek istemiyorum Allah'ıma sığındım verecek olan O, Rabbim sizin dualarınız sayesinde belki nasip eder. Belki benim dualarım sadece yetmiyordur bir yandan hem yaşımı sorun ediyorum üstüne birde evlilik yılı uzadıkça insanlar sürekli sormaya başlıyor. Cevap vermiyorum bu sefer olmuyorsa tüp bebek yaptırsana diyorlar daha çok üzülüyorum sanki ben bilmiyorum ne yapmam gerektiğini gibi artık biraz da olsa kafamı dağıtayım dedim birde kpss ye hazırlanıyorum bir yandan da ders çalışıyorum. Bakalım hayırlısı Allahtan Rabbim çok büyük

Ah o etraf baskısı yok mu niye işlerine vazife olmayan işlere karışırlar bilmem müslümanız elhamdülillah herkes biliyo her şey Rabbimden diye ama işte bebek yok mu yaşın geçiyo doğur bi tane her kafadan her ağızdan bir sürü laf akıl verme ben kimseye bebek falan sormam beni ne ilgilendirir ki bizi de rahat bıraksalar Rabbim inşallah tez zaman da ihsan eder anne olmayı canım

Canım imkanım olsa beni hiç tanımayan insanların olduğu yerlere gideceğim. Artık insan içine çıkmak istemiyorum sanki hemen biri bişey soracak diye beklemekten bunaldım. Kimsenin üzerine vazife değil ama insanlar karışmayı çok seviyor hatta bi ara ayrılmayı bile düşünmüştüm hani bekar olursam kimse sormaz diye benim canım yandığı için bende hiç kimseyi bu konuda soru yağmuruna tutamam ima bile etmem çünkü bilirim nasıl can acıtıcı birşey olduğunu ama yaşamayana yalan geliyo hissedemiyor

Seni o kadar iyi anlıyorum ki kuzum ben nişanlıyken arkadaşımın annesi direk lafı dolandırmadan sordu çocuğun olmazsa ne yaparsın diye eşinden kaynaklı olmasa boşanır mısın dedi kardeşinin eşi hamile kalsa evlatlık alır mısın dedi artık ziline bile basmıyorum anneme gidince arkadaşımı arıyorum annemdeyim gel çay içelim diye çok kötü bi şey 25 yıldır altlı üstlü oturduğun yarı evinde büyüdüğün artık anne gibi gördüğün birinden bunları duymak

Rabbim bizi okunan ezanlar yüzü suyu hürmetine bu kadar kötü kalpli insanlardan korusun canım benim, yüreklerine merhamet versin. Karşımıza geldiklerinde Rabbim aklına getirmesin bunları söylemeyi

Allahım bu mübarek günlerde bize de nasip etsin inşallah evlat sahibi olmayı da o konuşan diller konuşamasın

bence üzmeyelim kendimizi başkaları için boş vereli ama elde deği kv diyoki bi akrabalarının çocuğu 20 yıldır olmuyomuş geçen bana anlatıyo eee dedim kız artık 45 yaşlarındaymış ee ama proklem kızda yok kocasında diyo nerden biliyon dedim kızda olsa kocası evlenirdi neyse bişiydemedim bu bana sırtpırt bunu anlatıp kocası evlenirdi diyo sonra düşündüm megerbana laf sokuyomuş çümkü eşimde proklem yok bende proklem neyse Allah ın işya bidaha bahsettin anne senne demek istiyon dedim şimdi sorun bende o evlencekmi hahaha kahkaha patlatıp sende herşeyi üzerine alıuon diyo ha bide ilk başta doktorlar bana sende bişiy yok dedi eşinde varikosel var dedi neyse bana zırtpırt diyoki eşinde proklem olduğunu kimseye söyleme sonra bende proklem çıkınca bi baktım bütün mahalle akrabalar sorunumu benden önce öğrenmişler şimdi benneyapayım arkadaş olsa konuşma akrabam olsa gitme ama bu heran yanımda boş ver diyip ALLAH a bırakıyom ALLAH isla etsin nediyim

Anacimm sen de de ne kaynana varmis kiz Allah yardimcin olsun,bence sen fazlasiyla ozelini anlatiyorsun,kimseye ozelinizi anlatmak zorunda degolsiniz ki,mesela benim kv bilmez kimde sorun ne zamandir istiyoruz cesaret edemez sormaya yani.

Amin canım inşallah Rabbim habibullahın hürmetine isteyipte verdiklerinin hürmetine silsile-i aliyye büyükleri hürmetine dualarını makbul ve kabul etsin inşallah amin

Rabbim kalpleri karamış merhametleri elinden alınmış vicdanları sağırlaşmış insanlardan muhafaza etsin iğne çuvaldız meselesini akıllarına gelsin inşallah kv kendi kızının başında olsa ne yapacak kızına dönüpte kocan da sorun olsa senden ayrılmaz ama sende sorun olsa kocan evlenir mi dicek töbe Ya Rabbi gelde elden ayaktan düşünce bak insana insan lazım her zaman soğutmayacan kendini kimseden ki nazın geçsin

Anacimm sen de de ne kaynana varmis kiz Allah yardimcin olsun,bence sen fazlasiyla ozelini anlatiyorsun,kimseye ozelinizi anlatmak zorunda degolsiniz ki,mesela benim kv bilmez kimde sorun ne zamandir istiyoruz cesaret edemez sormaya yani.
aslında evet doğru söylüyon en büyük hata bende ama aalındabenimde auçum yok çümkü daha ben nişanlıykan sormaya başladı bende çocuk seviyom hemen olur dedim bide nişanlıyken o kadar iyiydiki anlatamam evlendim sanki kadına kuma geldi anladım valla ablacım şimdide altlı üslü olumca ister istemez öğreniyo herşiyi aslında uyandım ama geç oldu galiba

M Meyra_naz doğan kızı Ayşe için Yasini Şerif, esmaül hüsna ve başka dualarda okudum Rabbim kabul etsin inşallah Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah kucağın boş kalmasın

ya okadarlaf sokar minnet etmem boş ver annedir büyüğümdür derim ama bide şulafı bitiriyo beni sen çok şaslısın ben çok iyi bi kaynanayım der durur bende busefer hep kendimi auçlarım doğru mu söylüyo acaba diye banim annemde kaynana ama hiç karışmaz gelinlereya bane der evliği yurutemiyolarsa evlenmesinlerder gerekirse nasiat eder ama

Amin canım inşallah.. Allah'ım razı olsun senden Rabb'im hicbirimizin kucağını boş bırakmasın inş..

Kuzular bi şey sorucam hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı 2 defa transvajinal çekildim birinde 11 mm çikolata kisti çıktı ikincisinde hiç bir şey çıkmadı tertemizdi fakülte de muayene eden dr çıplak gözle ön tanı olarak c56 over malign neoplazmı yazmış kağıda transvajinal istedi tekrardan nete baktım kanser tümörü yazıyo böyle bi şey olsa usg kağıdına acil diye not düşmesi gerekmezmiydi haziran 6 ya gün verdiler kanser tümörü ise 3 ayda geç kalınmış olmaz mı sinirlerim zıpladı uyudum uyandım bunları düşündüm hep

ne güzel bursalı 2 arkadaşım varmış bende bursa danım 24 yaşındayım 4 yıldır evliyiz eşim askerden haziran ayında geldi eylül ayından beri bizde istiyoruz ama henüz bişey yok bi kimyasal yaşamış olabilirim testte 3 4 gün pozitif çıktı kanda çıkmadı Allahım inşallah dualarımızı duyar bende çok yıldım çevre baskısından önüne gelen soruyor olmuyo bizim elimizde değil ne yapalım diyesim orda parçalayasım gelio ama malesef kısmet deyip geçmeye çalışıyorum sonra evde ağla zırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…