635 canımSayi 645 degil mi yine yanlis okumayayim.
Tamam ben 635 okuyorum inşallah.635 canım
Amin canımKizlar bende istiyorum evlat sahibi olmak insallah.Rabbim cumlemize hayirli.saglikli evlatlar verir. Bu arada kuran okumasini biliyorum kimin icin okuyayim
Hoş geldin canım aramıza inşallah Rabbim mübarek 3 ayların ve cuma günü hürmetine habibi hürmetine tez vakitte sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı itaatkar sözünden dışarı çıkmayan akıllı uslu zeki su gibi ömrü olan ahlaklı edepli imanlı evlatlar ihsan etsin inşallahKizlar bende istiyorum evlat sahibi olmak insallah.Rabbim cumlemize hayirli.saglikli evlatlar verir. Bu arada kuran okumasini biliyorum kimin icin okuyayim
Kuzum listemiz var hepimiz bir gün bir kişiye okuyoruz şu an listenin sonlarındayız istersen liste başından başlayıp vaktin varsa günde 2-3 tane okuyabilirsin istersen listenin bitmesini bekleyip Ramazan-ı şerif listemize katılabilirsin yanlız gerçek ismini yazarsan biz isimlerimize niyet ediyoruz okurken (Ahmet kızı Fatma) gibiTamam
cnm sagol
Tamam ben o zaman ramazan listesinize katilayim ismet kizi elif canimKuzum listemiz var hepimiz bir gün bir kişiye okuyoruz şu an listenin sonlarındayız istersen liste başından başlayıp vaktin varsa günde 2-3 tane okuyabilirsin istersen listenin bitmesini bekleyip Ramazan-ı şerif listemize katılabilirsin yanlız gerçek ismini yazarsan biz isimlerimize niyet ediyoruz okurken (Ahmet kızı Fatma) gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?