2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kızlar ben de bildirim yapmıyprum ama adetli olduğum için tesbihlerimi çektim sadece. Bugün temizlendim. Yarın bir kısmını anneme okutacağım çünkü cüzlere yetişemem. İsminizi de vereceğim anneme. Annem daha içten okur ve dua eder Ayrıca benim niuetime okuyan herkesten Allah razınolsım. Bin mislini Rabbim sizlere versin. Rabbim hepinizin iyiliğini güzelliğini versin. Hepimize evlat duygusunu bir an önce tattırsın inşallah

Kizlar bende istiyorum evlat sahibi olmak insallah.Rabbim cumlemize hayirli.saglikli evlatlar verir. Bu arada kuran okumasini biliyorum kimin icin okuyayim

Kizlar bende istiyorum evlat sahibi olmak insallah.Rabbim cumlemize hayirli.saglikli evlatlar verir. Bu arada kuran okumasini biliyorum kimin icin okuyayim

M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe için Meryem suresini okudum Allah kabul eder inşAllah tez zamanda bebişine hayırla sağlıkla kavuşur. Allah salih / saliha ve uzun ömürlü hayırlı evlat versin,

Zeytin_yesili - bu arada dua listesinin altına tilavet secdelerinin unutulmamasını da hatırlatma olarak not edebiliriz dilerseniz kızlar

Yüce Allɑh mübɑrek Cumɑ-ı şerif hürmetine hɑyɑtın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhɑtlisini, ɑhlɑkın fɑziletlisini, evlɑdın edeplisini nɑsip ve müesser eylesin inşallah Hɑyırlı Cumɑlɑr…

Hoş geldin canım aramıza inşallah Rabbim mübarek 3 ayların ve cuma günü hürmetine habibi hürmetine tez vakitte sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı itaatkar sözünden dışarı çıkmayan akıllı uslu zeki su gibi ömrü olan ahlaklı edepli imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah

Kuzum listemiz var hepimiz bir gün bir kişiye okuyoruz şu an listenin sonlarındayız istersen liste başından başlayıp vaktin varsa günde 2-3 tane okuyabilirsin istersen listenin bitmesini bekleyip Ramazan-ı şerif listemize katılabilirsin yanlız gerçek ismini yazarsan biz isimlerimize niyet ediyoruz okurken (Ahmet kızı Fatma) gibi

umut-16 Ayşe Duygu (iki isim de arkadaşımıza ait anne adı değildir) niyetine okuyoruz canlarım Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
yassimin Ali kızı Yasemin

Nasipten ötesi yokmuş.
Yazmışsa İLAHİ kalem.
Ne sana fazlası düşer,
Ne de boşa kahırlanmaya değer...
Bırak YARADAN hakkında,hayrı eylesin...
Bırak nefsin takdire boyun eğmeyi bilsin...
RABBİM bu güzel gün hatırına gönüllerimizdekini hayıra çevirsin.(Amin)
HAYIRLI CUMALAR..

Tamam ben o zaman ramazan listesinize katilayim ismet kizi elif canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…