İnsallahh canim benim cumlemize . Allah razi olsun guzel dualarin icin bu arada hosbuldukHoş geldin canım aramıza inşallah Rabbim mübarek 3 ayların ve cuma günü hürmetine habibi hürmetine tez vakitte sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı itaatkar sözünden dışarı çıkmayan akıllı uslu zeki su gibi ömrü olan ahlaklı edepli imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
Allah razı olsun canımDoğan kızı ayşe niyetine meryem suresini okudum allah kabul eylesinZeytin_yesili
Amin canım Allah razı olsun hepimize inş tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinM Meyra_naz Doğan kızı Ayşe için Meryem suresini okudum Allah kabul eder inşAllah tez zamanda bebişine hayırla sağlıkla kavuşur. Allah salih / saliha ve uzun ömürlü hayırlı evlat versin,
Zeytin_yesili - bu arada dua listesinin altına tilavet secdelerinin unutulmamasını da hatırlatma olarak not edebiliriz dilerseniz kızlar
Ben bu listede beklamadeyim zaten canim.Kimseye okumadim yazmistim zaten.Rabbim dualarini kabul etsin insallah.Kuzular listede ki bütün arkadaşlara okudum bi tek bu liste de beni mazur görün bi daha ki listeye katılcam diyen M Meyra_naz ve D denizzz3 hariç Rabbim inşallah makbul ve kabul eder dergahı izzetinde yüce katında inşallah kabede yapılan dualara ilhak eylesin kabede amin diyenlerin aminleri de bizlere erişsin inşallah
Amin kuzum inşallahBen bu listede beklamadeyim zaten canim.Kimseye okumadim yazmistim zaten.Rabbim dualarini kabul etsin insallah.
Normal canm benm Allah tamamina erdisin insallahMerhaba kızlar suan besinci haftaya giriyoruz gebeligin doktor pazartesi keseye bakacak asiri bas dönmesi var bayılma noktasina geliyorum sanirim tansiyonum dusuyor gunde birkac defa oluyor normal mi sizce tedirgin oluyorum
Kuzum benim ya çok teşekkür ederim, Rabbim razı olsun inşallah. Sana da kolaylıklar diliyorum insanlarla uğraşmak zordur. İnşallah çok güzel bir sınav geçiririm, şuan çok sakinim sanırım kullandığım antidepresan sayesinde. Umarım sınav soruları da kolay olur da sonrasında daha da mutlu olurum. Rabbim kimsenin emeğini heba etmesin sonra da benim. Diline yüreğine sağlık canım benimASSOSyal canim senin icin 362 tane Rabbi Yessirle baslayan duayi okudum.Ayet diye biliyorum ben bunu.Adet olana kadar bu kadar yetistirebildim canim.Kpss sinavin icin okudum.Rabbim kabul etsin inşallah.Ben bu ara kosturmaca hastalik derken cok vakit bulamadim.Rabbim yardimcin olsun inşallah.Hayirli kapilar acsin.Simdiden basarilar sinavinda.Hatta pazar gunu ben de gorevliyim kpss sinavinda.Hep aklimda olucaksin o yuzden.
Allah razi olsun canim rabbim sag salim kucagima almayi nasip etsinNormal canm benm Allah tamamina erdisin insallah
aminn canm bnmAllah razi olsun canim rabbim sag salim kucagima almayi nasip etsin
Canım bu topik çocuğu olmayanların dua listesi oluşturdukları bir yer. Belki sorununu başka bir topikte çözüme kavuşturabilirsin.Merhaba kızlar suan besinci haftaya giriyoruz gebeligin doktor pazartesi keseye bakacak asiri bas dönmesi var bayılma noktasina geliyorum sanirim tansiyonum dusuyor gunde birkac defa oluyor normal mi sizce tedirgin oluyorum
Günaydın canımm. Senin de aksilikler üstüste biniyo ya, nane limon yap, kendini buhara tut. Bi de yarun sınavdan önce mutlaka ağrı kesici iğne yaptır en azından sınav süresince rahatlatır seniGünaydın kızlar, çok fena grip oldum ya çok kötü. Gece uyku yok nefes alamıyorum, tam sırasıydı sanki. Her yerim zonkluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?