2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

İnsallahh canim benim cumlemize . Allah razi olsun guzel dualarin icin bu arada hosbulduk

Amin canım Allah razı olsun hepimize inş tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

umut-16 Ayşe Duygu (iki isim de arkadaşımıza ait anne adı değildir) niyetine okuyoruz canlarım Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
yassimin Ali kızı Yasemin
@Mucizeolsakeske İsmet kızı Elif

Son düzenleme:
yassimin Ali kızı Yasemin niyetine Meryem süresi okudum Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı itaatkar sözünden dışarı çıkmayan akıllı uslu zeki su gibi uzun ömürlü anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı imanlı edepli evlatlar ihsan etsin inşallah

Kuzular listede ki bütün arkadaşlara okudum bi tek bu liste de beni mazur görün bi daha ki listeye katılcam diyen M Meyra_naz ve D denizzz3 hariç Rabbim inşallah makbul ve kabul eder dergahı izzetinde yüce katında inşallah kabede yapılan dualara ilhak eylesin kabede amin diyenlerin aminleri de bizlere erişsin inşallah

Ben bu listede beklamadeyim zaten canim.Kimseye okumadim yazmistim zaten.Rabbim dualarini kabul etsin insallah.

Kızlar ne olur Ramazan-ı Şerif ayında kısa bir şeyler okuyalım gönül ister ki Meryem Süresi Yasin Süresi beraber okuyalım çoğaltalım ama hepimiz hem aç hem susuz olacaz hem misafirlerimiz olacak iftara dua önerisi olanlar var mı ?
Ben okuması 5 dk süren bi kaç kısa ayet var Kur'an-ı Kerim de onu okuyalım derim sizler de ne okumak istersiniz söyleyin kararlaştıralım bu arada kadir gecesine dua erkinliğine erken başlayalım dua kumbaramız biriksin 70 bin kelime-i tevhid 41 Yasin-i Şerif 41 Meryem Süresi 70 bin salevat-ı Şerif 70 bin Kelime-i Tenzih 70 bin Kelime-i Temcid toplayabilir miyiz ?

Merhaba kızlar suan besinci haftaya giriyoruz gebeligin doktor pazartesi keseye bakacak asiri bas dönmesi var bayılma noktasina geliyorum sanirim tansiyonum dusuyor gunde birkac defa oluyor normal mi sizce tedirgin oluyorum

Merhaba kızlar suan besinci haftaya giriyoruz gebeligin doktor pazartesi keseye bakacak asiri bas dönmesi var bayılma noktasina geliyorum sanirim tansiyonum dusuyor gunde birkac defa oluyor normal mi sizce tedirgin oluyorum
Normal canm benm Allah tamamina erdisin insallah

ASSOSyal canim senin icin 362 tane Rabbi Yessirle baslayan duayi okudum.Ayet diye biliyorum ben bunu.Adet olana kadar bu kadar yetistirebildim canim.Kpss sinavin icin okudum.Rabbim kabul etsin inşallah.Ben bu ara kosturmaca hastalik derken cok vakit bulamadim.Rabbim yardimcin olsun inşallah.Hayirli kapilar acsin.Simdiden basarilar sinavinda.Hatta pazar gunu ben de gorevliyim kpss sinavinda.Hep aklimda olucaksin o yuzden.

Kuzum benim ya çok teşekkür ederim, Rabbim razı olsun inşallah. Sana da kolaylıklar diliyorum insanlarla uğraşmak zordur. İnşallah çok güzel bir sınav geçiririm, şuan çok sakinim sanırım kullandığım antidepresan sayesinde. Umarım sınav soruları da kolay olur da sonrasında daha da mutlu olurum. Rabbim kimsenin emeğini heba etmesin sonra da benim. Diline yüreğine sağlık canım benim

Günaydın kızlar, çok fena grip oldum ya çok kötü. Gece uyku yok nefes alamıyorum, tam sırasıydı sanki. Her yerim zonkluyo

Canım bu topik çocuğu olmayanların dua listesi oluşturdukları bir yer. Belki sorununu başka bir topikte çözüme kavuşturabilirsin.

Günaydın kızlar, çok fena grip oldum ya çok kötü. Gece uyku yok nefes alamıyorum, tam sırasıydı sanki. Her yerim zonkluyo
Günaydın canımm. Senin de aksilikler üstüste biniyo ya, nane limon yap, kendini buhara tut. Bi de yarun sınavdan önce mutlaka ağrı kesici iğne yaptır en azından sınav süresince rahatlatır seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…