2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Günaydın kızlar, çok fena grip oldum ya çok kötü. Gece uyku yok nefes alamıyorum, tam sırasıydı sanki. Her yerim zonkluyo
Hemen soguk lginligi ilaci ic canim.Bir de taze zencefilin cayini yap icine limon ve bal da karistir.Mucize gibi inan.gunde 5 bardaga kadar icebilirsin.Gecmis olsun canim.

Günaydın canımm. Senin de aksilikler üstüste biniyo ya, nane limon yap, kendini buhara tut. Bi de yarun sınavdan önce mutlaka ağrı kesici iğne yaptır en azından sınav süresince rahatlatır seni
Ah kuzum sorma gerçekten üst üste geldi, napalım bu halime de çok şükür. Yarını atlatayım da inşallah hepsi geçecek. Limonlu su içiyorum, zencefil çayı içiyorum, grip ilacı içiyorum. Başka daha ne bulursam yarına kadar devam uf daha tekrar yapıcam

Hemen soguk lginligi ilaci ic canim.Bir de taze zencefilin cayini yap icine limon ve bal da karistir.Mucize gibi inan.gunde 5 bardaga kadar icebilirsin.Gecmis olsun canim.
Canım benim içiyorum, zencefili sürekli içiyorum ben zaten. Günde iki bardak içiyorum boğazıma iyi geliyo valla aman içine limon bal koymadım

Merhaba kızlar suan besinci haftaya giriyoruz gebeligin doktor pazartesi keseye bakacak asiri bas dönmesi var bayılma noktasina geliyorum sanirim tansiyonum dusuyor gunde birkac defa oluyor normal mi sizce tedirgin oluyorum

canım gebeliğin hayırlı olsun inş sağlıkla alırsın kucağına ama okuman mı yok bir sürü hamile sorumu varken neden hamile olmayan forumu?? dikkatli olalım olur mu ? bizede yazık burda başka topiklerde sor sorunu biz nerden bilelim

Tam da içimden geçenleri yazmışsın kuzum ya, cevap verip yüz göz olmak istemedim sabır dedim geçtim. Kötü bir niyeti yok muhtemelen ama gerçekten hiç olmayacak bir yere de bu sorulmaz ki en hassas olduğumuz konu da sanki nispet gibi oluyo biraz

Valla bana nispet yapılıyo gibi geldi de neysee. Hayır insanlar üye olmasını biliyorlar konu açmasını da biliyorlar ama nedense sorununu hangi topiğe yazacaklarını bilmezler. Allah hepimize tez zamnda nasip etsin kızlar ve sağlıklısıyla tez vakitte kucaklarımıza almayı nasip etsin. Neyse ki bizim grup dua ederken herkesi içine alıyor, sadece kendimize nispet yapar gibi etmiyoruz çok şükür. Sabah sabah yaa

Günaydın kızlar Dün sabaha kadar ağladım desem yeridir evimin balkon kapılarına kumru yuva yapmış ilki birşey olmaz diye balkona çıkıp girdim bi baktım yumurtayi orda bırakıp gitmiş gelmedi geri ikinciside pencerem yuva olduğundan haberim yoktu temizlik yaparken korkuttum belliki onlarda 3 tane yumurtaları birakip gitmişler ve 3 .yuva diğer balkonumun kapı üstüne onu gördüm ve yaklaşık 1 hafta kapıyı bile açmadım eşim kıyafetleri biran önce kurusun diye içeriye asma dışarıya as dedi yuva var olmaz dedim onlara bakmadan yavaşça gir balkona birşey olmaz dedi gerçektende o an olmadı ama iş dönüşü serdigim çamaşırı almak için balkona bir çıktım ki bu yuvayı terk etmeyi bırak yuvayı bozup gitmiş 2 tane yumurtayi yere atmış diğerlerine bu kadar üzülmemiştim ama bunun yumurtasının birinden kan akmıştı yavru olmuş belliki basında saatlerce ağladım o kan ve yumurta gözümün önünden gitmiyor ne ben bebek sahibi olabildim nede onlara izin vermedim onlarda o evde benim gibi aile olamadılar

Kötü düşünmek istemedim kuzum, bugün iyi niyetim üstünde :)

Allah var gam yok, bu günlerde geçecek inşallah

Yavruu nedn öyle süşünüyorsun? Çok duygusalsın sen bence. O kuşların yaşayacağı yokmuş kuzum senle ne ilgisi var aksine bak çok temkinli davranmışsın. Onların daha milyon tane yavrusu olur bizim gibiler mi

Aklıma geldikçe gözlerim doluyor tutuyorum kendimi o balkona çıkmamam gerekirdi olmuşa çare yok biliyorum ama içime de atmak istemiyorum yazıyorum buraya hep

10 yaşındaki çocuk bile yapmaz kuzum başlığı görmüyor mu yazık günah empati kursun biraz hem biz ne bilelim dimi

kıyamam sanaa ne kadr duygusalsın ve güzel yüreklisin ahh biz kadınlar kuşa bile üzülüp ağlarız bakk empatimiz ne kadar büyük. ama üzülme eğer yaptığı yeri beğenseydi asla gitmezdi demekki zaten beğenmemiş sizden korkmaz kuşlar artık şehirle iç içe insanada biraz alıştılar. senin suçun yok

@nergismor Hüseyin kızı Saliha niyetine okuyoruz canlarım Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
yassimin Ali kızı Yasemin

Sanırım benimkisi bahane ağlıcak yer arıyorum resmen ya eşimle de kavga ettim yavrular öldü diye hayatımı çekilmez hale getiriyorum git gide

ASSOSyal geçmiş olsun kuzum Rabbim Ya Şafi celle celaluh ismi hürmetine hayrlı acil şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…