2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kızçelerim keşke cevap yazmasaydınız evet arkadaş hatalı ama unutmayalım ki biz imtihandayız o bize yazığı biz de ona verdipimiz cevap ile biz bizim halimizden anlıyoruz şöyle düşünün bu liste de biri hamile topiğimiz de istemiyeck miyiz dua arkadaşımızı bunlara şimdiden alışalım zaten alışığız çevremizden yanlış anlamayım niyetim ne sizi üzmek be yazan arkadaşın arkalığını almak sadece size kan kustum ama kızılcık şerbeti içtim ya sabr tatlı olan meyvenden bize de tattır demenizi istiyorum sizi çok seviyorum ♥

Allah razı olsun canım saol

Bugün bana okunuyor hepinizden Allah razı olsun benim için ettiğiniz duaların kat kat mislisini Rabbim sizlere versin her şey gönlünüzce olsun fazla giremiyorum ama listeyi takipteyim herkese okuyorum

Öncelikle herkese merhabalar kızlar ben geldim sizi çok özledimherşey çok güzeldi çok ama çok iyi geldi ruhen rahatladım inşallah bedenimede şifa olur hepinize çok çok dua ettim hepiniz aklımdaydınız ASSOSyal canım çok geçmiş olsun aklıma geldikçe dua ediyom sınavın için çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya bi hastalık eksikti neyse inşallah çok güzel sonuçlar alcan fetih süresinide fırsat bulurum inşallah yarın sabah okurum senin için çok takma kafaya sakin ol bizde sınav için erken dönmek zorunda kaldık bizdede iki öğretmen adayı gircek rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah heycan yapma sakin ol duayla gir duayla çık hakkında hayırlısı olsun şu hamileliği için soru soran bayana inanın bende biraz sinir olmadım değil Allah hayırlı doğumlar versin gözümüz yok ama bizlerinde en hassas olduğumuz konu insan bi başlığı yada topiğin içeriğini okur so ra dedini yazar yani lütfen dikkat edelim belki biz çok mutlu eden konu başkasının duası istediği şey olabilir özen gösterip kimsenin yarasını deşmemek için düşün celi olalım ozaman hayat daha güzel olcak neyse kızlar çok uzattım yarın meryem sürelerinizi okurum inşallah 6 saatlik yoldan geldim bavul boşalt yemek felan derken baya yorgunum yarın inşallah okurum

Allah razı olsun kuzum bize ettiğin duanın aynısını misliyle sanada versin yok hayır tesbih çekmiyoz sadece meryem süresi okuyoz bu seferlik

Kızz ben de diyorum niye kaç gündür yoksun. Tam da seni etiketleyip soracaktım sen yazmışın bilee kuzum şifa olsun iniallahhh. Bu ay senin mucizen olur Allahın izniylee. O konuda ben de senin gibi düşünüyorum. Hamile olan insanları dışlayalım gibi bi niyetin yok ama hamile birinin gamilelik için çabalayan insanlara oturup da belirtilerini saymak kadar saçma bir şey olabilir mi? İnce düşünemiyor mu kimse? Neyse diyecek çok laf var da..

Hadi ya hayırlısı olsun kuzum bende oldum rahatladım şükür
Kuzucumm senin niyetine 300 ya musavvir 500 de rabbi yessir ayetini okudum bugün. Ya musavviri aslında 1000 tane çekecektim de vaktim olmadı pek. İnşallah soruların hepsi sana kolay gelir ve hemencecik yapar atanır sonra da pırt pırt doğurursunnn

Kız burdayım nasıl özledimya sizi aylemden biri gibi oldunuz inşallah şifa olur be kuzum çok istiyom Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahee neyapıonuz nasılsın

Kız burdayım nasıl özledimya sizi aylemden biri gibi oldunuz inşallah şifa olur be kuzum çok istiyom Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahee neyapıonuz nasılsın
Eski tas eski hamam bacım napalımm senin gibi gezme srzonu açılmadı daha bize

Eski tas eski hamam bacım napalımm senin gibi gezme srzonu açılmadı daha bize
Az kaldı kız sık dişini ramazandan sonra inşallah kimse tutamaz seni gerçi bizde çok kalamaduk yarınki sınav için ama olsun yinede iyi geldi bu harda oturma banyosu bile yaptım inşallah işe yararda şu t0pler açılmıştı kız kamera olsa bakcam valla ne durumdalardiye ama yok öyle bi alet malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…