- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Allah razı olsun canımS SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule için Meryem süresi okudum. Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah canım benim. Kucağın boş kalmasın inşallah
Zeytin_yesili
Allah razı olsun canım saolAkşamı şerifleriniz hayr olsun hatunlar netim bitti giremiyorum esiminde çok az telefonuda sorunlu girmek çok zor oluyor ama listeyi takip ediyorum arkadaşlara okuyorum S SUDESUDE09Pdr_ci okudum Allah kabul etsin Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli ahlaklı vatanına milletine dinine faydalı imanlı kuranli Salih ve Saliha evlat lar versin bağışlama duamizi da henüz yapmadım en kısa zamanda yapmaya calisicam nolur kusuruma bakmayın bu ara temizlik işlerine var ramazan öncesi hakkınızı helal edin
Sağol kuzum benimdualarmdasın bebeğimm
Çok teşekkür ederim canım benim, inşallah bu da geçecek. Çok şükür bu halime Rabbim dermansız dert vermesinASSOSyal geçmiş olsun kuzum Rabbim Ya Şafi celle celaluh ismi hürmetine hayrlı acil şifa versin
Amin canım inşallah Rabbim dert verip derman aratmasın kimseye düşmanıma bileÇok teşekkür ederim canım benim, inşallah bu da geçecek. Çok şükür bu halime Rabbim dermansız dert vermesin
Amin kuzum, yarın benim için fırsat bulursan fetih süresi okurmusun kuzum. Sınavım saat ondaAmin canım inşallah Rabbim dert verip derman aratmasın kimseye düşmanıma bile
Çok isterdim tatlım ama bugün sabahtan adet gördüm sonunda çok şükür baya bi gecikmiştiAmin kuzum, yarın benim için fırsat bulursan fetih süresi okurmusun kuzum. Sınavım saat onda
Hadi ya hayırlısı olsun kuzum bende oldum rahatladım şükürÇok isterdim tatlım ama bugün sabahtan adet gördüm sonunda çok şükür baya bi gecikmişti
Allah razı olsun kuzum bize ettiğin duanın aynısını misliyle sanada versin yok hayır tesbih çekmiyoz sadece meryem süresi okuyoz bu seferlik
Kızz ben de diyorum niye kaç gündür yoksun. Tam da seni etiketleyip soracaktım sen yazmışın bileeÖncelikle herkese merhabalar kızlar ben geldim sizi çok özledimherşey çok güzeldi çok ama çok iyi geldi ruhen rahatladım inşallah bedenimede şifa olur hepinize çok çok dua ettim hepiniz aklımdaydınız ASSOSyal canım çok geçmiş olsun aklıma geldikçe dua ediyom sınavın için çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya bi hastalık eksikti neyse inşallah çok güzel sonuçlar alcan fetih süresinide fırsat bulurum inşallah yarın sabah okurum senin için çok takma kafaya sakin ol bizde sınav için erken dönmek zorunda kaldık bizdede iki öğretmen adayı gircek rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah heycan yapma sakin ol duayla gir duayla çık hakkında hayırlısı olsun şu hamileliği için soru soran bayana inanın bende biraz sinir olmadım değil Allah hayırlı doğumlar versin gözümüz yok ama bizlerinde en hassas olduğumuz konu insan bi başlığı yada topiğin içeriğini okur so ra dedini yazar yani lütfen dikkat edelim belki biz çok mutlu eden konu başkasının duası istediği şey olabilir özen gösterip kimsenin yarasını deşmemek için düşün celi olalım ozaman hayat daha güzel olcak neyse kızlar çok uzattım yarın meryem sürelerinizi okurum inşallah 6 saatlik yoldan geldim bavul boşalt yemek felan derken baya yorgunum yarın inşallah okurum
Kuzucumm senin niyetine 300 ya musavvir 500 de rabbi yessir ayetini okudum bugün. Ya musavviri aslında 1000 tane çekecektim de vaktim olmadı pek. İnşallah soruların hepsi sana kolay gelir ve hemencecik yapar atanır sonra da pırt pırt doğurursunnnHadi ya hayırlısı olsun kuzum bende oldum rahatladım şükür
Kız burdayım nasıl özledimya sizi aylemden biri gibi oldunuzKızz ben de diyorum niye kaç gündür yoksun. Tam da seni etiketleyip soracaktım sen yazmışın bileekuzum şifa olsun iniallahhh. Bu ay senin mucizen olur Allahın izniylee. O konuda ben de senin gibi düşünüyorum. Hamile olan insanları dışlayalım gibi bi niyetin yok ama hamile birinin gamilelik için çabalayan insanlara oturup da belirtilerini saymak kadar saçma bir şey olabilir mi? İnce düşünemiyor mu kimse? Neyse diyecek çok laf var da..
Eski tas eski hamam bacım napalımmKız burdayım nasıl özledimya sizi aylemden biri gibi oldunuzinşallah şifa olur be kuzum çok istiyom Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah ee neyapıonuz nasılsın
Az kaldı kız sık dişiniEski tas eski hamam bacım napalımmsenin gibi gezme srzonu açılmadı daha bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?