2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kuzum benim çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. İnan çok rahatım sıfır heyecan, olsun bitsin inş herşey daha güzel olacak. Rabbim kararladı artık, hayatımın içinde birde elimden geldiğince ders çalışmaya uğraştım inş Rabbim utandırmasın

Bu kaçamak inşallah sana da çok iyi gelmiştir, Ramazan da daha iyi olacağız eminim buna

Kuzummm allah razı olsun, ağzından bal damlıyor. Rabbim dualarını kabul etsin inşallah gönlünden geçen benim için yeterli kuzum kendini zorlama çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız önce kariyer sonra bebek inşallah allahın izniyle

Aynen canım benim inşallah yarın senin için herkes için çok güzel geçer önce kariyer sonrada anne olursın ohh bütün hayatın rayına girer benimde inş bu ay olu verir emeklerim boşa gitmez inşallah

Ramazan hepimizin geçiş ayı olacak gibi, hafi hayırlısııı

hilalcikk Oğuz kızı Gökçe niyetine okuyoruz canlarım Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
yassimin Ali kızı Yasemin

Yağmur bereketi ile ıslanan mis gibi toprak ana kokusu bulunan pazar gününden kuzucuklarıma GÜNAYDINNN
İnşallah Şaban-ı şerif ayının son günlerin de ve Ramazan-ı şerif ayında günahlarımızdan temizlenip ak pak olup dualarımızın kabul ve makbuliyeti ile Rabbimizin ihsan ve ikramına nail oluruz

günaydınnnlaarr
İnşallah canım
Aminn

Kızlar ben geldim, çok parlak geçmedi ama üzerimden inanılmaz bir yük kalktı. Çok rahatladım allaha şükür, hiç moralimi bozmuyorum Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Hayirlisi olsun inşallah.Rabbim hayirli kapilar açsın canim.Bundan sonrasi Rabbime kalmis artik.Gecmis olsun.

Kızlar ben geldim, çok parlak geçmedi ama üzerimden inanılmaz bir yük kalktı. Çok rahatladım allaha şükür, hiç moralimi bozmuyorum Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun canım sen tedbirini aldın takdiri Allah dan artık senin için okudum fetih süresini anca fırsat bulup yaza bildim kusura bakma çok geçmiş olsun bitti inşallah sonucuda güzel olcak

Selam kizlar uc gunluk kisa bir tatil yaptik yazamadim,kimsenin de dikkatini cekmemis yazmamam
Kizlar ben regl oldugum icin okuyamiyordum en son salih kizi busradan itibaren okuyacam insallah.

Urfaya gitmistik kizlar Hz Eyup makamina ve hz Ibrahim peygamberin dogdugu magaraya gittigimde hepinizin ismiyle tek tek dua ettim rabbim onlarin yuzu suyu hurmetine dualarimi kabul etsin insallah.

Geçmiş olsun canım. Allah hakkında en hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…