Kuzum benim çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. İnan çok rahatım sıfır heyecan, olsun bitsin inş herşey daha güzel olacak. Rabbim kararladı artık, hayatımın içinde birde elimden geldiğince ders çalışmaya uğraştım inş Rabbim utandırmasınÖncelikle herkese merhabalar kızlar ben geldim sizi çok özledimherşey çok güzeldi çok ama çok iyi geldi ruhen rahatladım inşallah bedenimede şifa olur hepinize çok çok dua ettim hepiniz aklımdaydınız ASSOSyal canım çok geçmiş olsun aklıma geldikçe dua ediyom sınavın için çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya bi hastalık eksikti neyse inşallah çok güzel sonuçlar alcan fetih süresinide fırsat bulurum inşallah yarın sabah okurum senin için çok takma kafaya sakin ol bizde sınav için erken dönmek zorunda kaldık bizdede iki öğretmen adayı gircek rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah heycan yapma sakin ol duayla gir duayla çık hakkında hayırlısı olsun şu hamileliği için soru soran bayana inanın bende biraz sinir olmadım değil Allah hayırlı doğumlar versin gözümüz yok ama bizlerinde en hassas olduğumuz konu insan bi başlığı yada topiğin içeriğini okur so ra dedini yazar yani lütfen dikkat edelim belki biz çok mutlu eden konu başkasının duası istediği şey olabilir özen gösterip kimsenin yarasını deşmemek için düşün celi olalım ozaman hayat daha güzel olcak neyse kızlar çok uzattım yarın meryem sürelerinizi okurum inşallah 6 saatlik yoldan geldim bavul boşalt yemek felan derken baya yorgunum yarın inşallah okurum
Kuzummm allah razı olsun, ağzından bal damlıyor. Rabbim dualarını kabul etsin inşallahKuzucumm senin niyetine 300 ya musavvir 500 de rabbi yessir ayetini okudum bugün. Ya musavviri aslında 1000 tane çekecektim de vaktim olmadı pek. İnşallah soruların hepsi sana kolay gelir ve hemencecik yapar atanır sonra da pırt pırt doğurursunnn
Allah razı olsun canım benim, çok teşekkür ederim, duaların inşallah kabul olurRecep kızı ayşe. Hidayet kızı deniz ve halim kızı elif niyetine meryem suresini okudum allah kabul etsin tez vakitte sağlıkla aileleri genişlesin inşallahZeytin_yesili
Aynen canım benim inşallah yarın senin için herkes için çok güzel geçer önce kariyer sonrada anne olursın ohh bütün hayatın rayına girer benimde inş bu ay olu verir emeklerim boşa gitmez inşallahKuzum benim çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. İnan çok rahatım sıfır heyecan, olsun bitsin inş herşey daha güzel olacak. Rabbim kararladı artık, hayatımın içinde birde elimden geldiğince ders çalışmaya uğraştım inş Rabbim utandırmasın
Bu kaçamak inşallah sana da çok iyi gelmiştir, Ramazan da daha iyi olacağız eminim buna
İnşallah kuzum Rabbim çok büyük olmaz diye bir şey yok, Rabbim ol der oluverirAynen canım benim inşallah yarın senin için herkes için çok güzel geçer önce kariyer sonrada anne olursın ohh bütün hayatın rayına girer benimde inş bu ay olu verir emeklerim boşa gitmez inşallah
Ramazan hepimizin geçiş ayı olacak gibi, hafi hayırlısıııAz kaldı kız sık dişiniramazandan sonra inşallah kimse tutamaz seni gerçi bizde çok kalamaduk yarınki sınav için ama olsun yinede iyi geldi bu harda oturma banyosu bile yaptım inşallah işe yararda şu t0pler açılmıştı kız kamera olsa bakcam valla ne durumdalardiye ama yok öyle bi alet malesef
Mesajını şimdi gördüm ablamm hemen okuyorum senin içinHadi ya hayırlısı olsun kuzum bende oldum rahatladım şükür
Kuş gibi oluyo insan canım ya onun olması bile nimetHadi ya hayırlısı olsun kuzum bende oldum rahatladım şükür
günaydınnnlaarrEki Görüntüle 1998547
Yağmur bereketi ile ıslanan mis gibi toprak ana kokusu bulunan pazar gününden kuzucuklarıma GÜNAYDINNN
İnşallah Şaban-ı şerif ayının son günlerin de ve Ramazan-ı şerif ayında günahlarımızdan temizlenip ak pak olup dualarımızın kabul ve makbuliyeti ile Rabbimizin ihsan ve ikramına nail oluruz
Sağol kuzummm ağzına sağlık, Rabbim razı olsunMesajını şimdi gördüm ablamm hemen okuyorum senin için
çok iyi sonuçlar alırsın inşallahKızlar ben geldim, çok parlak geçmedi ama üzerimden inanılmaz bir yük kalktı. Çok rahatladım allaha şükür, hiç moralimi bozmuyorum Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Hayirlisi olsun inşallah.Rabbim hayirli kapilar açsın canim.Bundan sonrasi Rabbime kalmis artik.Gecmis olsun.Kızlar ben geldim, çok parlak geçmedi ama üzerimden inanılmaz bir yük kalktı. Çok rahatladım allaha şükür, hiç moralimi bozmuyorum Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun canım sen tedbirini aldın takdiri Allah dan artık senin için okudum fetih süresini anca fırsat bulup yaza bildim kusura bakma çok geçmiş olsun bitti inşallah sonucuda güzel olcakKızlar ben geldim, çok parlak geçmedi ama üzerimden inanılmaz bir yük kalktı. Çok rahatladım allaha şükür, hiç moralimi bozmuyorum Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun kuzum öğleden sonrakine girmiyor musın senKızlar ben geldim, çok parlak geçmedi ama üzerimden inanılmaz bir yük kalktı. Çok rahatladım allaha şükür, hiç moralimi bozmuyorum Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun canım. Allah hakkında en hayırlısını versinKızlar ben geldim, çok parlak geçmedi ama üzerimden inanılmaz bir yük kalktı. Çok rahatladım allaha şükür, hiç moralimi bozmuyorum Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?