Amin Ecmain. Allah razı olsun canım.Selam kizlar uc gunluk kisa bir tatil yaptik yazamadim,kimsenin de dikkatini cekmemis yazmamam
Kizlar ben regl oldugum icin okuyamiyordum en son salih kizi busradan itibaren okuyacam insallah.
Urfaya gitmistik kizlar Hz Eyup makamina ve hz Ibrahim peygamberin dogdugu magaraya gittigimde hepinizin ismiyle tek tek dua ettim rabbim onlarin yuzu suyu hurmetine dualarimi kabul etsin insallah.
Geçmiş olsun kuzum Rabbim hayrlı kapılarını açsın inşallahKızlar ben geldim, çok parlak geçmedi ama üzerimden inanılmaz bir yük kalktı. Çok rahatladım allaha şükür, hiç moralimi bozmuyorum Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Amin canım Rabbim razı olsun inşallahSelam kizlar uc gunluk kisa bir tatil yaptik yazamadim,kimsenin de dikkatini cekmemis yazmamam
Kizlar ben regl oldugum icin okuyamiyordum en son salih kizi busradan itibaren okuyacam insallah.
Urfaya gitmistik kizlar Hz Eyup makamina ve hz Ibrahim peygamberin dogdugu magaraya gittigimde hepinizin ismiyle tek tek dua ettim rabbim onlarin yuzu suyu hurmetine dualarimi kabul etsin insallah.
ne kadar güzel bir dua, Allah duanın güzelliğinin bin katını hayır defterine yazsın, tüm hayır dualarını kabul etsin inşAllahyassimin Ali kızı Yasemin niyetine Meryem süresi okudum Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı itaatkar sözünden dışarı çıkmayan akıllı uslu zeki su gibi uzun ömürlü anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı imanlı edepli evlatlar ihsan etsin inşallah
Amin canım cümlemizinkini inşallah Rabbim bu yolda kimseyi imtihan etmesin ne evlatla ne evlatsızlıkla sınamasın inşallahne kadar güzel bir dua, Allah duanın güzelliğinin bin katını hayır defterine yazsın, tüm hayır dualarını kabul etsin inşAllah
dün giremedim kuzular biraz yoğundum ve biraz moralim bozuktu o yüzden okuyamadım da ama nasipse hepsini okuyacağım inşAllah...
Kuzum Allah razı olsun senden. Allh kabul etsin. Bu aralar nadir girenler oluyor hep ondan farkedemedim ben hiç. İyi yapmışsın senin için çok iyi olmuşturSelam kizlar uc gunluk kisa bir tatil yaptik yazamadim,kimsenin de dikkatini cekmemis yazmamam
Canım ya tamsayfaya girdim adını etiketledim mesajını gördüm valla demin ikindi namazında aklıma geldin aniden acaba neden girmiyo hastamı Allah korusun diycektim yazmışsın tatil iyi gelmiştir inşallah dualarında kabul olur Rabbim kabul etsin bizler için ettiğin dualardan dolayıda Allah razı olsun canımSelam kizlar uc gunluk kisa bir tatil yaptik yazamadim,kimsenin de dikkatini cekmemis yazmamam
Allah razı olsun teşekkür ederim tez vakitte hepimizin kucağı dolsun inşallahesra011 canım senin için bir yasin okudum Allah tezve hayırlı zamanda çok güzel evlatlar nasib etsin inşallah sizleride ona hayırlı anne baba kılsın inşallah istiyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah amin Zeytin_yesili
Amin canim,iyi geldi ya sukur artik skilmistik kisacikta olsa cok iyi geldi.Canım ya tamsayfaya girdim adını etiketledim mesajını gördüm valla demin ikindi namazında aklıma geldin aniden acaba neden girmiyo hastamı Allah korusun diycektim yazmışsın tatil iyi gelmiştir inşallah dualarında kabul olur Rabbim kabul etsin bizler için ettiğin dualardan dolayıda Allah razı olsun canım
Üzülme kuzum hayrlısı buymuş şer gibi gözükende hayr vardır biz bilemeyiz inşallah Rabbim sabrını artırsın meyvesinden tattırsın inşallah ikiz bebeklerin olurKızlar adetim beni yine yanıltmadı tam zamanında yine adet oldumZeytin_yesili bilgin olsun diye etiketledim
amin ya çok amin inşallah hepimiz bu günleri gülerek hatırlarızÜzülme kuzum hayrlısı buymuş şer gibi gözükende hayr vardır biz bilemeyiz inşallah Rabbim sabrını artırsın meyvesinden tattırsın inşallah ikiz bebeklerin olur
Amin canım inşallah Ramazan-ı şerif ayında Rabbim bizleri afvü mağfiret eder dualarımızı makbul ve kabul eder inşallahamin ya çok amin inşallah hepimiz bu günleri gülerek hatırlarız
Allah razı olsun canım benim@busra_brt,@SUDESUDE09,Pdr_ci niyetine birer tane meryem suresi okudum Allah tez zamanda hayirli eli yuzu duzgun evlatlar nasip etsin
Zeytin_yesili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?