2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Amin Ecmain. Allah razı olsun canım.

Kızlar ben geldim, çok parlak geçmedi ama üzerimden inanılmaz bir yük kalktı. Çok rahatladım allaha şükür, hiç moralimi bozmuyorum Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun kuzum Rabbim hayrlı kapılarını açsın inşallah

Amin canım Rabbim razı olsun inşallah

ne kadar güzel bir dua, Allah duanın güzelliğinin bin katını hayır defterine yazsın, tüm hayır dualarını kabul etsin inşAllah

dün giremedim kuzular biraz yoğundum ve biraz moralim bozuktu o yüzden okuyamadım da ama nasipse hepsini okuyacağım inşAllah...

Amin canım cümlemizinkini inşallah Rabbim bu yolda kimseyi imtihan etmesin ne evlatla ne evlatsızlıkla sınamasın inşallah

Kuzum Allah razı olsun senden. Allh kabul etsin. Bu aralar nadir girenler oluyor hep ondan farkedemedim ben hiç. İyi yapmışsın senin için çok iyi olmuştur

Canım ya tamsayfaya girdim adını etiketledim mesajını gördüm valla demin ikindi namazında aklıma geldin aniden acaba neden girmiyo hastamı Allah korusun diycektim yazmışsın tatil iyi gelmiştir inşallah dualarında kabul olur Rabbim kabul etsin bizler için ettiğin dualardan dolayıda Allah razı olsun canım

esra011 canım senin için bir yasin okudum Allah tezve hayırlı zamanda çok güzel evlatlar nasib etsin inşallah sizleride ona hayırlı anne baba kılsın inşallah istiyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah amin Zeytin_yesili

Allah razı olsun teşekkür ederim tez vakitte hepimizin kucağı dolsun inşallah

Amin canim,iyi geldi ya sukur artik skilmistik kisacikta olsa cok iyi geldi.

Kızlar adetim beni yine yanıltmadı tam zamanında yine adet oldum Zeytin_yesili bilgin olsun diye etiketledim
Üzülme kuzum hayrlısı buymuş şer gibi gözükende hayr vardır biz bilemeyiz inşallah Rabbim sabrını artırsın meyvesinden tattırsın inşallah ikiz bebeklerin olur

Zeytin_yesili Ömer kızı Elif (bana) niyetine okuyoruz canlarım Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
yassimin Ali kızı Yasemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…