2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ya kızlar bi sorum olacak adetliyken sıcak su torbası koymak sorun olurmu ben gündüz çalıştığım için yapamıyorum ama akşamları rahatlatıyor beni ama kimiside koyma diyor hele şu bebek evesinde yanlış bir şey yapmak istemiyorum

Ben zararli oldugunu hic duymamistim canim,hatta aksine sicak tutmak gerektigini duymustum

Ben zararli oldugunu hic duymamistim canim,hatta aksine sicak tutmak gerektigini duymustum
Bende öyle biliyorum annem bana ilk dönemlerimde hep sıcak içecekler içirir yaz ayıda olsa çorap giydirirdi ama bi arkadaş zararlı diyince insan ister istemez acaba mı diyor teşekkür ederim :)

tam kasıklara koymak zararlı diye duymuştum ben. ama ayaklarının altına koy o şekildede rahatlatıyor.

çok iyi sonuçlar alırsın inşallah

Hayirlisi olsun inşallah.Rabbim hayirli kapilar açsın canim.Bundan sonrasi Rabbime kalmis artik.Gecmis olsun.

Hayırlısı olsun canım sen tedbirini aldın takdiri Allah dan artık senin için okudum fetih süresini anca fırsat bulup yaza bildim kusura bakma çok geçmiş olsun bitti inşallah sonucuda güzel olcak

Geçmiş olsun kuzum öğleden sonrakine girmiyor musın sen

Geçmiş olsun canım. Allah hakkında en hayırlısını versin

Geçmiş olsun kuzum Rabbim hayrlı kapılarını açsın inşallah
Canlarım benim : desteğiniz, dualarınız, yanımda olduğunuz için çok çok teşekkür ederim. Rabbim razı olsun sizden inşallah çok şükür geçti gitti ve ben çok rahatladım. Bundan sonra da önüme bakacağım Rabbim bakalım neler gösterecek, sadece hayırlısını istiyorum. İyi ki varsınız seviyorum hepinizi

yassimin Ali kızı Yasemin niyetine okuyoruz canlarım Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
yassimin Ali kızı Yasemin

Kizlar kadir gecesi icin neler okuycaz.Bir arkadas oneri getirmisti kimseden ses cikmadi.Baslayalim mi şimdiden.
Bendim canım şimdiden başlayalım diyen 41 meryem süresi 41 yasin süresi 70 bin kelime-i tevhid salevat-ı şerif La havle vela kuvvete (kelime-i temcid) sübhanallahi ve bi hamdihi sübhanallahil azim ( kelime-i tenzih) çekelim demiştim kimseden ses seda çıkmadı

Cekelim canim.Ben 10 bin kelimei tevhid 10 bin kelimei temcid alayim.6 tane Yasin suresi alayim.3 tane Meryem alayim.Uygun mu size.Eksik kalirsa alirim yine.

Cekelim canim.Ben 10 bin kelimei tevhid 10 bin kelimei temcid alayim.6 tane Yasin suresi alayim.3 tane Meryem alayim.Uygun mu size.Eksik kalirsa alirim yine.
Maşallah canım Rabbim kabul etsin inşallah bende şimdilik 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salrvat-ı şerif 3 yasin süresi 3 meryem süresi alayım eksik olursa tamamlarım gene

yassimin Ali kızı Yasemin niyetine okuyoruz canlarım Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi 3 meryem süresi
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 3 yasin süresi 3 meryem süresi
yassimin Ali kızı Yasemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…