Amin inşallahS SUDESUDE09 B busra_brt veesra011 niyetine meryem sureleri okundu. Allah kabul etsin. Rabbim sizlere tez ve hayırlı zamanda hayırlı ce sağlıklı evlatlar bahşetsin. Aminn
Ben zararli oldugunu hic duymamistim canim,hatta aksine sicak tutmak gerektigini duymustumYa kızlar bi sorum olacak adetliyken sıcak su torbası koymak sorun olurmu ben gündüz çalıştığım için yapamıyorum ama akşamları rahatlatıyor beni ama kimiside koyma diyor hele şu bebek evesinde yanlış bir şey yapmak istemiyorum
Bende öyle biliyorum annem bana ilk dönemlerimde hep sıcak içecekler içirir yaz ayıda olsa çorap giydirirdi ama bi arkadaş zararlı diyince insan ister istemez acaba mı diyor teşekkür ederim :)Ben zararli oldugunu hic duymamistim canim,hatta aksine sicak tutmak gerektigini duymustum
aminnn canım benimmm <3S SUDESUDE09 B busra_brt veesra011 niyetine meryem sureleri okundu. Allah kabul etsin. Rabbim sizlere tez ve hayırlı zamanda hayırlı ce sağlıklı evlatlar bahşetsin. Aminn
aminnn canımmm Allah razı olsun hepimize art arda yasatsın bu mutluluğu inşallahS SUDESUDE09 B busra_brt veesra011 niyetine meryem sureleri okundu. Allah kabul etsin. Rabbim sizlere tez ve hayırlı zamanda hayırlı ce sağlıklı evlatlar bahşetsin. Aminn
saol canım Allah razı olsun@busra_brt,@SUDESUDE09,Pdr_ci niyetine birer tane meryem suresi okudum Allah tez zamanda hayirli eli yuzu duzgun evlatlar nasip etsin
Zeytin_yesili
tam kasıklara koymak zararlı diye duymuştum ben. ama ayaklarının altına koy o şekildede rahatlatıyor.Ya kızlar bi sorum olacak adetliyken sıcak su torbası koymak sorun olurmu ben gündüz çalıştığım için yapamıyorum ama akşamları rahatlatıyor beni ama kimiside koyma diyor hele şu bebek evesinde yanlış bir şey yapmak istemiyorum
çok iyi sonuçlar alırsın inşallah
Hayirlisi olsun inşallah.Rabbim hayirli kapilar açsın canim.Bundan sonrasi Rabbime kalmis artik.Gecmis olsun.
Hayırlısı olsun canım sen tedbirini aldın takdiri Allah dan artık senin için okudum fetih süresini anca fırsat bulup yaza bildim kusura bakma çok geçmiş olsun bitti inşallah sonucuda güzel olcak
Geçmiş olsun kuzum öğleden sonrakine girmiyor musın sen
Geçmiş olsun canım. Allah hakkında en hayırlısını versin
Canlarım benim : desteğiniz, dualarınız, yanımda olduğunuz için çok çok teşekkür ederim. Rabbim razı olsun sizden inşallahGeçmiş olsun kuzum Rabbim hayrlı kapılarını açsın inşallah
Ayağıma diyil ama işte ben göbeğime katıyorumtam kasıklara koymak zararlı diye duymuştum ben. ama ayaklarının altına koy o şekildede rahatlatıyor.
Bendim canım şimdiden başlayalım diyen 41 meryem süresi 41 yasin süresi 70 bin kelime-i tevhid salevat-ı şerif La havle vela kuvvete (kelime-i temcid) sübhanallahi ve bi hamdihi sübhanallahil azim ( kelime-i tenzih) çekelim demiştim kimseden ses seda çıkmadıKizlar kadir gecesi icin neler okuycaz.Bir arkadas oneri getirmisti kimseden ses cikmadi.Baslayalim mi şimdiden.
Günaydın canım aminEki Görüntüle 1999145
Sabah-ı şerifiniz hayrlı olsun kuzular Rabbim gönül muratlarımızı hakkımızda hayrlı eyleyip kucaklarımıza versin inşallah
Cekelim canim.Ben 10 bin kelimei tevhid 10 bin kelimei temcid alayim.6 tane Yasin suresi alayim.3 tane Meryem alayim.Uygun mu size.Eksik kalirsa alirim yine.Bendim canım şimdiden başlayalım diyen 41 meryem süresi 41 yasin süresi 70 bin kelime-i tevhid salevat-ı şerif La havle vela kuvvete (kelime-i temcid) sübhanallahi ve bi hamdihi sübhanallahil azim ( kelime-i tenzih) çekelim demiştim kimseden ses seda çıkmadı
Maşallah canım Rabbim kabul etsin inşallah bende şimdilik 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salrvat-ı şerif 3 yasin süresi 3 meryem süresi alayım eksik olursa tamamlarım geneCekelim canim.Ben 10 bin kelimei tevhid 10 bin kelimei temcid alayim.6 tane Yasin suresi alayim.3 tane Meryem alayim.Uygun mu size.Eksik kalirsa alirim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?