2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

bana uyar canım .ok diyorum

canım kişi başımı 41 yasin ve 41meryem ve 70 bin tesbihat çekilecek
yoksa sırayla mı olacak .pek anlamadım

canım kişi başımı 41 yasin ve 41meryem ve 70 bin tesbihat çekilecek
yoksa sırayla mı olacak .pek anlamadım
Kuzum 41 sayiyi tamamlicaz hepimiz 3 sen 3 ben gibi okuyup simdilik 9 yasin suresi 6 meryem suresi alindi

Maşallah canım Rabbim kabul etsin inşallah bende şimdilik 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salrvat-ı şerif 3 yasin süresi 3 meryem süresi alayım eksik olursa tamamlarım gene
Canim ben de 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin ve 2 meryem suresi alayim.

Canim tefriciyeler okunuyor degil mi?

Hatunlarim busranin B busra_brt akrabasi 1 aylik Ramazan-i serif umresine gidecek sizler de kabul ederseniz toplanan cüzleri ve kadir gecesi icin topladigimiz dualari o ablaya ismen dualatmak istiyoruz ne dersiniz ?

yassimin Ali kızı Yasemin niyetine okuyoruz canlarım Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin suresi 2 meryem suresi
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi 3 meryem süresi
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 3 yasin süresi 3 meryem süresi
yassimin Ali kızı Yasemin

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin suresi 2 meryem suresi
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 3 yasin süresi 3 meryem süresi

Maşallah canım Rabbim kabul etsin inşallah bende şimdilik 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salrvat-ı şerif 3 yasin süresi 3 meryem süresi alayım eksik olursa tamamlarım gene
Canım bende 5bin kelimei tevhid 2bin tanede kelimei tenzih salavati Şerif kelimei temcid alım 3 yasin 2 de Meryem suresi alım cnm

Kadir gecesi dua listesi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 3 yasin süresi 3 meryem süresi
B busra_brt 15 yasin süresi

Kızlar bu aralar çok uzak kaldım buralardan ama çok özledim sizi yaa

Altı yaşında kız yeğenim bende, ben bakıyorum. Çok güzel bir duyguymuş ya şuan daha çok inandım bir çocuğa bakabileceğime. Bir süre anaokulu öğretmenliği yapmıştım ama bu çok başka bişeymiş doğrusu. Rabbim inşallah bir gün hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip eder

Amin canım inşallah tez vakitte Rabbim bizlere de nasip etsin

41 yasin süresi
17 meryem süresi
23 bin Kelime-i Tevhid
17 bin Kelime-i Temcid
5 bin Kelime-i Tenzih
5 bin Salevat-ı Şerif
Toplanmış bulunuyor okumak isteyen arkadaşlarımız varsa bildirsin kuzular yoksa arkadaşlar arasında bölüşüp tamamlamaya çalışacaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…