2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin suresi 2 meryem suresi
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 3 yasin süresi 3 meryem süresi
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i tenzih salevat-ı şerif

Son düzenleme:
41 yasin süresi
17 meryem süresi
23 bin Kelime-i Tevhid
17 bin Kelime-i Temcid
6 bin Kelime-i Tenzih
6 bin Salevat-ı Şerif
Toplanmış bulunuyor okumak isteyen arkadaşlarımız varsa bildirsin kuzular yoksa arkadaşlar arasında bölüşüp tamamlamaya çalışacaz

SEN ÇOOOOK İYİ Bİ ANNE OLUCAKSIN KUZUMMM NASIL ÖZLEDİM SOHBETİNİ ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SİZLEREDE VERSİN :) <3

Pdr_ci kuzum sınav bitti ama şuan canım ders çalışmak istiyor, kitaplarıma bakıp duruyorum :)) psikoloji de nedir bunun cevabı acaba :))
Klasik koşullanma heralde, kitap gördün mü çalışma ihtiyacı dıyuyon hepsini ateşe ver dicem de inşallah sonuçlar açıkşandığında türk filmlerindeki gibi şöminede ateşe vereceksin hepsini yulduz tilbenin yürüü anca gidersin müziği eşliğinde, meyvesuyu kadehini yudumlarken

Ben okuyamayacağım malesef daha meryem suresini bitirmedim bide yanlış anlamayın nolur bencillik değilde nasıl diyim yapmak istediğim bazı dualar var suya okumak gibi hepsini yetistiremem beni bilmeyen varsa çalışıyorum eşimle de zor vakit geçiyoruz bu işin bahanesi olmaz ama yapmak istediklerim var pişman olmamak için kusura bakmayın lütfen meryem süresine adetim biter biter devam edeceğim ama sadece yeni listede olamayacağım

Özellikle vişne suyu olacak ya da elma suyu, başka birşey olabilemez ihtiyacı olana vereyim yakmayayım gene bakalım özel okullara da başvuru yapacağım beybi, aslında kamu istiyorum sözleşmeli falan farketmez ama hayırlısı ya

Bence atama olmazsa özele başvur. En azından çalışarak kafanı dağıtırsın. İnşallah huzurlu yere de düşersin kuzu bu arada soğan suyuna başladım ben bi haftadan fazla oldu sanırım. İki gündür kahverengi lekeler geliyor. Acaba kist eriyo da ondan mı oldu ki. Daha önce hiç böyle olmamıştı

Kuzum bana da 5 yasin 5 meryem süresi tesbihlerdende hepsin den 3 bin 3bin yaz ya şuaralar biraz yoğunum kusura bakmayın meryem süresi yarın biter inşallah bugün tefriceyi önce bitirmeye çalışcam meryem süreside listede son5 kişi kaldı hepsine yarınokurum biter inşallah

İnşallah canım. Hasretle bekliyoruz.Rabb im bize de anne olmayı nasip etsin . Hayırlı ve sağlıkla

İnşallah canım. Hasretle bekliyoruz.Rabb im bize de anne olmayı nasip etsin . Hayırlı ve sağlıkla
Kuzum senin için meryem suresini okudum. Allah kabul etsin. Allah bir an önce inşallah Ramazanın hürmetine sana hayırlı sağlıklı imanlı takvalı evlatlar nasip eder amin cümlemize

Kuzum 41 yasini serifi tamamladik hepsini meryem suresi yazsam sana uygun olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…