- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Amin inşallah kuzum benim, bin salavat bin tenzih de ekle bana, böyle taksit taksit söylüyorum ama kusura bakma :)41 yasin suresini tamamladik kuzum senin okumanla Rabbim kabul ve makbul etsin insallah
Kuzum 41 sayiyi tamamlicaz hepimiz 3 sen 3 ben gibi okuyup simdilik 9 yasin suresi 6 meryem suresi alindi
Gecmis olsun canim ne sinaviydi?Pdr_ci kuzum sınav bitti ama şuan canım ders çalışmak istiyor, kitaplarıma bakıp duruyorum :)) psikoloji de nedir bunun cevabı acaba :))
Kızlar bu aralar çok uzak kaldım buralardan ama çok özledim sizi yaa
Altı yaşında kız yeğenim bende, ben bakıyorum. Çok güzel bir duyguymuş ya şuan daha çok inandım bir çocuğa bakabileceğime. Bir süre anaokulu öğretmenliği yapmıştım ama bu çok başka bişeymiş doğrusu. Rabbim inşallah bir gün hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip eder
Klasik koşullanma heralde, kitap gördün mü çalışma ihtiyacı dıyuyonPdr_ci kuzum sınav bitti ama şuan canım ders çalışmak istiyor, kitaplarıma bakıp duruyorum :)) psikoloji de nedir bunun cevabı acaba :))
Ben okuyamayacağım malesef daha meryem suresini bitirmedim bide yanlış anlamayın nolur bencillik değilde nasıl diyim yapmak istediğim bazı dualar var suya okumak gibi hepsini yetistiremem beni bilmeyen varsa çalışıyorum eşimle de zor vakit geçiyoruz bu işin bahanesi olmaz ama yapmak istediklerim var pişman olmamak için kusura bakmayın lütfen meryem süresine adetim biter biter devam edeceğim ama sadece yeni listede olamayacağım41 yasin süresi
17 meryem süresi
23 bin Kelime-i Tevhid
17 bin Kelime-i Temcid
6 bin Kelime-i Tenzih
6 bin Salevat-ı Şerif
Toplanmış bulunuyor okumak isteyen arkadaşlarımız varsa bildirsin kuzular yoksa arkadaşlar arasında bölüşüp tamamlamaya çalışacaz
Sağol kuzum kpss idi, geçti gitti çok şükür :)Gecmis olsun canim ne sinaviydi?
Kuzummm çok teşekkür ederim, eminim hepimiz çok iyi anneler olacağız, inşallah tez zamanda Rabbim nasip etsinSEN ÇOOOOK İYİ Bİ ANNE OLUCAKSIN KUZUMMM NASIL ÖZLEDİM SOHBETİNİ ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SİZLEREDE VERSİN :) <3
Çok özledim bende ki kuzuuSEN ÇOOOOK İYİ Bİ ANNE OLUCAKSIN KUZUMMM NASIL ÖZLEDİM SOHBETİNİ ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SİZLEREDE VERSİN :) <3
Özellikle vişne suyu olacak ya da elma suyu, başka birşey olabilemezKlasik koşullanma heralde, kitap gördün mü çalışma ihtiyacı dıyuyonhepsini ateşe ver dicem de inşallah sonuçlar açıkşandığında türk filmlerindeki gibi şöminede ateşe vereceksin hepsini yulduz tilbenin yürüü anca gidersin müziği eşliğinde, meyvesuyu kadehini yudumlarken
Bence atama olmazsa özele başvur. En azından çalışarak kafanı dağıtırsın. İnşallah huzurlu yere de düşersinÖzellikle vişne suyu olacak ya da elma suyu, başka birşey olabilemezihtiyacı olana vereyim yakmayayım gene bakalım özel okullara da başvuru yapacağım beybi, aslında kamu istiyorum sözleşmeli falan farketmez ama hayırlısı ya
Kuzum bana da 5 yasin 5 meryem süresi tesbihlerdende hepsin den 3 bin 3bin yaz ya şuaralar biraz yoğunum kusura bakmayın meryem süresi yarın biter inşallah bugün tefriceyi önce bitirmeye çalışcam meryem süreside listede son5 kişi kaldı hepsine yarınokurum biter inşallahBendim canım şimdiden başlayalım diyen 41 meryem süresi 41 yasin süresi 70 bin kelime-i tevhid salevat-ı şerif La havle vela kuvvete (kelime-i temcid) sübhanallahi ve bi hamdihi sübhanallahil azim ( kelime-i tenzih) çekelim demiştim kimseden ses seda çıkmadı
Aminn ecmain.Diline yüreğine sağlık canımesra011 . umut-16 . @nergismor. hilalcikk kizlar siizn icin birer meryem suresi okudum Allah tez zamanda eli yuzu duzgun hayirli salih evlarlar nasip etsin insallah.
Zeytin_yesili
İnşallah canım. Hasretle bekliyoruz.Rabb im bize de anne olmayı nasip etsin . Hayırlı ve sağlıklaKızlar bu aralar çok uzak kaldım buralardan ama çok özledim sizi yaa
Altı yaşında kız yeğenim bende, ben bakıyorum. Çok güzel bir duyguymuş ya şuan daha çok inandım bir çocuğa bakabileceğime. Bir süre anaokulu öğretmenliği yapmıştım ama bu çok başka bişeymiş doğrusu. Rabbim inşallah bir gün hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip eder
Kuzum senin için meryem suresini okudum. Allah kabul etsin. Allah bir an önce inşallah Ramazanın hürmetine sana hayırlı sağlıklı imanlı takvalı evlatlar nasip ederİnşallah canım. Hasretle bekliyoruz.Rabb im bize de anne olmayı nasip etsin . Hayırlı ve sağlıkla
Kuzum 41 yasini serifi tamamladik hepsini meryem suresi yazsam sana uygun olur muKuzum bana da 5 yasin 5 meryem süresi tesbihlerdende hepsin den 3 bin 3bin yaz ya şuaralar biraz yoğunum kusura bakmayın meryem süresi yarın biter inşallah bugün tefriceyi önce bitirmeye çalışcam meryem süreside listede son5 kişi kaldı hepsine yarınokurum biter inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?