- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Bir okula yazdım bakalım canım geri dönüş yapacaklar mı, hayırlısı olsun ne diyeyim.Bence atama olmazsa özele başvur. En azından çalışarak kafanı dağıtırsın. İnşallah huzurlu yere de düşersinkuzu bu arada soğan suyuna başladım ben bi haftadan fazla oldu sanırım. İki gündür kahverengi lekeler geliyor. Acaba kist eriyo da ondan mı oldu ki. Daha önce hiç böyle olmamıştı
Amin canım benim tez vakitte inşallahİnşallah canım. Hasretle bekliyoruz.Rabb im bize de anne olmayı nasip etsin . Hayırlı ve sağlıkla
Hadi ya inşallah yarıyodur kuzum. Bu ay bi de kist çıktı başımıza. Bu da erirse hsg çektirecek doktor. Bakalım artık şu sürecin kısaşmasını istiyor insan. Psikolojik olarak çok yıprandığımı hissediyorumBir okula yazdım bakalım canım geri dönüş yapacaklar mı, hayırlısı olsun ne diyeyim.
Tam on beş gün yap bırak kuzum, soğan suyu yapar kahverengi lekelenme kist eriyor olabilir evet zaten işe yaradığı kesin
TKuzum bana da 5 yasin 5 meryem süresi tesbihlerdende hepsin den 3 bin 3bin yaz ya şuaralar biraz yoğunum kusura bakmayın meryem süresi yarın biter inşallah bugün tefriceyi önce bitirmeye çalışcam meryem süreside listede son5 kişi kaldı hepsine yarınokurum biter inşallah
Olur sıkıntı yokKuzum 41 yasini serifi tamamladik hepsini meryem suresi yazsam sana uygun olur mu
Günaydın şeker anne adayıGünaydın şirimmi şirin tatlımı ratlı çok akıllı zeki bebişlerin annişleri kocaman gün aydın kızlar kaç gündür çok güzel rüyalar görüyom inşallah hayra çıkarZeytin_yesili kuzum rüyamda bana diyodunki şabanla ramazan arasında görülentüm rüyalar doğrudur ve çıkar diyodun rüyamda hep birileri bana üzülme semde anne olcan bebişin olcak diyolardı ay inşallah bi huzur doluyo içim rüyalaedan sonra ya
Günaydın canım inş rüyaların gerçek olur bende hep kucağımda bebek görüyorum rüyası bile mutlu ediyor insanı Rabb'im inş gercdklerinide yaşatacak hepimize bende doktora gidiyorum cnm yumurtalara bakılacak asilama tarihim belli olacak heyecan başladı simdidenGünaydın şirimmi şirin tatlımı ratlı çok akıllı zeki bebişlerin annişleri kocaman gün aydın kızlar kaç gündür çok güzel rüyalar görüyom inşallah hayra çıkarZeytin_yesili kuzum rüyamda bana diyodunki şabanla ramazan arasında görülentüm rüyalar doğrudur ve çıkar diyodun rüyamda hep birileri bana üzülme semde anne olcan bebişin olcak diyolardı ay inşallah bi huzur doluyo içim rüyalaedan sonra ya
Yok cnm bitti Meryem suresi kadir gecesi listesi olustu onlari okucaz bide ramazanda tesbih cekicez ama ne cekecegimiz belli değil dahaKizlar liste basa donuyor meryem suresine devam mi?
Inşallah çok güzwl haberler alcan doktordan inşallah birgün rüyada değilde gerçektede alırız kucağımıza Rabbim bu yolda dua eden çırpınan emek harcayan hiç kimseyi eliboş bırakmasın bizleride dahil inşallah gelince gelişmeleri yaz hadi hayırlısıGünaydın canım inş rüyaların gerçek olur bende hep kucağımda bebek görüyorum rüyası bile mutlu ediyor insanı Rabb'im inş gercdklerinide yaşatacak hepimize bende doktora gidiyorum cnm yumurtalara bakılacak asilama tarihim belli olacak heyecan başladı simdiden
Erir kuzum merak etme hiç ama hsg için erken değil mi ya senin buna niye ihtiyacın var ki, şimdiye kadar benden hiç isteyen olmadı bunuHadi ya inşallah yarıyodur kuzum. Bu ay bi de kist çıktı başımıza. Bu da erirse hsg çektirecek doktor. Bakalım artık şu sürecin kısaşmasını istiyor insan. Psikolojik olarak çok yıprandığımı hissediyorum
Ne zaman istiyorsan basla kuzum kolayina nasil gelirseyassimin Ali kızı Yasemin niyetine 1 meryem süresi okudum canlar Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
Böylece çok şükür meryem süresi okumalarını birirdim . Allah kabul etsin.
Cüze şimdi başlasam olur muZeytin_yesili
Yoksa Ramazanda mı başlasam ?
Gunaydin tatlim insallah ruyalarin hayrlisi ile gercege donusurGünaydın şirimmi şirin tatlımı ratlı çok akıllı zeki bebişlerin annişleri kocaman gün aydın kızlar kaç gündür çok güzel rüyalar görüyom inşallah hayra çıkarZeytin_yesili kuzum rüyamda bana diyodunki şabanla ramazan arasında görülentüm rüyalar doğrudur ve çıkar diyodun rüyamda hep birileri bana üzülme semde anne olcan bebişin olcak diyolardı ay inşallah bi huzur doluyo içim rüyalaedan sonra ya
Kuzum sayiyi bozmayalim 41 yasin serif tamamlandi3 bin kelime-i tevhid 3 bin kelime-i temcid 3 bin kelime-i tenzih 3 bin salavat-ı şerif 1 Meryem süresi okurum inşşallah . Yasin de okumak istiyordum ben ama. 1 tane okuma alamazmıyım canlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?