2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin suresi 2 meryem suresi
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 3 yasin süresi 3 meryem süresi
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i tenzih salevat-ı şerif
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi

41 yasin süresi
27 meryem süresi
26 bin Kelime-i Tevhid
20 bin Kelime-i Temcid
8 bin Kelime-i Tenzih
8 bin Salevat-ı Şerif
Toplanmış bulunuyor okumak isteyen arkadaşlarımız varsa bildirsin kuzular yoksa arkadaşlar arasında bölüşüp tamamlamaya çalışacaz

Bir okula yazdım bakalım canım geri dönüş yapacaklar mı, hayırlısı olsun ne diyeyim.

Tam on beş gün yap bırak kuzum, soğan suyu yapar kahverengi lekelenme kist eriyor olabilir evet zaten işe yaradığı kesin

Hadi ya inşallah yarıyodur kuzum. Bu ay bi de kist çıktı başımıza. Bu da erirse hsg çektirecek doktor. Bakalım artık şu sürecin kısaşmasını istiyor insan. Psikolojik olarak çok yıprandığımı hissediyorum

T
Kuzum 41 yasini serifi tamamladik hepsini meryem suresi yazsam sana uygun olur mu
Olur sıkıntı yok

Günaydın şirimmi şirin tatlımı ratlı çok akıllı zeki bebişlerin annişleri kocaman gün aydın kızlar kaç gündür çok güzel rüyalar görüyom inşallah hayra çıkar Zeytin_yesili kuzum rüyamda bana diyodunki şabanla ramazan arasında görülentüm rüyalar doğrudur ve çıkar diyodun rüyamda hep birileri bana üzülme semde anne olcan bebişin olcak diyolardı ay inşallah bi huzur doluyo içim rüyalaedan sonra ya

Günaydın şeker anne adayı

3 bin kelime-i tevhid 3 bin kelime-i temcid 3 bin kelime-i tenzih 3 bin salavat-ı şerif 1 Meryem süresi okurum inşşallah . Yasin de okumak istiyordum ben ama. 1 tane okuma alamazmıyım canlar .

yassimin Ali kızı Yasemin niyetine 1 meryem süresi okudum canlar Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
Böylece çok şükür meryem süresi okumalarını birirdim . Allah kabul etsin.

Cüze şimdi başlasam olur mu Zeytin_yesili
Yoksa Ramazanda mı başlasam ?

Günaydın canım inş rüyaların gerçek olur bende hep kucağımda bebek görüyorum rüyası bile mutlu ediyor insanı Rabb'im inş gercdklerinide yaşatacak hepimize bende doktora gidiyorum cnm yumurtalara bakılacak asilama tarihim belli olacak heyecan başladı simdiden

Inşallah çok güzwl haberler alcan doktordan inşallah birgün rüyada değilde gerçektede alırız kucağımıza Rabbim bu yolda dua eden çırpınan emek harcayan hiç kimseyi eliboş bırakmasın bizleride dahil inşallah gelince gelişmeleri yaz hadi hayırlısı

Erir kuzum merak etme hiç ama hsg için erken değil mi ya senin buna niye ihtiyacın var ki, şimdiye kadar benden hiç isteyen olmadı bunu

Ne zaman istiyorsan basla kuzum kolayina nasil gelirse

Gunaydin tatlim insallah ruyalarin hayrlisi ile gercege donusur

3 bin kelime-i tevhid 3 bin kelime-i temcid 3 bin kelime-i tenzih 3 bin salavat-ı şerif 1 Meryem süresi okurum inşşallah . Yasin de okumak istiyordum ben ama. 1 tane okuma alamazmıyım canlar .
Kuzum sayiyi bozmayalim 41 yasin serif tamamlandi

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin suresi 2 meryem suresi
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 3 yasin süresi 3 meryem süresi
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i tenzih salevat-ı şerif
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…