Canim sen netten cokta arastirma iyice kafani bulandirma eger imkanin varsa da uc ay bekleme ozele git baktir transvajinal ne?alttan bakiyorlar yumurtaliklara o mu acaba anlamadim.Kuzular bi şey sorucam hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı 2 defa transvajinal çekildim birinde 11 mm çikolata kisti çıktı ikincisinde hiç bir şey çıkmadı tertemizdi fakülte de muayene eden dr çıplak gözle ön tanı olarak c56 over malign neoplazmı yazmış kağıda transvajinal istedi tekrardan nete baktım kanser tümörü yazıyo böyle bi şey olsa usg kağıdına acil diye not düşmesi gerekmezmiydi haziran 6 ya gün verdiler kanser tümörü ise 3 ayda geç kalınmış olmaz mı sinirlerim zıpladı uyudum uyandım bunları düşündüm hep
durcanım korkma bende yaptım onları kistten dolayıda onlar yüksek çıkoyo daha ayrıntılı yaz bakalım bende o sonuçlar kaç çıkmışKuzular bi şey sorucam hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı 2 defa transvajinal çekildim birinde 11 mm çikolata kisti çıktı ikincisinde hiç bir şey çıkmadı tertemizdi fakülte de muayene eden dr çıplak gözle ön tanı olarak c56 over malign neoplazmı yazmış kağıda transvajinal istedi tekrardan nete baktım kanser tümörü yazıyo böyle bi şey olsa usg kağıdına acil diye not düşmesi gerekmezmiydi haziran 6 ya gün verdiler kanser tümörü ise 3 ayda geç kalınmış olmaz mı sinirlerim zıpladı uyudum uyandım bunları düşündüm hep
Ben varim.Yaş 35.10 yillik evliyim.ilk 5 yil hic düşünmedik erteledik.Böyle olucagini bilsem hemen ugrasirdim cocuk icin.Esimde de bende dexhic problem yok.Ama olmuyor.1 asilama 3 negatif tup bebek var.sebepsiz infertilite.Dondurulmus embriyolar var.Yakinda onlaritransfer edicez.İçinizde en vahim durumda olan benim galiba kızlar
Bursadayım. 31 yaşındayım. 7 yıllık evliyim, altı yıldır istiyorum ama hiç hamile kalamadım, yumurta tembelliği varmış. Kullanmadığım bitki kalmadı. Klomen tedavisi uygulandı yumurta takibi yaptırdım olmadı. Şuan sadece dua ediyorum ve bekliyorum çünkü doktor hastane beni çok geriyor ve strese sokuyor kendimi çok yıpratıyorum
Allah yardımcımız olsun
Öyle yapıcam canım adetim biter bitmez özelde soluğu alacam alttan ultrasyon ile bakıyolar çok iğrenç ve can yakıcıCanim sen netten cokta arastirma iyice kafani bulandirma eger imkanin varsa da uc ay bekleme ozele git baktir transvajinal ne?alttan bakiyorlar yumurtaliklara o mu acaba anlamadim.
canım nerde deniyon tüb bebeği yer çok önemli çümküBen varim.Yaş 35.10 yillik evliyim.ilk 5 yil hic düşünmedik erteledik.Böyle olucagini bilsem hemen ugrasirdim cocuk icin.Esimde de bende dexhic problem yok.Ama olmuyor.1 asilama 3 negatif tup bebek var.sebepsiz infertilite.Dondurulmus embriyolar var.Yakinda onlaritransfer edicez.
Canım daha ultrasyon çekilmedi ön tanı da yazıyo over marling neoplazmı diyedurcanım korkma bende yaptım onları kistten dolayıda onlar yüksek çıkoyo daha ayrıntılı yaz bakalım bende o sonuçlar kaç çıkmış
anladım canım Allah tez zamanda şafi ismin ile şifa versin inşallahCanım daha ultrasyon çekilmedi ön tanı da yazıyo over marling neoplazmı diye
2 sefer izmir smirna art.son olan ankara gurgan klinik.her iki merkezde sorun yok dedi ki yok.hormonlar normal.esim normal.yumurtlama var.ama ben cikolata kistinden ameliyat olmustum.ondan m olmuyor acaba.histeroskopi yapildi o da normal.hatta ilk seferde izmirdeki merkez siz isterseniz 3 ay deneyip gelin dedi.canım nerde deniyon tüb bebeği yer çok önemli çümkü
canım bahçeciyi hiç denemeyi düşündünmü2 sefer izmir smirna art.son olan ankara gurgan klinik.her iki merkezde sorun yok dedi ki yok.hormonlar normal.esim normal.yumurtlama var.ama ben cikolata kistinden ameliyat olmustum.ondan m olmuyor acaba.histeroskopi yapildi o da normal.hatta ilk seferde izmirdeki merkez siz isterseniz 3 ay deneyip gelin dedi.
Kuzum ümmü sübyan duası yazdır üstünde taşı hiç çıkartma yıkanırken bile düşüklere hamile kalmamaya sebebiyet veriyor ümmü sübyan ben yazdırdım bir ay olmadı bile üstümden hiç çıkartmıyorum ( 22 Besmele, bir Fatiha, bir Âyet-el-kürsi, bir İhlâs, bir Felak, bir Nas sureleriyle, Kalem suresinin 51. ve 52. âyetleri ) Rabbim inşallah tez vakitte sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan eder aminBen varim.Yaş 35.10 yillik evliyim.ilk 5 yil hic düşünmedik erteledik.Böyle olucagini bilsem hemen ugrasirdim cocuk icin.Esimde de bende dexhic problem yok.Ama olmuyor.1 asilama 3 negatif tup bebek var.sebepsiz infertilite.Dondurulmus embriyolar var.Yakinda onlaritransfer edicez.
Himm anladim canim ben de defalarca baktirdim dedigin gibi cok igrenc bir sey.Canim bence korkacak bir sey yoktur ama icin rahat etsin diye git mutlaka ozele.Öyle yapıcam canım adetim biter bitmez özelde soluğu alacam alttan ultrasyon ile bakıyolar çok iğrenç ve can yakıcı
Canim peki senin amh bakildi mi o da normal mi?2 sefer izmir smirna art.son olan ankara gurgan klinik.her iki merkezde sorun yok dedi ki yok.hormonlar normal.esim normal.yumurtlama var.ama ben cikolata kistinden ameliyat olmustum.ondan m olmuyor acaba.histeroskopi yapildi o da normal.hatta ilk seferde izmirdeki merkez siz isterseniz 3 ay deneyip gelin dedi.
Evet.son denememde 31 tane yumurta toplandi benden.polistik over var.polistik overlerin yumurta rezervi yuksek oluyo yz zaten.ama benim lg,fsh filan da normal.hatta rapor alalim dedik.alamiyoruz.Canim peki senin amh bakildi mi o da normal mi?
Uşak ta oturuyoruz.Öğretmenim ben de.Istanbul çok uzak.Konaklama sorunu var.Zaten onumuzdekini gurganda deniycez.Dondurulmuslar var çünkü.Bu denemede gebelik aşısı ve rahime nadaslama yapilacak.Embriyolar da 5. Gun embriyosu.Büyük yani.Kalite bakimindan da iyiler.Ama olmuyor.canım bahçeciyi hiç denemeyi düşündünmü
canım inşallah olur busefer Allah büyük Allah ım hiç bi kadını annelik duygusundan mahrum bırakmasın istiyen herkese tattırsın yüce RABBİM sanada inşallah bu sefer taddırıcak umutlu olalım başka çaremiz yokUşak ta oturuyoruz.Öğretmenim ben de.Istanbul çok uzak.Konaklama sorunu var.Zaten onumuzdekini gurganda deniycez.Dondurulmuslar var çünkü.Bu denemede gebelik aşısı ve rahime nadaslama yapilacak.Embriyolar da 5. Gun embriyosu.Büyük yani.Kalite bakimindan da iyiler.Ama olmuyor.
Masallah canim gayet iyiymis demekki vakti zamani var canim insallah en yakin zamanda hayirli bebeklerin olur.Evet.son denememde 31 tane yumurta toplandi benden.polistik over var.polistik overlerin yumurta rezervi yuksek oluyo yz zaten.ama benim lg,fsh filan da normal.hatta rapor alalim dedik.alamiyoruz.
Masallah canim gayet iyi degerin sen de polikistik over var mi?kızlarya benim amh me bakılmış tıda 7 küsür çıkmıştı zizce normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?