2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

41 yasin süresi
28 meryem süresi
29 bin Kelime-i Tevhid
23 bin Kelime-i Temcid
11 bin Kelime-i Tenzih
11 bin Salevat-ı Şerif
Toplanmış bulunuyor okumak isteyen arkadaşlarımız varsa bildirsin kuzular yoksa arkadaşlar arasında bölüşüp tamamlamaya çalışacaz

Kizlar liste basa donuyor meryem suresine devam mi?
Kuzum liste bitti Ramazan-ı şeri ayına kadar dinleniyoruz ama kadir gecesi listesini ve cüzlerini okumak isteyenler okuyabilir Ramazan-i şerif ayında ne okuyacağiz kararkastirmadik

inşallahh gerçek çıkar kuuzum alırsın bebişini kucağına

Günaydın kızlar hastaneden çıktım şimdi iğne verdi klomen kullanmayacaksın artık iğne kullanacaksın dede 37.5 ölçüsü iğne hergün vuracağım iğneyi kendime pazartesi günü gel dedi

ay inşallah güzel haberlerle dönersin canımmm

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin suresi 5 meryem suresi
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 3 yasin süresi 3 meryem süresi
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i tenzih salevat-ı şerif
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi

41 yasin süresi
31 meryem süresi
29 bin Kelime-i Tevhid
23 bin Kelime-i Temcid
11 bin Kelime-i Tenzih
11 bin Salevat-ı Şerif
Toplanmış bulunuyor okumak isteyen arkadaşlarımız varsa bildirsin kuzular yoksa arkadaşlar arasında bölüşüp tamamlamaya çalışacaz

Günaydın kızlar hastaneden çıktım şimdi iğne verdi klomen kullanmayacaksın artık iğne kullanacaksın dede 37.5 ölçüsü iğne hergün vuracağım iğneyi kendime pazartesi günü gel dedi
Gunaydin kuzum ne icin vurulacaksin igneyi acaba bu igne insulin ignesi gibi ince uclu mu kendi kendine nasil vuracaksin kuzum ben de o cesaret yok insallah kuzum tez vakitte emeklerinin tedavinin karsiligini alirsin

ne iğnesi canım o?
Klomenle aynı yumurta büyütücü klomenin iğneye çevrilmiş hali daha kuvvetlisi 5 gün göbekten kendime vuracağım ölçüyü çok az verdi zayıf olduğum için kaldıramaya bilirmişim pazartesi muhakkak gel yumurtana bakalım dedi

Gunaydin kuzum ne icin vurulacaksin igneyi acaba bu igne insulin ignesi gibi ince uclu mu kendi kendine nasil vuracaksin kuzum ben de o cesaret yok insallah kuzum tez vakitte emeklerinin tedavinin karsiligini alirsin
Evet aynen dediğin gibi insülin iğnesiyle aynı evet kendime vuracağım gözüm dönmüş durumda ne deseler yaparım amin hepimizin inşallah yumurta mı büyültecek bu iğne hoş benim yumurtalarım zaten büyük ama yapacak birşey olmadığından bunları deniyorlar çünkü sorun bulamıyorlar

Kuzum ya hormonlarin iyice alt ust olacak kiyamam esine tedavi uygulaniyo mu

Allah yardımcın olsun canım benim, emeklerinin karşılığını tez zamanda alırsın inşallah canımmm

masal3487 canm senin için Tefriciye yi çektim Allahım kabul etsin inşallah hayırlısıyla cennet kokulu bebislerini kucağına almayı nasip etsin Rabbim inş

Kuzum ya hormonlarin iyice alt ust olacak kiyamam esine tedavi uygulaniyo mu
Evet oda bu ay tedavi görmeye başladı erkeklerin sperm torbaları olurmuş eşimde o torbanın üzerinde iltihap varmış şimdi oda ilaçlar kullanıyor film çektirdi pazartesi gidecek oda doktor çocukla bir alakası yokmuş ama iltihaplı yerin tedavi edildikten sonra bebeği olan hasta çokmuş o yüzden onun ilacını kullanıyor şuan eşimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…