- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Kuzum liste bitti Ramazan-ı şeri ayına kadar dinleniyoruz ama kadir gecesi listesini ve cüzlerini okumak isteyenler okuyabilir Ramazan-i şerif ayında ne okuyacağiz kararkastirmadikKizlar liste basa donuyor meryem suresine devam mi?
Tamam canim o zaman meryem suresi 3 tane daha alabilirim eksik olursaKuzum liste bitti Ramazan-ı şeri ayına kadar dinleniyoruz ama kadir gecesi listesini ve cüzlerini okumak isteyenler okuyabilir Ramazan-i şerif ayında ne okuyacağiz kararkastirmadik
Günaydın şirimmi şirin tatlımı ratlı çok akıllı zeki bebişlerin annişleri kocaman gün aydın kızlar kaç gündür çok güzel rüyalar görüyom inşallah hayra çıkarZeytin_yesili kuzum rüyamda bana diyodunki şabanla ramazan arasında görülentüm rüyalar doğrudur ve çıkar diyodun rüyamda hep birileri bana üzülme semde anne olcan bebişin olcak diyolardı ay inşallah bi huzur doluyo içim rüyalaedan sonra ya
Eksik kuzum o zaman 3 tane meryem suresi ekleyeyim sanaTamam canim o zaman meryem suresi 3 tane daha alabilirim eksik olursa
ay inşallah güzel haberlerle dönersin canımmmGünaydın canım inş rüyaların gerçek olur bende hep kucağımda bebek görüyorum rüyası bile mutlu ediyor insanı Rabb'im inş gercdklerinide yaşatacak hepimize bende doktora gidiyorum cnm yumurtalara bakılacak asilama tarihim belli olacak heyecan başladı simdiden
Rabbim razi olsun canim makbul ve kabul etsin insallah benim icin istediklerini misli ile sana ihsan etsinZeytin_yesili ve yassimin niyetine birer meryem suresi okudum Allah tez zamanda eli yuzu duzgun saglikli evlatlar nasip etsin insalah.
Sanirim okumadigim kimse kalmadi?
ne iğnesi canım o?Günaydın kızlar hastaneden çıktım şimdi iğne verdi klomen kullanmayacaksın artık iğne kullanacaksın dede 37.5 ölçüsü iğne hergün vuracağım iğneyi kendime pazartesi günü gel dedi
Liste bitti kuzum kimse kalmadiZeytin_yesili ve yassimin niyetine birer meryem suresi okudum Allah tez zamanda eli yuzu duzgun saglikli evlatlar nasip etsin insalah.
Sanirim okumadigim kimse kalmadi?
Gunaydin kuzum ne icin vurulacaksin igneyi acaba bu igne insulin ignesi gibi ince uclu mu kendi kendine nasil vuracaksin kuzum ben de o cesaret yok insallah kuzum tez vakitte emeklerinin tedavinin karsiligini alirsinGünaydın kızlar hastaneden çıktım şimdi iğne verdi klomen kullanmayacaksın artık iğne kullanacaksın dede 37.5 ölçüsü iğne hergün vuracağım iğneyi kendime pazartesi günü gel dedi
Klomenle aynı yumurta büyütücü klomenin iğneye çevrilmiş hali daha kuvvetlisi 5 gün göbekten kendime vuracağım ölçüyü çok az verdi zayıf olduğum için kaldıramaya bilirmişim pazartesi muhakkak gel yumurtana bakalım dedine iğnesi canım o?
Evet aynen dediğin gibi insülin iğnesiyle aynı evet kendime vuracağım gözüm dönmüş durumda ne deseler yaparım amin hepimizin inşallah yumurta mı büyültecek bu iğne hoş benim yumurtalarım zaten büyük ama yapacak birşey olmadığından bunları deniyorlar çünkü sorun bulamıyorlarGunaydin kuzum ne icin vurulacaksin igneyi acaba bu igne insulin ignesi gibi ince uclu mu kendi kendine nasil vuracaksin kuzum ben de o cesaret yok insallah kuzum tez vakitte emeklerinin tedavinin karsiligini alirsin
Kuzum ya hormonlarin iyice alt ust olacak kiyamam esine tedavi uygulaniyo muEvet aynen dediğin gibi insülin iğnesiyle aynı evet kendime vuracağım gözüm dönmüş durumda ne deseler yaparım amin hepimizin inşallah yumurta mı büyültecek bu iğne hoş benim yumurtalarım zaten büyük ama yapacak birşey olmadığından bunları deniyorlar çünkü sorun bulamıyorlar
Allah yardımcın olsun canım benim, emeklerinin karşılığını tez zamanda alırsın inşallah canımmmEvet aynen dediğin gibi insülin iğnesiyle aynı evet kendime vuracağım gözüm dönmüş durumda ne deseler yaparım amin hepimizin inşallah yumurta mı büyültecek bu iğne hoş benim yumurtalarım zaten büyük ama yapacak birşey olmadığından bunları deniyorlar çünkü sorun bulamıyorlar
Evet oda bu ay tedavi görmeye başladı erkeklerin sperm torbaları olurmuş eşimde o torbanın üzerinde iltihap varmış şimdi oda ilaçlar kullanıyor film çektirdi pazartesi gidecek oda doktor çocukla bir alakası yokmuş ama iltihaplı yerin tedavi edildikten sonra bebeği olan hasta çokmuş o yüzden onun ilacını kullanıyor şuan eşimdeKuzum ya hormonlarin iyice alt ust olacak kiyamam esine tedavi uygulaniyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?