2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Masallah canim gayet iyi degerin sen de polikistik over var mi?
yok vanım kist var o mu yüksek çıkardı acaba sadece bi doktora gösterdim o yaşına göre yüksek dedi ö bür horman testleride yapıldı adettin 3 günü hepsi çok şükür normal

Canım benim internetten hiçbirşeye bakma, çok yanıltıcı şeyler yazıyor. Kendini hemen üzme. Ciddi bişey olsa bencede acil olarak alırlardı. İmkanın varsa medical park gerçek bey var ona git çok methini duydum. Allah acil şifalar versin

Canm bende 2 aylik evlym evet yeni ama anne olmaui cok istiyoru. Rabbim once olmayanlara sonra bana verir insallah ben yasin okurum 5 tane benden tum anne olmak isteyenlere gelsn insallah

yok vanım kist var o mu yüksek çıkardı acaba sadece bi doktora gösterdim o yaşına göre yüksek dedi ö bür horman testleride yapıldı adettin 3 günü hepsi çok şükür normal
Canim amh yuksek olmasi kotu bir sey degil hatta rezervinin iyi oldugunu gosteriyor,iyi bir sey yani:)kist yuksek cikarmaz ayrica.

Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah, beklemek sabretmek gerçekten çok zor, bizimde sınavımız bu galiba Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış inşallah biz istiyoruz o da nasip edecek

Rabbim yeniden çift çizgi görmeyi nasip etsin inşallah canım benim, üç maymunu oynayacağız artık elalrmin ağzı torba değil büzemiyoruz malesef kendimizi yıpratıyoruz

Rabbim yeniden çift çizgi görmeyi nasip etsin inşallah canım benim, üç maymunu oynayacağız artık elalrmin ağzı torba değil büzemiyoruz malesef kendimizi yıpratıyoruz
aynen öyle malsef günler aylar yıllar kadar uzun geliyor bazen Allahım bu mübarek günlerde yavrularımıza kavuşalım herkes güzel haberler alır inşallah arkadaşlar birbirimize ettiğimiz okuduğumuz dualar kabul olcak inanıyorum ben <3

Canm bende 2 aylik evlym evet yeni ama anne olmaui cok istiyoru. Rabbim once olmayanlara sonra bana verir insallah ben yasin okurum 5 tane benden tum anne olmak isteyenlere gelsn insallah

İlk zamanlar korundum bende yeni evliyim ama etrafımda çok bekleyen gördüğüm için korku kapladı içimi eşimde deli gibi bebek istiyor yumurtladığım günü anlayamıyorum bi sorun çıkmadı kontrollerde rabbim kısa zamanda bize mis kokulu bebişler nasip etsin. Şu ovulasyon testleri kafamı kurcalıyor şu sıra. Bu ay düzenli birşey yaşayamadım kafamı dağıtayım dedim stres sonuçta engelmiş ya hani. Bu ayda olmazsa artık bide ovu testi denicem sonra da olmazsa oluruna bırakmak lazım demekki

Isim yazmamisim.Doğan kızı Ayşe için okudum.Rabbim kabul etsin.

sıdıka kızı Beyhan

Bende 9seneye irdim ebliyim bir oğlum var 8 yaşında ALLAH canını sağ etsin ilk başta küçük diye istemedim sonra ben rahatsız oldum olmadı 2 senedir korunmayı bıraktık ama yok bu ne kadar zormuş meğer.Bunaldım daha bugun görümcem oruç niye tutmuyon dedi bende adetim deddim sen niye adet oluyon biz senden haber bekliyoruz dedi çokkkkkk daraldım tükendi bende umutlar artık olmayacak sanki.

Allah veriyoda ben mi engel oluyorum her seyi rabbim bilir deyip gec ne takiyorsun kafayaa canim boisversene insanlar agzina geleni konusuyor derdimiz yetmezmis gibi bide onlari takiyoruz yeter artik birak bosver sikma canini olacagi varsa her turlu olur bak 1 tane oglun varmis insanlar senelerdir 1 taneyi bile bulamiyor ki sen sukret ve daha guclu devam et sorun olsayfi ilki olmazdi de kapat cenelerini

Doğan kızı Ayşe niyetine Ya Cebbar Ya Halık Ya Varis Es-Semi Ya Latif Ya Vekil Ya Kadir Ya Hakim Ya Mucib ismi şerif tesbihatlarını çektim Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah

M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe'nin hayrlısı ile sağlıklı hayrlı ve sorunsuz olarak hamile kalması , sağlıkla hayrla bebeğini kucağına alması ve elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı Allah yılunda yürüyen evladı ,evlatları olması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim kabul ve makbul etsin amin
wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
D Dost1963
Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19

Doğan kızı Ayşe ye bir yasin ı şerif okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin. 100 tane de rabbi heb li mines salihin okuyorum hepimizin niyeti için

Rabbim iki cihan güneşi gönüller sultanı habibullah efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem hürmetine isteyipte verdiklerinin silsile-i aliyye büyüklerinin beli bükük ihtiyarların günahı olmayan sebilerin Receb-i şerif ayının Cuma gecesinin hürmetine dualarımıza icabet eden amin diyen gözleri yaşlı bağrı yanık dünyanın her neresinde evlat Allahım bana da anne olmayı nasip et diyen varsa Rabbim inşallah tez vakitte sağlıkla hayrla sorunsuzca hamile kalmayı ve sağlıkla hayrla kolay doğumla meleklerini kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim cümlemize sağlıklı sıhhatli hastalıksız kusursuz anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı imanlı uzun ömürlü evlatlar ihsan etsin amin

Yarin Recep Kızı Ayşe için galiba degil mi?Yanlışlık olmasin.Sira atlayıp haksizlik yapmayalim kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…