yok vanım kist var o mu yüksek çıkardı acaba sadece bi doktora gösterdim o yaşına göre yüksek dedi ö bür horman testleride yapıldı adettin 3 günü hepsi çok şükür normalMasallah canim gayet iyi degerin sen de polikistik over var mi?
Canım benim internetten hiçbirşeye bakma, çok yanıltıcı şeyler yazıyor. Kendini hemen üzme. Ciddi bişey olsa bencede acil olarak alırlardı. İmkanın varsa medical park gerçek bey var ona git çok methini duydum. Allah acil şifalar versinKuzular bi şey sorucam hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı 2 defa transvajinal çekildim birinde 11 mm çikolata kisti çıktı ikincisinde hiç bir şey çıkmadı tertemizdi fakülte de muayene eden dr çıplak gözle ön tanı olarak c56 over malign neoplazmı yazmış kağıda transvajinal istedi tekrardan nete baktım kanser tümörü yazıyo böyle bi şey olsa usg kağıdına acil diye not düşmesi gerekmezmiydi haziran 6 ya gün verdiler kanser tümörü ise 3 ayda geç kalınmış olmaz mı sinirlerim zıpladı uyudum uyandım bunları düşündüm hep
Canm bende 2 aylik evlym evet yeni ama anne olmaui cok istiyoru. Rabbim once olmayanlara sonra bana verir insallah ben yasin okurum 5 tane benden tum anne olmak isteyenlere gelsn insallahkızlar illede hamiş kalmak istiyenler olucak diye bişiy yok bize yardım etmek istiyen hamişler kolay doğum yapmak istiyenler yada herangi bi haceti için okutup ve okumak istiyenler sizlerde katıla bilirsiniz bize yasin Kuranın kalbidir arkadaşlar herderde devadır şifadır
Canim amh yuksek olmasi kotu bir sey degil hatta rezervinin iyi oldugunu gosteriyor,iyi bir sey yani:)kist yuksek cikarmaz ayrica.yok vanım kist var o mu yüksek çıkardı acaba sadece bi doktora gösterdim o yaşına göre yüksek dedi ö bür horman testleride yapıldı adettin 3 günü hepsi çok şükür normal
Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah, beklemek sabretmek gerçekten çok zor, bizimde sınavımız bu galibaBen varim.Yaş 35.10 yillik evliyim.ilk 5 yil hic düşünmedik erteledik.Böyle olucagini bilsem hemen ugrasirdim cocuk icin.Esimde de bende dexhic problem yok.Ama olmuyor.1 asilama 3 negatif tup bebek var.sebepsiz infertilite.Dondurulmus embriyolar var.Yakinda onlaritransfer edicez.
Rabbim yeniden çift çizgi görmeyi nasip etsin inşallah canım benim, üç maymunu oynayacağız artık elalrmin ağzı torba değil büzemiyoruz malesef kendimizi yıpratıyoruzne güzel bursalı 2 arkadaşım varmış bende bursa danım 24 yaşındayım 4 yıldır evliyiz eşim askerden haziran ayında geldi eylül ayından beri bizde istiyoruz ama henüz bişey yok bi kimyasal yaşamış olabilirim testte 3 4 gün pozitif çıktı kanda çıkmadı Allahım inşallah dualarımızı duyar bende çok yıldım çevre baskısından önüne gelen soruyor olmuyo bizim elimizde değil ne yapalım diyesim orda parçalayasım gelio ama malesef kısmet deyip geçmeye çalışıyorum sonra evde ağla zırla
aynen öyle malsef günler aylar yıllar kadar uzun geliyor bazen Allahım bu mübarek günlerde yavrularımıza kavuşalım herkes güzel haberler alır inşallah arkadaşlar birbirimize ettiğimiz okuduğumuz dualar kabul olcak inanıyorum ben <3Rabbim yeniden çift çizgi görmeyi nasip etsin inşallah canım benim, üç maymunu oynayacağız artık elalrmin ağzı torba değil büzemiyoruz malesef kendimizi yıpratıyoruz
Canm bende 2 aylik evlym evet yeni ama anne olmaui cok istiyoru. Rabbim once olmayanlara sonra bana verir insallah ben yasin okurum 5 tane benden tum anne olmak isteyenlere gelsn insallah
Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın insIsim yazmamisim.Doğan kızı Ayşe için okudum.Rabbim kabul etsin.
sıdıka kızı BeyhanM Meyra_naz Doğan kızı Ayşe'nin hayrlısı ile sağlıklı hayrlı ve sorunsuz olarak hamile kalması , sağlıkla hayrla bebeğini kucağına alması ve elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı Allah yılunda yürüyen evladı ,evlatları olması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim kabul ve makbul etsin amin
wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
D Dost1963
Ebrarr60
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19
Allah veriyoda ben mi engel oluyorum her seyi rabbim bilir deyip gec ne takiyorsun kafayaa canim boisversene insanlar agzina geleni konusuyor derdimiz yetmezmis gibi bide onlari takiyoruz yeter artik birak bosver sikma canini olacagi varsa her turlu olur bak 1 tane oglun varmis insanlar senelerdir 1 taneyi bile bulamiyor ki sen sukret ve daha guclu devam et sorun olsayfi ilki olmazdi de kapat ceneleriniBende 9seneye irdim ebliyim bir oğlum var 8 yaşında ALLAH canını sağ etsin ilk başta küçük diye istemedim sonra ben rahatsız oldum olmadı 2 senedir korunmayı bıraktık ama yok bu ne kadar zormuş meğer.Bunaldım daha bugun görümcem oruç niye tutmuyon dedi bende adetim deddim sen niye adet oluyon biz senden haber bekliyoruz dedi çokkkkkk daraldım tükendi bende umutlar artık olmayacak sanki.
Amin canım Allah razı olsunDoğan kızı Ayşe niyetine Ya Cebbar Ya Halık Ya Varis Es-Semi Ya Latif Ya Vekil Ya Kadir Ya Hakim Ya Mucib ismi şerif tesbihatlarını çektim Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?