Amin canım Allah razı olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahDoğan kızı Ayşe ye bir yasin ı şerif okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin. 100 tane de rabbi heb li mines salihin okuyorum hepimizin niyeti için
Evet canım Recep kızı AyşeYarin Recep Kızı Ayşe için galiba degil mi?Yanlışlık olmasin.Sira atlayıp haksizlik yapmayalim kimseye.
Cnm ben temizlendim ama tekrardan leke geldi yasini okuyamadım ama bugün ki arkadas için tesbihatları cektim rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah güzel haber almayı nasip etsinEvet canım Recep kızı AyşeAyse saridogan okuyacağız liste geride kalmasın diye arada bir paylaşıyorum zaten
M Meyra_naz dogan kızı ayse için okudum rabbim kabul ve makbul eylesin en yakın zamanda hayırlı saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinCnm ben temizlendim ama tekrardan leke geldi yasini okuyamadım ama bugün ki arkadas için tesbihatları cektim rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah güzel haber almayı nasip etsin
Amin canım Rabbim razı memnun ve hoşnut olsun dualarını makbul ve kabul etsin inşallahCnm ben temizlendim ama tekrardan leke geldi yasini okuyamadım ama bugün ki arkadas için tesbihatları cektim rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah güzel haber almayı nasip etsin
Amin canım Allah razı olsunCnm ben temizlendim ama tekrardan leke geldi yasini okuyamadım ama bugün ki arkadas için tesbihatları cektim rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah güzel haber almayı nasip etsin
Amin ablacım inşallahAmin canım Rabbim razı memnun ve hoşnut olsun dualarını makbul ve kabul etsin inşallah
Amin canım ağzına yüreğine sağlık tekrar aminRabbim iki cihan güneşi gönüller sultanı habibullah efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem hürmetine isteyipte verdiklerinin silsile-i aliyye büyüklerinin beli bükük ihtiyarların günahı olmayan sebilerin Receb-i şerif ayının Cuma gecesinin hürmetine dualarımıza icabet eden amin diyen gözleri yaşlı bağrı yanık dünyanın her neresinde evlat Allahım bana da anne olmayı nasip et diyen varsa Rabbim inşallah tez vakitte sağlıkla hayrla sorunsuzca hamile kalmayı ve sağlıkla hayrla kolay doğumla meleklerini kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim cümlemize sağlıklı sıhhatli hastalıksız kusursuz anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı imanlı uzun ömürlü evlatlar ihsan etsin aminEki Görüntüle 1978497
Amin canım Allah im razı olsunDogankızı ayşe için EL CABBAR EL HALIK ES SEMİ EL LATİF EL MUCİB EL HAKİM EL VEKİL EL KADİR EL MUKTEDİR EL VARİS tesbihlerini çektim Allah tez ve hayırlı zamanda bu güzel isimlerin yüzü suyu hürmetine istiyen evlatdiye inim inim gözyaşı döken herkese anne olmayı nasib etsin inşallah dualarımız kabul olur bu mubarek günlerde inşallah bu duyguyu taddırır bize yüce MEVLAM
Amin canım Allah razı olsunDogan kizi ayse icin okudum simdi Allah saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah canim
Gunaydin canim,sen tam gununde oluyor musun?idrar testi alsan cikar bence.kızlar Günaydın banim bat günü ama olmadım kanvermeye gitsemmi acaba çok korluyom ya yada daha saat erkenmi gelirmi ne dersiniz bide sağlık ocakları yapıyamu
inşallah ya bende kendimi çok kaptırmamaya çalışoyom sonra çok üzülmüyeyim diye ama bi yandanda sabırsızlanıyom sonuç için inşallah mutlu olurum sonundaO zaman biraz daha bekle ogleden sonra kan vermeye git,seni umutlandirmak istemwm ama kahve rengi leke yerlesme kanamasi olabilir.
İnş hayırlı haberlerini alırız cnm naptin gittin mi kan vermeyeinşallah ya bende kendimi çok kaptırmamaya çalışoyom sonra çok üzülmüyeyim diye ama bi yandanda sabırsızlanıyom sonuç için inşallah mutlu olurum sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?