2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Doğan kızı Ayşe ye bir yasin ı şerif okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin. 100 tane de rabbi heb li mines salihin okuyorum hepimizin niyeti için
Amin canım Allah razı olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Evet canım Recep kızı Ayşe Ayse saridogan okuyacağız liste geride kalmasın diye arada bir paylaşıyorum zaten
Cnm ben temizlendim ama tekrardan leke geldi yasini okuyamadım ama bugün ki arkadas için tesbihatları cektim rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah güzel haber almayı nasip etsin

Cnm ben temizlendim ama tekrardan leke geldi yasini okuyamadım ama bugün ki arkadas için tesbihatları cektim rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah güzel haber almayı nasip etsin
M Meyra_naz dogan kızı ayse için okudum rabbim kabul ve makbul eylesin en yakın zamanda hayırlı saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Amin canım Rabbim razı memnun ve hoşnut olsun dualarını makbul ve kabul etsin inşallah

Amin canım Allah razı olsun

Dogan kizi ayse icin okudum simdi Allah saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah canim

Dogankızı ayşe için EL CABBAR EL HALIK ES SEMİ EL LATİF EL MUCİB EL HAKİM EL VEKİL EL KADİR EL MUKTEDİR EL VARİS tesbihlerini çektim Allah tez ve hayırlı zamanda bu güzel isimlerin yüzü suyu hürmetine istiyen evlatdiye inim inim gözyaşı döken herkese anne olmayı nasib etsin inşallah dualarımız kabul olur bu mubarek günlerde inşallah bu duyguyu taddırır bize yüce MEVLAM

Amin canım ağzına yüreğine sağlık tekrar amin

Allahım hepinizden razı olsun arkadaşlar bugün benim için bir sürü tesbihat çektiniz dua ettiniz yasin okudunuz.. Rabb'im hepinizin gönlüne göre versin inşallah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin. o mis kokulu yavrularimizin kokusunu doya doya içimize cekmeyio minik ellerini tutmayı nasip etsin Allahım Cuma gecemiz mübarek olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun hepiniz Allah'a emanet olun

Amin canım Allah im razı olsun

kızlar Günaydın banim bat günü ama olmadım kanvermeye gitsemmi acaba çok korluyom ya yada daha saat erkenmi gelirmi ne dersiniz bide sağlık ocakları yapıyamu

kızlar Günaydın banim bat günü ama olmadım kanvermeye gitsemmi acaba çok korluyom ya yada daha saat erkenmi gelirmi ne dersiniz bide sağlık ocakları yapıyamu
Gunaydin canim,sen tam gununde oluyor musun?idrar testi alsan cikar bence.

yatam günüm de oluyomm şöyle ayın 2 sinden 2 sine ama geçen ay 5 gün gecikti hernedense 7 sinde oldum gecikmesi degilde şu 3 gündür olan lekelenme şüpelendiriyo beni aca kammı versem evdemi test yapsam bilemedim ama evde hep negatif gördüğüm için korkuyom

O zaman biraz daha bekle ogleden sonra kan vermeye git,seni umutlandirmak istemwm ama kahve rengi leke yerlesme kanamasi olabilir.

O zaman biraz daha bekle ogleden sonra kan vermeye git,seni umutlandirmak istemwm ama kahve rengi leke yerlesme kanamasi olabilir.
inşallah ya bende kendimi çok kaptırmamaya çalışoyom sonra çok üzülmüyeyim diye ama bi yandanda sabırsızlanıyom sonuç için inşallah mutlu olurum sonunda

inşallah ya bende kendimi çok kaptırmamaya çalışoyom sonra çok üzülmüyeyim diye ama bi yandanda sabırsızlanıyom sonuç için inşallah mutlu olurum sonunda
İnş hayırlı haberlerini alırız cnm naptin gittin mi kan vermeye

Kizlar doktora gidiyorum bu ay klomen kullanmistim catlatma ignesi vercekdi dua edin yumurtaliklarim guzel buyumus olsun ihtimal artsinnn lutfennn . Bugunun yasinini aksam kesin okur yazarim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…