2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Amin amin insallah canim

Ben bildirim yapmayı unutmuşum. Dün wagen ve masal3487 içün okudum tesbihlerimi. Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, Rabbim aratmasın hiçbirimizi

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin suresi 5 meryem suresi
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 3 yasin süresi 3 meryem süresi
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i tenzih salevat-ı şerif
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi
S SUDESUDE09 2 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 5 meryem süresi

Kadir gecesi icin toplanan dualar
41 yasin süresi
36 meryem süresi
36 bin Kelime-i Tevhid
30 bin Kelime-i Temcid
13 bin Kelime-i Tenzih
19 bin Salevat-ı Şerif
Toplanmış bulunuyor okumak isteyen arkadaşlarımız varsa bildirsin kuzular yoksa arkadaşlar arasında bölüşüp tamamlamaya çalışacaz

@Halitim Recep kızı Ayşe niyetine tesbihatlarımızı çekiyoruz
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra yeni liste de muaftır (işleri dolayısıyla katılamayacak)
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
@Mucizeolsakeske İsmet kızı Elif
D Dilefrz Sinan kızı Esra
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah

@Halitim Recep kızı Ayşe niyetine tesbihatlarımı çektim Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah sağlikli elleri ayaklari duzgun hastaliksiz kusursuz anaya babaya vatana hayrli ana baba sozunden disari cikmayan itaatkar hurmetkar akilli usulu zeki su gibi hayrli uzun omru olan ahlakli akli basinda imanli kendi katindan temiz evlatlar ihsan etsin Rabbim insallah

Kizçeler bi sey dicem sitede geziyordum bi topik var hazreti zekeriyyanin duasini okuyolar sayi sayfasi 2800 kusurlara gelmis listede ki katilan herkes hamile ama onlar gunluk 5000 Rabbi hebli milledunke innek semiud dua tesbihati cekmisler aralarinda bokusup galiba biraz daha okuyup topigi yazarim buraya bizde ramazan sonu yapabiliriz ayni sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…